ACM by Studio 20 Ploiesti

Simti ca e timpul sa faci o schimbare in viata ta? Vino la ACM Studio 20 Ploiesti! Iti oferim sansa sa ai o cariera de succes in videochat cu incasari lunare de ordinul miilor de dolari.
 
Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, Studio 20 iti garanteaza siguranta in munca si training oferit de catre cei mai buni specialisti din aceasta industrie. Experienta nu este obligatorie pentru a lucra la ACM Studio 20 Ploiesti, dar ambitia este! Ne dorim sa avem in echipa tinere perseverente care vor sa devina modele de succes.
 
Iti oferim un program flexibil, astfel ca iti vei putea alege singura tura de lucru, dar trebuie sa stii ca este important sa petreci minim opt ore online, la fel ca la orice alt loc de munca. Pentru a face performanta in videochat, este esential sa te implici in aceasta activitate!
 
De asemenea, despre ACM Studio 20 Ploiesti trebuie sa stii ca este un studio care functioneaza 100% legal, asa ca vei semna un contract de artist-interpret inca din prima zi de activitate. In plus, din doua in doua saptamani, vei mai semna cate un act aditional care va fi dovada incasarilor pe care le-ai facut pe site-urile de videochat, precum si a taxelor platite catre stat.
 
Cat poti castiga la ACM by Studio 20 Ploiesti?
 
Avand in vedere ca este un domeniu profitabil, cu siguranta te intrebi ce incasari poti avea in cadrul acestui studio. Ei bine, la debutul tau in acest domeniu, te vom ajuta noi sa duci un trai bun, iar apoi totul va depinde de tine.
 
In primele 3 luni de activitate, iti oferim un venit minim garantat de 1000 de dolari pe luna, iar daca vei avea nevoie, te putem ajuta sa iti completezi trusa de machiaj si garderoba. Dupa acest interval de timp, incasarile vor depinde de tine. Peste 300.000 de vizitatori sunt redirectionati zilnic catre modelele Studio 20, asa ca te vei putea bucura de venituri substantiale. Traficul mare pe site-urile de videochat le ajuta pe modelele noastre sa aiba incasari care pot ajunge pana la 25.000 de dolari.
 
Comisionul pe care ti-l oferim este de 50%, dar poate ajunge pana la 65% cu ajutorul bonsurilor cumulative pentru performanta si vechimea ta in cadrul acestui studio.
 
Mai mult decat atat, fiecare camera a studioului este decorata cu mobila luxoasa si aparatura de ultima generatie, astfel incat sa iti desfasori activitatea in cele mai bune conditii. La ACM by Studio 20 Ploiesti beneficiezi de toate resursele de care ai nevoie pentru a deveni unul dintre cele mai bune modele de videochat.
 
Credite fara dobanda
 
Visezi de multa vreme la propria ta casa, masina sau la anumite operatii estetice costisitoare? Vino la ACM by Studio 20 Ploiesti si iti vei putea indeplini toate visurile! Dupa numai 6 luni de activitate, vei avea acces la credite fara dobanda direct de la companie. Tot ce va trebui sa faci este sa strangi 20% din suma de care ai nevoie, iar de restul de 80% ne vom ocupa noi.
 
Videochat glamour
 
La ACM by Studio 20 Ploiesti nu va trebui sa atragi membrii prin nuditate, ci prin inteligenta si puterea ta de seductie. Vei avea posibilitatea sa optezi pentru videochatul glamour, ceea ce inseamna ca activitatea ta va consta doar in discutii prin intermediul camerei web. Specialistii nostri iti vor pune in valoare atuurile si te vor invata toate tehnicile care iti vor fi utile in timpul show-urilor private.
 
In plus, iti respectam dreptul la confidentialitate. Iti garantam protejarea datelor personale si ne vom asigura ca niciun membru din Romania nu va putea accesa contul tau, dar daca iti doresti sa treci peste prejudecati si sa devii un adevarat star al acestei industrii, iti vom asigura cat mai multa publicitate.
 
Lasa in urma grijile cotidiene si schimba-ti viata alaturi de ACM by Studio 20 Ploiesti! Te asteptam la sediul nostru pentru a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie!

Strada Rafov nr. 30, Ploiesti, 100531, jud. Prahova

0743 313 313

acm@studio20.com

Galerie Foto ACM by Studio 20 Ploiesti

Localizare ACM by Studio 20 Ploiesti pe harta

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

ACM by Studio 20 Unirii:

  • Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282
  • 0743 313 313
  • acm@studio20.com

Studio 20 Phoenix:

ACM by Studio 20 Timpuri Noi:

  • Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217
  • 0748 411 411 / 0755 419 419
  • acm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Royal:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL