Eva Agency (Bucuresti, exclusiv Flirt4Free)

Eva Agency este un nou studio de videochat din echipa Studio 20. Este specializat Flirt4Free si este situat in Piata Victoriei nr.155 din Bucuresti.

Daca iti doresti sa faci performanta ca model online, vino la Eva Agency! Vei putea invata totul despre acest domeniu chiar de la Eva, cel mai bun model din lume pe site-ul Flirt4Free din ultimii ani, cu incasari de peste 2.500.000 de dolari si 4 premii Hall of Fame (Most customers overall, Most watched VOD in credits, Most credits in a Month, Most consecutive daily bonus wins).

Totodata, ne mandrim cu performantele modelelor care se claseaza in top 10 si care au castigat peste 35.000 de dolari intr-o singura zi! Iata cateva exemple:

Nora Grace – Detinatoarea locului 2 pe site, cu cele mai multe credite castigate intr-o singura zi (1.000.000 credite) si 7 premii Hall Of Fame (Most credits in a day, Most party tips credits in a day, Biggest tip, Most credits in a group show, Most flirt phone credits in a month, Most flirt phone credits in a day si Most non-virtualgifts in a day);
  • Jeessy - Top 10 pe Flirt4Free si locul 3 in Romania, cu incasari lunare de peste 15.000$;
  • Madison Locke - Se afla in top 10 pe site, cu incasari de peste 20.000$ lunar.

Eva Agency este un studio de videochat care iti ofera sansa sa ajungi la incasari colosale si sa te bucuri de avantaje unice, programandu-ti drumul spre succes inca din prima zi de lucru.

In calitate de model online Eva Agency, vei beneficia de haine, make-up, accesorii si servicii de hairdresser, pentru ca imaginea ta in fata camerei web sa fie impecabila in fiecare zi. De asemenea, iti oferim posibilitatea de a opta pentru operatii estetice, precum cea de marire a bustului. Ne dorim sa te simti bine in pielea ta si sa ai o aparitie demna de invidiat!

In plus, la Eva Agency, vei putea beneficia de credite cu dobanda 0% pentru a-ti achizitiona in cel mai scurt timp o casa sau o masina. Ne dorim sa duci un trai excelent si te ajutam cu tot ce ne sta in putinta!

Alege sa faci parte din echipa studioului de videochat Eva Agency si te vei bucura de un venit minim garantat de 5.000 de Lei pe luna. Bineinteles, odata cu experienta, vei putea ajunge la incasari fabuloase la fel ca Eva, modelul nostru de top. Ea a reusit performanta de a castiga 12.852 de dolari intr-o singura tura de lucru si 100.000 de dolari intr-o singura luna!

Ti se pare greu de crezut? Ei bine, nimic nu este imposibil atunci cand faci parte dintr-o echipa profesionista si beneficiezi de toate avantajele necesare pentru a face performanta. Modelele din cadrul acestui studio de videochat duc un trai de lux si reusesc sa isi indeplineasca toate visurile. Nu trebuie sa te multumesti cu un salariu modest la un job stresant, deoarece poti alege un domeniu profitabil care iti ofera un mediu de lucru relaxant si posibilitati nelimitate de castig!

Vino in echipa Eva Agency si descopera secretele succesului chiar de la Eva: “Acesta este un proiect de suflet pentru mine si inca din primul moment am decis ca voi face tot posibilul pentru a-i oferi fiecarui model din studio posibilitatea de a se ridica la un nivel apropiat de cel la care sunt sau, de ce nu, chiar mai sus!? Toate modelele din echipa Eva Agency se vor bucura de training oferit de mine si de echipa Flirt4Free.

Totodata, trebuie sa stii ca, la Eva Agency, pe langa site-ul de videochat mentionat mai sus, poti alege si alte site-uri premium, precum Jasmin, Streamate, Cams sau Firecams. 

In cazul in care te-ai saturat sa ai griji financiare, acum este sansa ta sa faci o schimbare majora! Alege oferta de angajari Eva Agency, noul studio videochat din reteaua Studio 20, si castiga-ti independenta financiara! Vei avea o activitate placuta si distractiva si vei face parte dintr-o echipa tanara, unita si dornica sa te ajute! 

Ti-am starnit interesul? Programeaza un interviu la Eva Agency si afla mai multe detalii despre avantajele pe care ti le ofera acest nou studio de videochat de top!

Bucuresti, Piata Victoriei nr. 155, Tronson 6, Etaj 8

+40 731 521 992

[email protected]

Galerie Foto Eva Agency (Bucuresti, exclusiv Flirt4Free)

Localizare Eva Agency (Bucuresti, exclusiv Flirt4Free) pe harta

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info