Studio videochat Cucuta - Columbia

Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume, a deschis un nou sediu in frumosul oras Cucuta din Columbia. Noul studio este amplasat intr-o zona foarte buna a orasului si are un design modern, fiind dotat cu piese deosebite de mobilier si cu tot ce au nevoie modelele online pentru a face performanta in domeniu.

Acest studio videochat din Cucuta are camere tematice, decorate intr-un mod inedit, care sunt, totodata, foarte spatioase si dotate cu bai private. De asemenea, pentru ca ne dorim ca modelele noastre sa vina la studio in fiecare zi cu drag, le punem la dispozitie si o piscina, unde sa se relaxeze inainte sau dupa o zi de munca.

In plus, am rezervat in cadrul studioului o zona dedicata trainingului, acolo unde modelele incepatoare pot invata tainele acestei meserii. Daca iti doresti sa devii model online, la noi vei gasi adevarati specialisti in domeniu care te vor invata cum trebuie sa te comporti in fata camerei web, ce atitudine sa adopti si cum sa-ti maresti veniturile, astfel incat sa faci performanta ca model online.

Prin intermediul acestei meserii, te poti bucura de viata la care mereu ai visat! Castigurile sunt fabuloase si pot ajunge la zeci de mii de dolari lunar, daca esti ambitioasa si vei tine cont de indrumarile specialistilor.

Studio 20 are o echipa dedicata si serioasa, a carui profesionalism este recunoscut pe plan international. Ne mandrim cu numeroase premii si vrem sa iti oferim si tie sansa sa faci parte din echipa noastra. Vei semna un contract 100% legal, inca din prima zi de activitate, si vei beneficia de toate conditiile necesare pentru a deveni un adevarat star al industriei divertismentului pentru adulti.

Mai mult decat atat, ca sa devii model online la Studio 20, nu ai nevoie de experienta. Orice femeie care isi doreste un trai mai bun, fara griji de ordin financiar, si care este dispusa sa invete lucruri noi poate aplica la acest studio de videochat! Noi nu ne ghidam nici dupa varsta sau dupa sabloane de frumusete, ci ne dorim sa avem in echipa noastra persoane ambitioase, care sa trateze acest job cu profesionalism!

Iar daca pana acum nu ai aplicat pentru angajari la un studio de videochat deoarece ti-a fost teama ca identitatea ta va fi dezvaluita in mediul online, poti sa stai fara grija. Noi respectam confidentialitatea modelelor noastre si o consideram a fi o prioritate. Datele tale personale vor aparea doar pe actele pe care le vei semna, dar atunci cand te vei loga pe site-uri, vei folosi un pseudonim si nicio informatie privata nu va fi divulgata.

Un alt avantaj pe care ti-l oferim este programul flexibil. Iti vei putea alege dupa bunul plac tura de lucru, in functie de celelalte activitati pe care iti doresti sa le desfasori. Asadar, daca vrei sa iti termini studiile sau nu poti lucra intr-o anumita perioada a zilei, la acest studio videochat vei gasi cea mai buna solutie!

Vino la Studio 20 si vei deveni independenta din punct de vedere financiar! Vei fi mai sigura pe tine si te vei bucura din plin de orice rasfat!

Av. 3 Este #1-50, La Ceiba, Cucuta, North Santander, Colombia

+57 317 4407706

[email protected]

Galerie Foto Studio videochat Cucuta - Columbia

Localizare Studio videochat Cucuta - Columbia pe harta

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info