Studio 20 Arad

Esti la facultate sau proaspat absolventa, insa din cauza lipsei de experienta nu iti gasesti un job decent, care sa iti permita sa te intretii? Te-ai saturat sa stai pe banii parintilor si vrei sa fii independenta financiar? Sau din contra, muncesti ore in sir pana la extenuare, fara sa fii apreciata, iar banii castigati ii cheltuiesti mult prea repede pe facturi si nu ajungi sa iti cumperi nimic din ceea ce ti-ai fi dorit?

Meriti un loc de munca unde ti se respecta eforturile depuse, unde iti este apreciata perseverenta si de unde poti obtine venituri substantiale, in cadrul unei companii renumite la nivel international.

Tocmai din acest motiv, Studio 20 te asteapta de acum intr-o noua locatie, situata chiar in centrul orasului Arad, pe strada Stefan Cicio Pop, nr 19, unde vei avea ocazia de a te dezvolta atat pe plan profesional, cat si personal.

Acest nou studio de videochat este realizat respectand intocmai principiile dupa care functioneaza si celelalte locatii marca Studio 20: lux, diversitate, creativitate si confort. Camerele tematice variate, decorate luxuriant cu mobilier modern sunt dotate cu echipamente audio-video de ultima ora, care te vor ajuta sa le oferi membrilor experiente unice. De asemenea, la cel mai nou studio de videochat din Arad, Studio 20, vei gasi spatii de relaxare, unde te vei putea destinde inainte sau dupa o sesiune de chat.

Brandul Studio 20 reprezinta un business cladit cu ajutorul unei echipe dedicate si serioase, al carei profesionalism este recunoscut anual la nivel international, prin premii castigate la cele mai prestigioase festivaluri din industria divertismentului pentru adulti.

Profita si tu acum de sansa de a face parte din echipa celui mai bun studio de videochat din lume si hai in echipa Studio 20 Arad. Iata care sunt principalele avantaje de care vei beneficia:

1. Suportul unei intregi echipe

Pentru a fi un model de succes, nu ai nevoie de experienta anterioara. Trainerii din cadrul acestui studio de videochat din Arad iti ofera tot sprijinul necesar pentru a deveni in cel mai scurt timp o adevarata maestra a seductiei si pentru a-ti atinge obiectivele financiare propuse. Singurele conditii pe care trebuie sa le indeplinesti sunt: sa fii serioasa, sa dai dovada de implicare in aceasta meserie, sa ai dorinta de reusita, sa fii o persoana pozitiva, comunicativa si sa iti respecti programul de lucru stabilit.

De asemenea, pe langa traineri experimentati, la Studio 20 Arad vei avea parte de suport tehnic constant, hairstylisti, make-up artisti, fotografi si editori video, care te vor ajuta sa fii in cea mai buna forma si sa iti maresti castigurile lunar.

2. Contract ferm, venituri sigure si legale in cadrul unei companii recunoscute la nivel international

Cel mai bun studio de videochat iti ofera sansa de a deveni un model de top, intr-un cadru 100% legal. Prin urmare, odata ce te vei angaja aici, vei semna un contract ferm, in care vor fi mentionate toate aspectele activitatii tale si vei primi propria ta copie pe loc.

Studio 20 este o companie cu o experienta de peste 17 ani in acest domeniu, care ofera stabilitate si siguranta financiara oricarui model care este dornic sa lucreze pentru acest studio de videochat si sa aiba o cariera de succes. Aici poti castiga pana la 10.000 de dolari pe luna! Daca ti se pare prea frumos sa fie adevarat, poti solicita la interviul de angajare dovada castigurilor fabuloase ale modelelor noastre si vei vedea cu ochii tai ca este adevarat!

3. Venit minim garantat de 1.000 de dolari

Ne dorim sa ne motivam modelele sa faca performanta si sa isi implineasca visele in doar cativa ani de lucru in acest domeniu. De aceea, in primele trei luni de activitate la acest studio de videochat, indiferent de performantele tale pe site-urile de profil, vei avea un venit minim de 1.000 de dolari pe luna.

4. Promovare sau confidentialitate totala

In cazul in care iti doresti sa devii un adevarat star al acestei industrii, echipa noastra de marketing te poate transforma intr-un model recunoscut la nivel mondial, care are castiguri fabuloase nu doar din chat, dar si din programe de afiliere si din site-ul personal.

Daca nu iti doresti acest lucru, atunci te vei bucura de confidentialitate totala in cadrul celui mai bun studio de videochat din Arad. Numele tau real va aparea doar in acte, in rest vei lucra folosind un pseudonim pe care tu ti-l alegi.

5. Sansa de a lucra la primul si singurul studio de videochat certificat Jasmin la nivel Gold din lume

Studio 20 este primul si singurul studio de videochat certificat Jasmin la nivel Gold din lume, ceea ce inseamna conditii preferentiale pentru toate modelele noastre, castiguri mai mari, suport dedicat permanent si numeroase alte beneficii.

6. Suport financiar considerabil

Stim cat de important este suportul financiar, mai ales la inceput de drum in acest domeniu. Tocmai din acest motiv, iti vom oferi ajutor material pentru a-ti putea achizitiona o trusa completa de machiaj si o garderoba de lucru. Mai mult, dupa 6 luni in echipa acestui studio de videochat din Arad, vei putea lua credite rapide fara dobanda direct de la noi. Banii datorati ii vei inapoia din castigurile realizate pe site-urile de videochat.

7. Comision standard de 50% din venituri si multiple bonusuri

Nu in ultimul rand, daca vei decide sa faci parte din echipa acestui studio de videochat, vei avea posibilitatea sa castigi pana la 10.000 de dolari pe luna sau chiar mai mult, datorita unui comision standard de 50% la care poti adauga numeroase bonusuri:
- 2% daca activezi online peste 90 de ore intr-o perioada anume;
- 5% daca lucrezi peste 100 de ore in perioada respectiva;
- 5% daca venitul depaseste 10.000 de dolari in acea perioada;
- 5% bonus de fidelitate (dupa 12 luni complete de activitate).

Strada Stefan Cicio Pop nr. 19, Arad, jud. Arad, cod postal 310086

(+4) 0761 100 880

angajari.arad@studio20.com

Galerie Foto Studio 20 Arad

Localizare Studio 20 Arad pe harta

Afla alte pareri

Zlătaru

20.06.201810:20

Buna!

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa încercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poți contacta telefonic sau ne poți scrie aici, în formularul de contact. Noi te vom contacta în cel mai scurt timp și te vom programa pentru un interviu.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0769 659 000
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Bucuresti Victoriei:

​Studio 20 Videochat Barbati:

  • Strada Atelierului, Nr 20: Sector 1, Bucuresti, Romania, Cod Postal: 010848
  • (+4) 0721 201 564
  • bucharestm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Double D Grozavesti:

Studio Cluj Napoca:

​Studio 20 Timisoara :

Studio 20 Craiova:

Studio 20 Oradea:

​Studio 20 Cali Columbia:

​Studio 20 Ploiesti:

Studio 20 Brasov:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 Pitesti:

Studio 20 Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Galati:

SOCIAL

Localizare pe harta