Studio Videochat Targoviste

Studio20 Targoviste  - cel mai nou studio videochat in Targoviste


Anul 2021 vine cu vesti bune pentru tinerele din Targoviste! Daca ai peste 18 ani si cauti un job stabil si bine platit, Studio20 Targoviste, cel mai nou studio videochat in Targoviste, te asteapta. 

 
Ne gasesti la etajul 1 pe strada 1 Mai Nr 42 Targoviste,Dambovita, dar nu uita sa ne suni inainte pentru interviu la 0730 734730. 

 
Avem 13 camere mobilate conform ultimelor tendinte, aparatura pentru streaming impecabil, plus o echipa pregatita la cele mai inalte standarde, concentrata pe a te ajuta sa excelezi. 

 
Fie ca doresti sa faci parte din echipa administrativa a Studio20 Targoviste sau iti doresti sa lucrezi ca model de videochat, noi iti promitem ca vei invata alaturi de noi si vei vedea cum eforturile tale sunt recompensate in fiecare zi.

 
Studio20 e cunoscut drept cel mau bun studio de videochat, titlu castigat in cadrul numeroaselor gale nationale si internationale din domeniu; dar lucrul cu care ne mandrim cel mai mult e calitatea vietii modelelor noastre, #girlsfromstudio20.

 
Punem pret pe dorintele tale, motiv pentru care vei avea parte de un program flexibil. Te vei bucura de posibilitatea de a lucra in cursul zilei sau noaptea, in functie de preferintele tale. Modelele de videochat vor activa intr-un cadru legal, ceea ce inseamna ca vor semna un contract de artist - interpret. Mai mult decat atat, modelele care vor lucra la Studio20 Targoviste vor avea parte de asigurare medicala la o clinica privata.

Experienta nu este necesara deoarece vei avea parte de tot sprijinul de care ai nevoie. Munca si dedicarea sunt cheia succesului; noi intelegem asta si suntem aici sa te ajutam!In ceea ce priveste veniturile tale, Studio 20 Targoviste iti garanteaza un venit minim de 1.000 eur in primele 3 luni de activitate.

Vino alaturi de profesionisti din domeniul videochat-ului si nu vei regreta! Cu ajutorul Studio 20 Targoviste vei reusi sa-ti atingi toate obiectivele propuse si sa duci viata pe care ti-ai dorit-o intotdeauna.

Strada 1 Mai, nr 42, etaj 1, Targoviste, Dambovita, Cod Postal 130067

+40 730 734 730

[email protected]

Galerie Foto Studio Videochat Targoviste

Localizare Studio Videochat Targoviste pe harta

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info