Studio 20 Videochat Constanta

Incepand cu data de 14 ianuarie, am deschis o noua filiala pe litoral! Studio 20 Constanta este format dintr-o echipa tanara si entuziasta, gata sa duca mai departe caracteristicile francizei. Ne-am propus ca Studio 20 sa fie cel mai bun studio de videochat din Constanta, asa ca nu vei fi dezamagita de beneficiile pe care le oferim!
 
Cu o experienta de peste 20 ani in acest domeniu, Studio 20 are sedii pe trei continente, succesul acestei francize fiind datorat profesionalismului, respectului, aprecierii, dar si unei atmosfere de lucru foarte placute. In plus, ne putem mandri cu o echipa unita si atenta la nevoile modelelor de videochat.
 
Misiunea noastra este de a fi alaturi de tinerele care fac videochat in Constanta nu numai din punct de vedere financiar, dar si moral. Facem tot posibilul sa le ajutam pe modele sa-si indeplineasca dorintele si sa-si gaseasca echilibrul. Toate acestea se realizeaza printr-o abordare glamour (non-adult), inovatie constanta, o echipa formata din specialisti si conditii de lucru excelente. 
 
Situati in zona de litoral a tarii, briza marii ne este un aliat de nadejde in atingerea obiectivelor francizei si a unui succes incontestabil.
 
Daca iti doresti sa faci videochat in Constanta, ne gasesti intr-una din cele mai bune zone ale orasului, pe strada Luntrasului, numarul 20. Ne desfasuram activitatea intr-o cladire moderna (650 mp), pe doua niveluri formate din 17 camere glamour echipate cu aparatura de ultima generatie si mobilier de lux. 
 
Mai mult decat atat, acest studio videochat Constanta dispune si de o camera de relaxare in care modelele pot socializa si se pot distra, o bucatarie dotata si utilata si o zona de machiaj si hairstyle.
 
Castiguri de pana la 10.000 de dolari
 
Te-ai saturat sa duci grija banilor? Nu e nicio problema! Ca model online, vei scapa de grijile financiare! Daca vei face videochat la Studio 20, in primele 3 luni de activitate vei primi un venit minim garantat de 1000 de dolari, iar apoi vei avea sansa sa castigi pana la 10.000 de dolari si chiar mai mult! Incasarile tale vor depinde de ambitia si implicarea ta in acest domeniu. Noi vom face tot ce ne sta in putinta pentru ca tu sa ai succes in acest domeniu. 
 
Acest studio de videochat din Constanta iti pune la dispozitie traineri bine pregatiti care te vor invata ce trebuie sa faci pentru a-ti fideliza admiratorii, aparatura de ultima generatie, precum si o echipa de marketing care se va ocupa cu promovarea ta pe site-urile de videochat. 
 
In plus, vei avea acces la cursuri gratuite de limba engleza, cultura generala si machiaj. Acestea te vor ajuta sa arati impecabil in fata camerei web si sa ai mereu subiecte interesante de discutie. 
 
Comision cumulativ de pana la 65% din castiguri
 
Studio 20 le ofera modelelor online un comision standard de 50% care poate ajunge pana la 65% cu ajutorul bonusurilor cumulative. In functie de performantele tale din videochat in Constanta, poti primi:
    • 2% din incasari daca lucrezi peste 90 de ore intr-o anumita perioada de timp;
    • 5% in cazul in care petreci online peste 100 de ore in acel interval de timp;
    • 5% daca incasarile tale vor depasi 10.000 de dolari in acea perioada;
    • 5% atunci cand vei implini 12 luni de activitate la acest studio.
 
Din motive evidente, primele doua bonusuri nu se pot cumula! 
 
Alte avantaje de care te vei bucura la Studio 20
 
Pentru a face parte din echipa acestui studio videochat Constanta, nu ai nevoie de experienta. Noi te vom invata tot ce trebuie sa stii pentru a deveni un model de succes. Programul este flexibil, astfel incat iti poti alege singura tura pe care vrei sa lucrezi, iar la debutul tau in acest domeniu, te putem ajuta sa iti cumperi piesele vestimentare si produsele de machiaj de care ai nevoie pentru un look de senzatie. 
 
De asemenea, iti oferim asigurare medicala si stomatologica privata, pentru ca tu sa poti avea mereu grija de sanatatea ta, iar dupa 6 luni de activitate, iti oferim posibilitatea de a accesa credite fara dobanda pentru a-ti achizitiona casa mult visata, o masina de ultima generatie sau pentru a-ti face operatia estetica pe care ti-o doresti. 
 
Suntem inarmati zi si noapte cu buna dispozitie, potential, talent, entuziasm si multa, multa determinare pentru a-ti arata ca visele tale sunt doar la un pas distanta. 
 
In Constanta, suntem intr-o vacanta continua. Alatura-te si tu echipei noastre! We'll succeed together! 

strada Luntrașului, nr. 20, etaj 4&5, Constanta, cod postal 900388

(+4) 0747 299 345

angajari.constanta@studio20.com

Galerie Foto Studio 20 Videochat Constanta

Localizare Studio 20 Videochat Constanta pe harta

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

ACM by Studio 20 Unirii:

  • Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282
  • 0743 313 313
  • acm@studio20.com

Studio 20 Phoenix:

ACM by Studio 20 Timpuri Noi:

  • Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217
  • 0748 411 411 / 0755 419 419
  • acm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Royal:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL