Pentru că-ţi vom împlini visele

Casă, mașină, vacanțe, toate pot fi ale tale

Daca vrei sa devii independenta financiar si sa-ti atingi obiectivele de-o viata in maxim 2-3 ani apeleaza cu incredere la specialistii de la Studio 20 - Videochat. Vom fi alaturi de tine in cea mai frumoasa experienta a vietii tale!

VEI PUTEA SĂ PROFIŢI DE ORICE PROMOŢIE

Castiguri videochat
Salariu videochat
Masina videochat

LUCRÂND LA NOI ÎŢI VEI PUTEA FACE SINGURĂ CE CADOU DOREŞTI

Fete videochat
Operatii estetice videochat
Vacanta videochat

Castiguri extraordinare si o cariera de model glamour

Daca vei deveni model de videochat la Studio 20 iti garantam un venit lunar minim de 1.000$. In plus, pe langa comisionul standard de 50%, vei primi bonusuri cumulative, care pot ajunge pana la 65% din castigurile tale. Cu Studio 20, iti poti implini visele. Hai in echipa noastra!

Pentru că vei învăţa arta comunicării

Pentru că te vei simţi ca un star de cinema

Angelina Jolie

Femeile au o anumita sexualitate si cred ca trupurile lor sunt frumoase, indiferent de dimensiuni. Nu conteaza cum arata o femeie. Daca are incredere in ea, atunci e sexy.

Pentru că-ţi garantăm confidenţialitatea

Identitatea ta este protejata 100%.

Membrii din tara noastra nu pot vedea modelele din Romania, asa ca nimeni din tara ta de origine nu va sti ca lucrezi ca model de videochat.

Iti garantam confidentialitatea

Studio 20 isi doreste ca tu sa te simti foarte bine in cadrul studioului, asa ca dupa ce fiecare model isi va alege un nickname pentru fiecare site, niciun angajat nu-l va dezvalui. Este alegera ta daca vrei sa-ti declini identitatea sau sa fii discreta in legatura cu meseria ta. Sugestia noastra este sa nu-ti dezvalui nickname-ul, deoarece nu stii niciodata unde ajunge o informatie.

Experienţă

Experienţă

Beneficiezi de o echipa administrativa bine pregatita, cu peste 17 ani de videochat, aparatura performanta si un spatiu de lucru luxos.

Legalitate

Legalitate

Activitatea de videochat este reglementata legal. Vei beneficia de un contract de artist-interpret, care respecta legislatia in vigoare.

Colectiv

Colectiv

Suntem o echipa tanara, serioasa si unita. Suntem la dispozitia ta 24 de ore, 7 zile pe saptamana, pentru a-ti asigura sprijin si intelegere, oricand ai nevoie.

Recunoastere

Recunoastere

Studio 20, impreuna cu partenerul exclusiv Live Jasmin, asigura modelelor sale trafic semninficativ: mai mult de 300.000 mii de vizitatori pe luna!

Ne recomanda cele mai mari
site-uri de videochat

"Speram ca studioul nou deschis sa se ridice la standardele create de cele din Romania si ne vom asigura ca echipa LiveJasmin va face tot ce trebuie ca modelele din Los Angeles sa reuseasca la fel de bine ca cele din Romania.”

Livejasmin

Karoly Papp, CEO LiveJasmin.com

Dupa ce a primit pe data de 11 ianuarie 2017 titlul de "Studio Certificat Jasmin" la nivel Silver, in cadrul unei festivitati care a avut loc in Las Vegas, la nici 6 luni de la acest eveniment notabil, Studio 20 a devenit primul si singurul studio de videochat la nivel mondial certificat Jasmin la nivel GOLD!

Astfel, in cadrul ceremoniei de decernare ce a avut loc pe data de 1 iulie 2017, au fost recunoscute prin acordarea acestei distinctii toate eforturile si munca sustinuta a echipei Studio 20. Ne-am dorit dintotdeauna sa excelam in acest domeniu si sa ducem industria videochat-ului la un nou nivel de profesionalism, sa dam un exemplu pozitiv si sa aratam ca se poate si altfel.

De asemenea, profesionalismul, perseverenta si seriozitatea de care dam dovada in activitatea pe care o desfasuram sunt dovedite si de faptul ca zeci de modele din echipa Studio 20, cum ar fi Devious Angel, Raquelle Diva, Sasha Red, Lexie Ford, Rebecca000 sunt in topul Jasmin si inregistreaza cele mai mari incasari de pe acest site.

Certificarea GOLD din partea Jasmin ne incurajeaza sa continuam pe acest drum, alaturi de modelele noastre ambitioase si perseverente. Datorita acestei recunoasteri si a colaborarii cu site-ul Jasmin, toate modelele noastre se bucura de conditii preferentiale, suport permanent, incasari mai mari si trafic dedicat.

Vino si tu sa vezi ce inseamna sa fii model pentru primul si singurul studio de videochat certificat Jasmin la nivel GOLD din lume si hai sa "excelam impreuna"! Acum e mai simplu ca oricand sa ai o cariera de succes alaturi de noi!

Studio recomandat de Webcamming.ro

Best live cam studio of the year

Cel mai bun studio de videochat

Studio 20 este cel mai bun studio de videochat din lume, castigand in fiecare an numeroase premii la festivalurile internationale de entertainment online. Efortul nostru permanent de a crea cele mai bune conditii pentru modelele online si abordarea profesionala, corecta si transparenta a acestui studio de videochat au fost recunoscute de fiecare data de catre expertii din domeniu, dar si de catre fani.

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa încercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poți contacta telefonic sau ne poți scrie aici, în formularul de contact. Noi te vom contacta în cel mai scurt timp și te vom programa pentru un interviu.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0769 659 000
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Bucuresti Victoriei:

​Studio 20 Videochat Barbati:

  • Strada Atelierului, Nr 20: Sector 1, Bucuresti, Romania, Cod Postal: 010848
  • (+4) 0721 201 564
  • bucharestm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Double D Grozavesti:

Studio Cluj Napoca:

​Studio 20 Timisoara :

Studio 20 Craiova:

Studio 20 Oradea:

​Studio 20 Cali Columbia:

​Studio 20 Ploiesti:

Studio 20 Brasov:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 Pitesti:

Studio 20 Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Galati:

Studio 20 Constanta:

SOCIAL

Localizare pe harta