Studio 20 videochat Cehia

Studio 20 se afla intr-o continua dezvoltare, iar de data aceasta iti prezentam un nou sediu deschis in capitala Cehiei, Praga, recunoscuta in intreaga lume pentru Piata Orasului Vechi. Aceasta zona centrala este plina de viata si de istorie, avand cladiri colorate, biserici gotice si un ceas astronomic medieval care prezinta in fiecare ora cate un spectacol animat. 
 
Cel mai bun studio videochat din lume a ajuns in acest oras deosebit din Cehia si isi propune sa le ofere femeilor ambitioase avantaje fara egal. Sediul nostru din Praga detine 15 camere echipate complet cu mobila de lux si aparatura de ultima generatie. 
 
Ne mandrim cu experienta noastra de peste 20 de ani in domeniul videochatului si facem in permanenta investitii pentru a oferi un mediu de lucru placut, in care modelele sa se simta ca acasa. Vino intr-o echipa tanara, ambitioasa, care te va indruma spre culmile succesului!
 
Sediul din Praga este situat in centrul orasului, cu acces rapid la mijloacele de transport, si iti pune la dispozitie toate resursele de care ai nevoie pentru a face performanta in acest domeniu. Respectam confidentialitatea modelelor noastre si le oferim conditii de lucru la cele mai inalte standarde.
 
La Studio 20, vei face videochat glamour, iar noi te vom invata tot ce trebuie sa stii pentru a atrage cat mai multi membri. Iti oferim suport tehnic 24/7, aparatura performanta de ultima ora si iti punem la dispozitie make-up artisti si hairstylisti pentru ca tu sa ai mereu o aparitie impecabila.
 
Studio 20 a dovedit de-a lungul timpului ca este cel mai bun studio videochat din lume. Avem o echipa de profesionisti si am castigat premii la cele mai importante concursuri din domeniu. 
 
Te asteptam in echipa noastra! Vei participa la sesiuni de training si cursuri gratuite de limba engleza si vei invata de la specialistii nostri ce trebuie sa faci pentru a avea incasari lunare de ordinul miilor de dolari. Videochatul glamour consta in discutii online cu membrii, fara nuditate, asa ca tot ce ne dorim de la tine este sa fii ambitioasa!
 
Cu perseverenta si sarmul tau personal, vei putea deveni un adevarat star in online! In cadrul acestui studio de videochat, vei beneficia de contract 100% legal , bonusuri in functie de performanta, program flexibil, sprijin financiar, precum si de credite fara dobanda. 
 
Exceleaza cu noi!
 
Alege Studio 20 si viata ti se va schimba in cel mai frumos mod! Nu te vei mai confrunta cu probleme financiare si iti vei putea indeplini toate visurile. Iti doresti o casa, o masina, vacante exotice sau operatii estetice? Daca vei face videochat in Cehia, iti vei indeplini aceste obiective in cel mai scurt timp!
 
Pentru ca acest studio videochat este 100% legal, limita minima de varsta este de 18 ani. In schimb, nu avem limita maxima de varsta! Chiar daca ai trecut de "prima tinerete", la Studio 20 ai sansa de a te bucura de o viata mai buna. Ne dorim sa lucram cu femei ambitioase, puternice, care vor sa-si castige independenta financiara.
 
Hai la Studio 20 Cehia si descopera lumea frumoasa a videochatului! La acest studio videochat te asteapta castiguri de peste 10.000 de dolari pe luna si multe alte avantaje!
 
 

Sokolovska 371/1, 18600 Prague

+420 777 773 899

jobs.prague@studio20.com

Galerie Foto Studio 20 videochat Cehia

Localizare Studio 20 videochat Cehia pe harta

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

ACM by Studio 20 Unirii:

  • Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282
  • 0743 313 313
  • acm@studio20.com

Studio 20 Phoenix:

ACM by Studio 20 Timpuri Noi:

  • Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217
  • 0748 411 411 / 0755 419 419
  • acm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Royal:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL