De ce Studio 20?

De ce Studio 20?

Experienta

Beneficiezi de o echipa administrativa bine pregatita, cu peste 15 ani de videochat, aparatura performanta si un spatiu de lucru luxos.

Rolul nostru este sa te sustinem la fiecare pas pentru a obtine castiguri cat mai mari, care te vor ajuta sa-ti indeplinesti visele. Experienta pe care am acumulat-o in domeniul videochatului o vom pune in slujba ta, pentru a putea face performanta si pentru a-ti atinge obiectivele intr-un timp cat mai scurt. Studio 20 iti pune la dispozitie o echipa administrativa profesionista, un spatiu de lucru curat si frumos decorat si tehnologie performanta, astfel incat sa beneficiezi de cele mai bune conditii de lucru. Provocarile intalnite din 2001 si pana astazi ne-au ajutat sa ne imbunatatim constant si sa oferim modelelor noastre suportul de calitate necesar pentru a obtine castiguri cat mai mari. Suntem alaturi de tine la fiecare provocare, pentru a te sustine si a te transforma in viitorul model  de videochat glamour, care poate ajunge la castiguri de peste 10.000 de dolari pe luna si poate dobandi premii internationale de prestigiu.

Legalitate

Activitatea de videochat este reglementata legal. Vei beneficia de un contract de munca, care respecta legislatia in vigoare.

Orice model de videochat va incheia cu Studio 20 un contract, in care vor fi stipulate foarte clar drepturile si obligatiile fiecarei parti implicate. Pentru a te asigura de corectitudinea si transparenta noastra, vom incheia acest contract inca din prima zi de lucru, iar tu vei primi un exemplar imediat dupa semnare. Aceasta este o practica curenta in cadrul unui studio de videochat serios, care respecta legislatia in vigoare. Cele care amana predarea unui exemplar al contractului de munca catre model, motivand ca acesta trebuie mai intai semnat, depus sau vizat in diverse locuri, nu sunt de incredere. In afara de contractele de inchiriere pentru imobile cu proprietari persoane fizice, in ziua de astazi nu mai exista niciun tip de contract care trebuie depus in prealabil la vreo institutie sau organism abilitat. Daca aveti de-a face cu astfel de cazuri, este bine sa evitati sa lucrati acolo.

Pe langa contractul initial semnat cu Studio 20, la fiecare plata de salariu, vom emite un act aditional, in care vom specifica castigurile obtinute de la fiecare site de videochat, pentru acel interval de timp, suma totala in valuta, cursul valutar al zilei, suma in lei, procentul care iti revine, taxele si impozitele datorate statului si, intr-un final, suma neta pe care o vei incasa, in urma activitatii tale. Tu vei semna acest act aditional si vei primi un exemplar. Suma neta specificata in acesta va fi virata in contul tau bancar, de catre societatea comerciala din Romania cu care ai semnat contractul initial. Trebuie sa fii atenta la studiourile de videochat care te platesc cu bani gheata, care vireaza sumele de bani din firme offshore, din afara tarii noastre sau iti emit diverse carduri (mai ales Payoneer si Paxum). Acestea nu sunt societati comerciale de incredere, caci nu platesc impozite si te pun pe tine in situatia de a face evaziune fiscala pentru ele. La final, acestea se aleg cu profitul, iar tu trebuie sa raspunzi in fata legii.

Unele afaceri in domeniu se lauda ca ofera comision 70% si ca iti platesc taxele si impozitele, insa trebuie sa tinem cont de realitate. Un studio care face angajari videochat are costuri fixe de exploatare de cel putin 10%, cheltuieli cu salariile colectivului de 10-15%, costuri cu echipamente de 10% si plateste 16% impozit pe profit. Cine promite comision de 70% din castiguri apeleaza la tertipuri pentru a nu-ti da seama de sumele la care se aplica acest procent, apoi va retine impozite si taxe pe care nu le va vira niciodata la bugetul de stat. Noi te asiguram de la inceput de transparenta si corectitudine, astfel incat sa avem o colaborare avantajoasa pe termen lung.

Colectiv

Suntem o echipa tanara, serioasa si unita. Suntem la dispozitia ta 24 de ore, 7 zile pe saptamana, pentru a-ti asigura sprijin si intelegere, oricand ai nevoie.

Avand in vedere ca o persoana isi petrece o mare parte din timp la locul de munca, poate mai mult decat cu familia si prietenii, este foarte important ca ea sa fie inconjurata de oameni optimisti, increzatori si uniti. La Studio 20 vei intalni un colectiv tanar, disponibil non-stop pentru a-ti asigura suportul necesar pentru videochat si pentru a-ti furniza informatiile de care ai nevoie. La locul de munca vei beneficia de relatii armonioase, de ajutor si intelegere, acestea asigurand cadrul necesar pentru ca tu sa ai parte de o activitate fructuoasa. Este necesar sa tratezi locul de munca cu seriozitate si respect, pentru a ajunge un model de videochat de succes.

15-20 de oameni din fiecare locatie Studio 20 se straduiesc zilnic ca tu sa ai parte de conditiile optime pentru exercitarea profesiei. Echipa noastra este impartita in 8 departamente:

1.    Departamanetul de management
In componenta acestuia intra un CEO si Managerii de studio, care se asigura ca intreaga echipa isi indeplineste sarcinile si lucreaza in folosul modelelor de videochat.

2.    Departamentul de training
Acesta are cel mai important job, deoarece ajuta modelele sa acumuleze cat mai multe informatii folositoare in domeniul videochatului. La Studio 20 lucreaza cel putin 4 traineri de sex feminin, in fiecare sediu, care au practicat aceasta meserie cu succes pe parcursul unei perioade mai indelungate si care isi impartasesc experienta cu noile modele. Acestia iti vor explica ce ai de facut, ce poti vorbi cu membrii care platesc pentru sesiunile private, ce limbaj sa adopti si cum sa te acomodezi cat mai bine cu fiecare site in parte, pentru a face performanta si a castiga multi bani.

3.    Departamentul de suport tehnic
Cei patru membri ai acestui departament se asigura de calitatea si buna functionare a aparaturii folosite in intermedierea intalnirilor dintre modelele de videochat si clienti. Ei au grija ca fetele care lucreaza pentru Studio 20 sa aiba cele mai bune ratinguri, video si audio, pe toate site-urile pe care lucram. Cu ajutorul acestor persoane calificate orice problema se remediaza pe loc.

4.    Departamentul de Resurse Umane
Este primul departament cu care vei avea contact la Studio 20. Colegele noastre iti vor prezenta studioul, iti vor clarifica atributiile acestui job si te vor lamuri in legatura cu rolul fiecarei persoane din echipa administrativa. Le poti chestiona cu privire la orice aspect te intereseaza, ele sunt alaturi de tine pentru a te ghida cat mai bine ca tu sa intelegi exact ce presupune meseria de videochat.

5.    Departamentul financiar/administrativ
Acest departament asigura transparenta si corectitudinea muncii la Studio 20. Din prima zi de lucru vei semna un contract de munca, care respecta legislatia in vigoare, in care sunt specificate drepturile si obligatiile ambelor parti, banii castigati, procentele, comisioanele si datele de plata. Departamentul financiar iti va inmana un exemplar imediat dupa semnarea contractului. In plus, el va intocmi cate un act aditional la fiecare plata (care se va face de doua ori pe luna), care va preciza foarte clar cati bani ai castigat pe fiecare site de videochat cu care colaboram, cursul valutar din ziua respectiva, procentul pe care il vei primi si toate impozitele si taxele retinute, ce anume inseamna fiecare si care este suma finala ce iti revine.

6.    Departamentul artistic
Studioul nostru iti asigura fotografi si editori video profesionisti, de sex feminin, pentru a fi cat mai relaxata in momentul colaborarii. Cu ajutorul lor, profilul tau de pe site-urile de videochat va arata ireprosabil, astfel incat sa poti impresiona membrii respectivi cu galeria ta foto si video.

7.    Departamentul de styling si relaxare
Pentru ca tu sa arati minunat in fiecare zi de lucru, un make-up artist se va ocupa de imaginea ta. Indiferent de stilul pe care vrei sa-l adopti (natural, sofisticat sau elegant), vei avea un aspect fizic mereu ingrijit, care iti va da incredere in propria persoana. Daca tu te simti feminina si frumoasa, la fel te vor percepe si cei din jur. In plus, vei beneficia de echipamente de fitness si de serviciile unui maseur, pentru un moment de destindere si rasfat. Zilnic, poti avea parte de un masaj de relaxare si intretinere sau anticelulitic.

8.    Departamentul de curatenie
Atunci cand ai parte de un birou intretinut corespunzator, vii cu drag la serviciu. Curatenia, ordinea si prospetimea te fac sa-ti iubesti locul de munca si astfel te poti concentra pe sarcini pentru a putea ajunge la rezultatele dorite. Doamnele din departamentul de curatenie au grija zilnic ca totul sa fie impecabil si tu sa te bucuri de un mediu excelent.

Recunoastere

Studio 20 a primit, in ultimii ani, cele mai ravnite distinctii internationale la festivalurile de divertisment pentru adulti, desfasurate in America si in Europa, inclusiv in Romania. De fiecare data, echipa noastra a urcat pe scena pentru a ridica marele trofeu pentru cel mai bun studio de videochat, dovada a recunoasterii supreme a performantelor acestui brand:

Lista premiilor castigate de Studio 20:

 1. Live Cam Studio of the Year (GFY Awards, 2015 si 2016);

 2. Best Emerging Studio si Best Live Cam Studio (AW Awards, 2015 si 2016);

 3. Best Emerging Studio si Best Cam Studio (YNOT Awards, 2015 si 2016);

 4. Best Global Live Cam Studio (LalExpo 2016);

 5. 11 trofee pentru Studio 20 (Live Cam Awards, 2016 si 2017);

 6. Cam Studio of the Year (Xbiz, 2017).

Ne mandrim cu premiile castigate si cu succesul pe plan international, care se datoreaza unui management profesional, investitii constante in deschiderea de noi studiouri de videochat atat in Romania, cat si in strainatate si, nu in ultimul rand, modelelor de videochat ambitioase, muncitoare si talentate, care lucreaza pentru Studio 20. Si ele au fost recompensate cu numeroase trofee la galele de videochat organizate la Praga (Cehia), Barcelona (Spabia), Los Angeles, Las Vegas (SUA), Cartagena (Columbia) sau chiar Mamaia (Romania), dovedind ca Studio 20 are cunostintele, motivatia si resursele necesare de a recruta si de a transforma modelele in femei de sucess, care castiga pana la 10.000 de dolari pe luna.

Principalele premii castigate de modelele Studio 20:

 1. Devious Angel – desemnata Best CamModel, la Live Cam Awards 2015, AW Awards 2016, LalExpo 2016 si Xbiz 2017 si primul model din Romania care a castigat vreodata cel mai important trofeu din Statele Unite, AVN Fanvote Model in 2016;

 2. Raquelle Diva – Best Cam Model, la YNOT 2015 si Best Romanian Model, la LalExpo 2016;

 3. Sasha Red – Best Personal Site, la AW Awards 2015 si Best Cam Model, la YNOT 2016;

 4. Christiana Moore – Best Non-Adult Model, la Live Cam Awards 2016;

 5. Mistress Alexya – Best Fetish Model, la Live Cam Awards 2016;

 6. Taniussha – Best Newcomer Model, la AW Awards 2016;

 7. Rebecca000 (Studio 20 Victoriei) - Aspiring Live Cam Model la Live Cam Awards 2017;

 8. Natasha Chase (Studio 20 Timisoara) - Best Attitude la Live Cam Awards 2017;

 9. Lara Dixon (Studio 20 Cluj)- Best Show la Live Cam Awards 2017.

Iata si interviul oferit de colega noastra, Devious Angel, la scurt timp dupa ridicarea trofeului „Best Live Cam Model Personal Site”, in cadrul galei Live Cam Awards 2015:

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa încercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poți contacta telefonic sau ne poți scrie aici, în formularul de contact. Noi te vom contacta în cel mai scurt timp și te vom programa pentru un interviu.

CONTACT INFO

Studio 20 Bucuresti Unirii:

 • Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, Sector 3, Bucuresti, Romania
 • Cod Postal: 010073
 • (+4) 0769 659 000
 • angajari@studio20.ro

Studio 20 Los Angeles:

 • 1253 Vine Street #15, Hollywood, Los Angeles, California, United States of America
 • (+1) 800 895 2052
 • contact@studio20.live

Studio 20 Timisoara:

 • Piata Marasti (Intrarea Doinei nr. 19-21, etaj 1), Timisoara, Timis
 • Cod Postal: 300086
 • (+4) 0724 221 944
 • timisoara@studio20.ro

Studio 20 Craiova:

 • Strada Imparatul Traian nr. 100, Craiova, Jud. Dolj, Romania
 • Cod Postal: 200566
 • (+4) 0733 479 459
 • craiova@studio-20.ro

Studio 20 Ploiesti:

 • Strada Romana nr. 28-30, etaj 3, Ploiesti, Romania
 • Cod Postal: 10038
 • (+4) 0734 412 290
 • angajari.ploiesti@studio20.ro

Studio 20 Columbia:

 • Strada Columbia, Cali
 • +57 3053789341
 • contact@studio20.live

Studio 20 Bucuresti Victoriei:

 • Calea Victoriei nr. 155, tronson 7, etaj 1, Sector 1, Bucuresti, Romania
 • Cod Postal: 010073
 • (+4) 0748 777 757
 • victoriei@studio20.ro

Studio 20 Cluj Napoca:

 • Louis Pasteur, Nr 24, Cluj-Napoca, judetul Cluj
 • Cod Postal: 400349
 • (+4) 0724 773 477 | (+4) 0756 773 477
 • angajari.cluj@studio-20.ro

Studio 20 Men:

 • Strada Atelierului, Nr 20, Sector 1, Bucuresti, Romania
 • Cod Postal: 010848
 • (+4) 0721 201 564
 • men@studio20.ro

Studio 20 Oradea:

 • Strada Sucevei, Oradea, Romania
 • (+4) 0723 082 338
 • oradea@studio-20.ro

Studio 20 Brasov:

 • Strada Branduselor nr. 84, etaj 4 Brasov, jud. Brasov, Romania
 • Cod Postal: 500397
 • (+4) 0744 653 477
 • angajari@studio20.ro

SOCIAL

Localizare pe harta