Intrebari Frecvente Videochat

Intrebari Frecvente Videochat

Este legal videochatul?

Domeniul videochatului este o activitate economica si se supune legislatiei in vigoare. Insa, ca orice alta afacere, fiecare studio respecta mai mult sau mai putin legea. In ceea ce ne priveste, iti garantam ca respectam absolut toate prevederile legale, pentru a putea construi pe termen lung. In momentul in care te hotarasti sa lucrezi ca model de videochat, vei semna un contract cu Studio 20, in care sunt prevazute drepturile si obligatiile fiecarei parti. De asemenea, fiecare suma de bani va aparea in acte si va fi impozitata corespunzator. Oricand, poti cere acces la rapoartele fiscale pentru Bugetul de Stat pentru a fi sigura de corectitudinea si legalitatea activitatii noastre economice, acces care ti se va acorda fara nicio problema.

Presa de business din Romania a portretizat de nenumarate ori Studio 20 drept un exemplu de onestitate si legalitate, intr-un sector de activitate, care abunda in specimene negative.

Cati bani pot face in prima luna de videochat?

Cand decizi sa recurgi la angajari videochat, poti avea venituri intre 500 $ si 50.000 $, in functie de implicarea si profesionalismul fiecarui model. De asemenea, castigurile din prima luna sunt conditionate de felul in care iti faci meseria, de relaxarea si naturaletea pe care le afisezi in fata camerei video, de cunostintele de limba engleza, dar si de felul in care tii cont de recomandarile noastre. Trebuie sa iei in considerare ca prima luna va face parte din perioada de acomodare si training, iar castigurile ajung in jurul sumei de 1.000 $. Ulterior, pe masura ce vei acumula experienta si te vei simti in largul tau, vei putea castiga mult mai bine, la fel ca unele dintre colegele tale de videochat, care incaseaza 3.000 $, 5.000 $ sau chiar 10.000$. Pentru aceste rezultate, trebuie sa fii ambitioasa, sa ai rabdare, sa depui eforturi si sa te concentrezi sa-ti atingi obiectivele.

Datele mele vor fi confidentiale?

Toate informatiile pe care ni le vei furniza sunt confidentiale. Dorim ca toate modelele de videochat care lucreaza pentru Studio 20 sa se simta in siguranta, asa ca nu vom declina identitatea lor. Pentru a-ti desfasura activitatea pe site-urile de videochat iti vei alege un nickname (pseudonim) pentru fiecare domeniu, care nu va fi divulgat de niciun angajat al companiei noastre. Ramane la latitudinea ta daca doresti sa-l comunici cunostintelor tale, insa recomandarea noastra este sa nu o faci, deoarece e mai bine sa fii discreta. Pentru ca identitatea ta sa fie in siguranta, site-urile de videochat cu care colaboram nu permit membrilor romani sa vada modelele din Romania.

Pot sa lucrez de acasa?

Pentru un venit mare noi recomandam modelelor care cauta angajari videochat sa lucreze in cadrul unui studio. Conditiile absolut necesare (aparatura tehnica si video, internet de buna calitate, decor variat etc) necesita o investitie destul de mare si greu de amortizat de catre o persona intr-o perioada scurta de timp. In afara de aceste “cerinte materiale”, feedback-ul unui trainer ajuta intotdeauna modelul sa urce in top. In plus, este incredibil de greu sa iti mentii programul de lucru si focusul de una singura, cu siguranta ai descoperit asta si cu alte ocazii.

Daca insa locuiesti intr-un oras unde nu avem studio, poti incerca si videochat de acasa.

Trebuie sa arat perfect, sa am 90-60-90?

Gusturile nu se discuta niciodata. Exista barbati carora le plac femeile 90-60-90, exista barbati care prefera femeile slabe si barbati care vor femei mai plinute. Unora le plac femeile indraznete, altora femeile angelice, delicate. Pentru a reusi in domeniul videochatului, trebuie sa fii o femeie care, in primul rand, se iubeste pe ea (nu, nu sustinem narcisismul, ci faptul ca fiecare femeie trebuie sa se mandreasca cu atuurile ei si sa-si accepte minusurile). Barbatilor le plac femeile sociabile, increzatoare in ele. Iar videochatul, pe langa bani, iti va aduce multa incredere in tine si te va ajuta sa iti pui mult mai bine in valoare calitatile.

Care este comisionul platit unui model de videochat?

Comisionul platit modelor care apeleaza la angajari videochat este 50% din incasarile de pe site-uri. In plus, avem permanent concursuri si bonusuri pentru a rasplati cele mai bune performante, dar si modelele serioase care sunt inca la inceput de drum.
Am citit pe site-ul altui studio de videochat ca ofera
comision 70% si imi plateste si impozitele, voi de ce nu faceti la fel?

Si noi credeam in Mos Craciun candva, dar sa fim realisti: din 100% incasari de la site-uri, un studio care face angajari videochat are de platit cel putin 10% costuri fixe de exploatare, 10-15% costuri cu salariile echipei de suport, 10% cheltuieli cu echipamente si 16% impozit pe profit. Daca ar fi adevarat ce publica unii pe site-urile de prezentare, atunci ar aduce bani de acasa. In realitate, cine promite asa ceva minte si va folosi o serie intreaga de “tricks” pentru a nu iti da seama care sunt de fapt sumele la care se aplica cei 70%, apoi iti va retine diverse taxe si impozite pe care nu le va plati niciodata statului. La noi, totul e corect si transparent, asa cum trebuie sa fie intr-o colaborare profitabila pe termen lung.

Nu am experienta in domeniu, in cat timp pot ajunge un model de videochat de succes?

Ca in orice alt domeniu, evolutia unei persoane in cariera depinde doar de ea. Fiecare model va avea parte de o perioada de training in care i se vor furniza toate informatiile necesare despre site-urile de videochat, precum si mici “trucuri” care o vor ajuta foarte mult. De asemenea, un rol semnificativ catre succes il au si cunostintele de limba engleza, firea sociabila si punerea in practica a notiunilor acumulate in timpul perioadei de training. Putem spune ca un model ajunge la succes intre 2 si 6 luni de la angajare in videochat.

Ce varsta trebuie sa am? Pana la ce varsta pot face videochat?

Pentru a fi model trebuie sa fii majora (adica sa ai 18 ani impliniti). Site-urile de videochat (fie el nonadult sau adult) se adreseaza persoanelor majore, acesta fiind motivul pentru care trebuie sa ai deja 18 ani. Referitor la intrebarea “pana la ce varsta”, noi credem ca o femeie poate fi model de videochat pana la 35 ani. Aceasta limita depinde foarte mult si de felul in care arata femeia. Nu ne referim la numarul de kilograme, ci la aspectul tanar. Rolul barbatului in societate este de a “vana”, el este un luptator, un cuceritor. Intotdeauna femeia mai tanara va fi privita ca un trofeu mai important. Dragi femei, aveti intotdeauna grija de imaginea voastra indiferent de domeniul in care veti lucra.

Asigurati cazare modelului? Este gratuita?

Studio 20 ajuta persoanele care vor sa se mute din provincie in Bucuresti si cauta angajari videochat. Va ajutam sa va gasiti si sa inchiriati un apartament in Bucuresti, avansandu-va sumele necesare pentru primele luni, pe care le veti returna dupa ce incepeti sa castigati suficient de mult.

Ce inseamna program flexibil de videochat?

Spre deosebire de alte domenii, ca model iti vei stabili singura programul de lucru de la o saptamana la alta, dupa cum vrei si poti. In cadrul studioului poti alege intre 3 ture (6.00-14.00; 14.00-22.00 si 22.00-06.00), 5 zile pe saptamana. Pentru venituri financiare mari, noi va recomandam sa aveti minim 5 zile lucrate pe saptamana si de obicei sa lucrati constant pe aceeasi tura, pentru a va fideliza membrii.

De ce acte am nevoie pentru a fi model de videochat?

Pentru a-ti putea crea conturi pe site-urile de videochat avem nevoie de cartea de identitate. Unele site-uri cer in plus si pasaportul sau permisul de conducere, dar nu trebuie sa le ai de la inceput. Evident, nu acceptam decat documente originale si valide, intotdeauna la Studio 20 un model va lucra pe actele proprii.

Trebuie sa platesc ceva pentru poze?

Pozele intiale si toate pozele, teaserele si materialele de orice fel pe care le vom face in ajutorul tau cat vei lucra la Studio 20 sunt gratuite, nu trebuie sa platesti nimic.

Cum imi garantati ca sunteti un studio serios care face angajari videochat?

Vino la noi in vizita. Stai de vorba cu colegii din echipa de suport, stai de vorba cu modelele de videochat care lucreaza la noi, te vei lamuri repede.

Ati scris ceva despre credite, cum functioneaza?

Vei incepe sa lucrezi ca model de videochat la Studio 20. Vei trece de perioada de training si acomodare, vei incepe sa castigi din ce in ce mai multi bani. Iti vei dori o masina, o casa, diverse investitii in look-ul tau. Cum ti-am promis, suntem alaturi de tine si te vom ajuta. Cu un credit fara dobanda, cu negocieri pentru cele mai bune deal-uri, cu asistenta comerciala si legala. Reusim impreuna, da?

Afla alte pareri

Isip Alin

26.02.201719:41

destul de buna si convingatoare.

Nicoleta

16.02.201715:24

Te asteptam la noi in vizita sa stam de vorba.

Arabela

09.02.201718:38

Buna ziua! Daca as dori sa lucrez doar 6 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, este posibil? Va multumesc!

Nicoleta

31.01.201715:10

0748777757 :)

Andreea Elena

30.01.201706:58

As dori sa știu mai multe informații despre acest subiect dacă se poate...

Elisa

30.10.201614:04

As dori sa fac si eu videochat, insa de acasa daca se poate.

Nicoleta

23.02.201615:05

Varsta minima pentru un model este de 18 ani impliniti.

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa încercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poți contacta telefonic sau ne poți scrie aici, în formularul de contact. Noi te vom contacta în cel mai scurt timp și te vom programa pentru un interviu.

CONTACT INFO

Studio 20 Bucuresti Unirii:

 • Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, Sector 3, Bucuresti, Romania
 • Cod Postal: 010073
 • (+4) 0769 659 000
 • angajari@studio20.ro

Studio 20 Los Angeles:

 • 1253 Vine Street #14, Hollywood, Los Angeles, California, United States of America
 • (+1) 800 895 2052
 • contact@studio20.live

Studio 20 Timisoara:

 • Piata Marasti (Intrarea Doinei nr. 19-21, etaj 1), Timisoara, Timis
 • Cod Postal: 300086
 • (+4) 0724 221 944
 • timisoara@studio20.ro

Studio 20 Craiova:

 • Strada Imparatul Traian nr. 100, Craiova, Jud. Dolj, Romania
 • Cod Postal: 200566
 • (+4) 0733 479 459
 • craiova@studio-20.ro

Studio 20 Columbia:

 • Strada Columbia, Cali
 • +57 3053789341
 • contact@studio20.live

Studio 20 Bucuresti Victoriei:

 • Calea Victoriei nr. 155, tronson 7, etaj 1, Sector 1, Bucuresti, Romania
 • Cod Postal: 010073
 • (+4) 0748 777 757
 • victoriei@studio20.ro

Studio 20 Cluj Napoca:

 • Louis Pasteur, Nr 24, Cluj-Napoca, judetul Cluj
 • Cod Postal: 400349
 • (+4) 0724 773 477 | (+4) 0756 773 477
 • angajari.cluj@studio20.ro

Studio 20 Men:

 • Strada Atelierului, Nr 20, Sector 1, Bucuresti, Romania
 • Cod Postal: 010848
 • (+4) 0721 201 564
 • men@studio20.ro

Studio 20 Oradea:

 • Strada Sucevei, Oradea, Romania
 • (+4) 0723 082 338
 • oradea@studio-20.ro

SOCIAL

Localizare pe harta