Studio videochat Bucuresti Mall

Te gandesti de multa vreme sa aplici pentru oferta unui studio de videochat din Bucuresti? Studio 20 are multe sedii in Capitala, iar acum a deschis portile unui sediu nou, in sectorul 3, zona Vitan, vizavi de Bucuresti Mall. 

Asadar, daca vrei sa devii model online, poti aplica acum pentru acest sediu amplasat intr-o zona centrala a Capitalei. Iti oferim conditii de top, aparatura de ultima generatie si avantaje deosebite, precum:

Contract 100% legal
La acest studio videochat Bucuresti lucrezi in legalitate deplina! Acest domeniu a fost reglementat prin lege inca din anul 2003, iar noi respectam toate rigorile cadrului legislativ. In plus, la Studio 20 vei avea mereu evidenta castigurilor tale. Noi iti oferim transparenta si corectitudine!

Program flexibil
Nu esti o persoana matinala? Nu-i nicio problema! Acest studio de videochat din Bucuresti iti ofera un program flexibil pentru ca tu sa poti lucra pe tura care te avantajeaza cel mai mult. Prin urmare, indiferent ca vrei sa ai diminetile sau serile libere, la noi vei gasi cea mai buna solutie!

Sprijin financiar
Acesta este un alt mare avantaj pe care ti-l oferim. Daca la debutul tau in acest domeniu vei avea nevoie de tinute pentru show-urile private si de produse de machiaj, noi te vom ajuta sa le achizitionezi. 

In plus, iti oferim un venit minim garantat de 1000 de dolari in primele 3 luni de activitate. Asadar, indiferent de performanta ta pe site-uri, vei primi lunar aceasta suma de bani care te va ajuta sa iti acoperi cheltuielile. Ne dorim sa incepi cu dreptul in acest domeniu si te vom ajuta cu tot ce ne sta in putinta!

Credite fara dobanda
Pentru ca tot suntem la capitolul sprijin financiar, trebuie sa stii ca, in calitate de model la Studio 20, cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, poti accesa credite cu dobanda 0. Daca iti doresti sa iti achizitionezi o casa, o masina sau sa-ti faci o operatie estetica, ai posibilitatea sa optezi pentru un imprumut fara dobanda, direct de la companie. 

Posibilitatea de a deveni influencer online
La Studio 20 poti deveni o adevarata vedeta! In cazul in care visul tau este sa devii cunoscuta peste hotare, noi te vom ajuta. Iti putem oferi promovare pe site-urile de profil si te putem ajuta sa devii celebra, la fel ca multe alte staruri ale mediului online. 

Transport cu limuzina
Vino la Studio 20, studio videochat Bucuresti Mall, si vei fi rasfatata ca o regina! Noi le oferim modelelor noastre transport cu limuzina dus-intors, pentru ca ele sa nu fie nevoite sa apeleze la mijloacele de transport in comun. La noi, te vei bucura de confort si siguranta!

Confidentialitate
Vrei ca apropiatii tai sa nu stie ca lucrezi la un studio de videochat din Bucuresti? Nu este nicio problema! Noi iti respectam dreptul la confidentialitate, asa ca niciun membru din Romania nu iti va putea accesa profilul, Vei lucra pe site-uri cu un pseudonim si nimeni din echipa ta nu va avea voie sa dezvaluie cu ce te ocupi. 

Vino la Studio 20 Bucuresti Mall si schimba-ti viata!

Branduselor 2-4, etaj 6, 031256 - Bucuresti Sectorul 3, Romania

0727 319 809

[email protected]

Galerie Foto Studio videochat Bucuresti Mall

Localizare Studio videochat Bucuresti Mall pe harta

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info