Studio 20 Videochat Constanta

Incepand cu data de 14 Ianuarie, Studio 20 isi deschide portile cu o noua filiala pentru a face cunoscute cele mai inalte standarde Studio 20 in Constanta. 

Studio 20 Constanta este cel mai recent studio deschis, format dintr-o echipa tanara si entuziasta gata sa duca mai departe caracteristicile francizei. Acesta isi propune sa fie cel mai bun din oras prin serviciile si beneficiile pe care le ofera; Si stim sigur ca vom reusi, asa-i?

Profesionalismul, respectul, aprecierea, dar si atmosfera de lucru foarte placuta, echipa unita si atenta la nevoile modelelor de videochat, au fost factorii care au dus la succesul francizei de 17 ani, acesta ajungand sa se extinda, locatii aflandu-se pe trei dintre continentele lumii.

Misiunea noastra este de a fi alaturi de modelele de videochat sa se realizeze nu numai financiar, dar si pentru a-si implini dorintele si de a-si gasi echilibrul spiritual. Toate acestea se realizeaza printr-o abordare glamour, inovatie constanta, conditiile de lucru excelente, echipa noastra formata din specialisti, cat si din marketing si promovarea oferita modelelor noastre.

Situati in zona de litoral a tarii, briza marii ne este un aliat de nadejde in atingerea obiectivelor francizei si dedicat noua in atingerea unui succes indubitabil. 
Ne gasesti intr-una din cele mai bune zone ale orasului Constanta pe strada Luntrasului, numarul 20, intr-o cladire moderna, pe 2 niveluri, cu 650 mp, formate din 17 camere, echipament de ultima generatie, mobila eleganta si de lux. Pe langa asta, dispunem si de camera de relaxare in care sociabilitatea si distractia sunt binevenite, bucatarie dotata si utilata, zona de machiaj si hairstyle si cele mai glamour camere. 

Suntem inarmati zi si noapte cu buna dispozitie, potential, talent, entuziasm si multa multa determinare pregatiti pentru a va arata ca visele voastre sunt doar la un pas distanta. 

In Constanta suntem intr-o vacanta continuua. Alatura-te si tu noua! We’ll succeed together! 

strada Luntrașului, nr. 20, etaj 4&5, Constanta, cod postal 900388

(+4) 0747 299 345

angajari.constanta@studio20.com

Galerie Foto Studio 20 Videochat Constanta

Localizare Studio 20 Videochat Constanta pe harta

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio Videochat Bucuresti Men:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Oradea:

​Studio 20 Cali Columbia:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Phoenix:

Despre Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Despre Studio 20 Videochat Iasi:

SOCIAL