​Studio 20 Cali Columbia

Viziunea de dezvoltare a Studio 20 a depasit in vara lui 2016 granitele Romaniei, cel mai bun studio de videochat din lume inaugurand atunci o noua locatie in Los Angeles, capitala cinematografiei americane. Datorita succesului pe care l-am inregistrat in strainatate, Studio 20 a deschis acum primul studio de videochat din Columbia, mai exact in Santiago de Cali, al treilea oras ca marime dupa Bogota si Medellin.

Santiago de Cali este printre primele orase fondate in America dupa descoperirea acesteia de catre Cristofor Columb. La ora actuala, acesta este unul dintre principalele centre economice, culturale si industriale ale tarii si principalul centru urban al sud-vestului columbian. Cali este cunoscut si drept capitala internationala a muzicii salsa, avand in vedere pasiunea locuitorilor pentru acest gen de muzica. In luna iulie a fiecarui an, aici are loc Festivalul de Vara al Salsei care dureaza o saptamana intreaga si care include concerte, spectacole si concursuri de salsa. Preferinta pentru salsa se poate vedea si in ultima zi de vineri a fiecarei luni, atunci cand se organizeaza „Delirio”, un eveniment care include show-uri de salsa magnifice, in stilul glamour, specific orasului Las Vegas.

Avand in vedere ca Romania si Columbia sunt liderii mondiali ai acestei industrii, deschiderea unui studio de videochat in Cali a constituit un pas firesc pentru compania noastra. Un alt motiv a fost faptul ca modelele columbience sunt extrem de vesele si deschise, atitudinea pozitiva fiind esentiala in acest domeniu.
 

Iata doar cateva dintre beneficiile de care te vei bucura odata ce vei face parte din echipa Studio 20 Cali Columbia:

1. Videochatul este un domeniu legal, asa ca toate modelele care se angajeaza la acest studio de videochat din Cali, Columbia, vor semna un contract de artist-interpret si vor primi un exemplar pe loc. De doua ori pe luna, atunci cand intra in posesia banilor, ele semneaza si acte aditionale, in care sunt trecute toate detaliile activitatii lor.

2. Dorim sa motivam si sa recompensam modelele de sex feminin aflate la inceput de drum in acest domeniu, asa ca le oferim un venit minim garantat de 1.000$ in primele 3 luni in cadrul Studio 20 Cali Columbia. Pentru a beneficia de acest avantaj, nu ai nevoie de experienta anterioara, ci doar de o motivatie puternica, o atitudine pozitiva, un aspect fizic placut si cunostinte de limba engleza.

3. Studio 20 este primul studio de videochat din Columbia certificat Jasmin la nivel Gold, drept dovada a profesionalismului, corectitudinii si legalitatii acestui brand. Acest titlu oficial constituie o premiera in acest domeniu si o recunoastere ca Studio 20 a schimbat istoria acestei noi activitati artistice in intreaga lume. Acest lucru inseamna ca vei castiga foarte multi bani (daca esti dedicata si serioasa, bineinteles).

4. In timp ce alte studiouri de videochat iti promit venituri mari pentru a te convinge sa lucrezi acolo, noi iti putem arata dovada ca unele dintre cele mai dedicate modele intr-adevar castiga pana la 25.000 de dolari pe luna.

5. Experienta de peste 17 ani in aceasta industrie de videochat le ajuta pe tinerele doritoare sa activeze ca modele sa ajunga sa faca performanta la nivel international si sa castige numeroase premii la festivalurile de videochat din intreaga lume, la fel ca Devious Angel, Sasha Red, Emma Wild, Zeya Brunette, Raquelle Diva, Mistress Alexya, Cristiana Moore, Tanissha sau Emma Wild. Odata cu dezvoltarea industriei de videochat, modelele Studio 20 se bucura de aceleasi privilegii ca vedetele internationale, acestea avand parte de aparitii in mass media, de admiratia a mii de fani din intreaga lume si ocazia de a straluci pe covorul rosu de la festivalurile de profil.

6. Nu ai nevoie de experienta pentru a face performanta in acest domeniu. Orice model incepator va avea parte de cinci zile de training intensiv, timp in care va invata de la un specialist dedicat toate trucurile acestei meserii. Astfel, vei invata cum sa te comporti in fata camerei, ce subiecte de conversatie sa abordezi, cum sa atragi membrii platitori, ce limbaj sa folosesti si multe altele. In cazul in care nu esti pregatita sa-ti incepi activitatea de model dupa aceste cinci zile, poti extinde perioada de training.

7. La fel ca si in celelalte studiouri pe care le detinem, acest studio de videochat din Columbia, Cali, va oferi tinerelor care se vor angaja aici cele mai bune conditii din domeniu. Compania Studio 20 promoveaza conceptul de videochat glamour, in care modelele se folosesc doar de personalitatea si de farmecul lor nativ pentru a-i cuceri pe barbati.

8. Știm ca nu este usor sa fii la inceput, prin urmare, pe langa perioada de pregatire initiala si cursurile individuale gratuite, iti oferim tot sprijinul financiar de care vei avea nevoie pentru a avea succes! De la imprumuturile fara dobanda direct de la studioul nostru de videochat pana la ajutorul financiar pentru completarea trusei de machiaj si a garderobei de lucru, te vom ajuta mereu. Suntem aici pentru a ne asigura ca ai tot ce iti trebuie la dispozitie pentru a-ti atinge obiectivele financiare intr-o perioada cat mai scurta de timp.

9. Studio 20 te ajuta sa iti creezi un brand personal si sa il promovezi eficient, ca sa atragi numerosi membrii platitori si sa castigi cat mai multi bani. Datorita unui buget de marketing de peste 100.000$ pe luna, modelele din toate studiourile de videochat Studio 20 primesc trafic dedicat, prin rotatie. Astfel, mai mult de 300.000 de vizitatori sunt redirectionati zilnic de noi catre modelele noastre, pentru ca acestea sa aiba venituri substantiale si sa isi indeplineasca obiectivele propuse.

De asemenea, te ajutam sa ai venituri consistente si din siteurile personale sau din programe de afiliere. In cazul in care nu doresti sa iti dezvalui profesia, vei beneficia de confidentialitate 100% din partea noastra.

10. Recompensam munca si eforturile depuse, tocmai de aceea, toate modelele din cadrul acestui studio de videochat din Cali, Columbia, vor fi eligibile pentru bonusuri cumulative, care se adauga comisionului standard brut de 50%. Bonusurile acestea se pot cumula (cu exceptia a doua dintre ele), astfel incat orice model poate ajunge sa incaseze un comision de pana la 65%!

Acest studio de videochat din Columbia, Cali, a fost inaugurat imediat dupa cel din Oradea, Romania. Succesul Studio 20 ne determina sa ne continuam planul de dezvoltare durabila a acestui business atat in Romania, cat si in strainatate. Alte locatii Studio 20 vor fi inaugurate in curand in Bogota si Medellin, celelalte doua mari orase ale Columbiei.

Asadar, daca esti o tanara vorbitoare de limba engleza care isi doreste sa castige cel putin 10.000 de dolari pe luna, te asteptam la Studio 20 Cali Columbia, primul si singurul studio de videochat certificat Jasmin la nivel Gold!

Carrera 66 #5-49, Cali, Valle Del Cauca, Columbia

(+57) 318 693 2417

jobs.cali@studio20.com

Galerie Foto ​Studio 20 Cali Columbia

Localizare ​Studio 20 Cali Columbia pe harta

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

ACM by Studio 20 Unirii:

  • Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282
  • 0743 313 313
  • acm@studio20.com

Studio 20 Phoenix:

ACM by Studio 20 Timpuri Noi:

  • Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217
  • 0748 411 411 / 0755 419 419
  • acm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Royal:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL