Studio 20 Ungaria

Bine ai venit la cel mai nou studio de videochat marca Studio 20, aflat in capitala Ungariei, mai exact in Budapesta! Pentru ca vrem sa ne extindem constant si sa facem performanta, te anuntam ca, incepand din 2017, Studio 20 isi imbogateste palmaresul cu o noua locatie, situata in inima Budapestei, in cladirea de birouri si magazine Duna Plaza. 

Cu un spatiu de 6000 mp, constand in 16 camere si spatii generoase de relaxare, foto-video si training, acest studio de videochat se ridica la aceleasi standarde de lux si eleganta cu care ne-am obisnuit deja modelele. Poti ajunge in maxim 15 minute de acasa la Studio 20 Ungaria, intrucat statia de metrou se afla chiar sub cladirea noastra.

Un mediu relaxant, in care confortul se imbina cu elemente de design moderne si investitia constanta fac din Studio 20 Ungaria locul cel mai potrivit pentru o tanara care isi doreste o cariera de succes. De peste 17 ani ne desfasuram activitatea in acest domeniu si incercam sistematic sa ne depasim limitele, ca sa ducem acest studio de videochat pe cele mai inalte culmi ale succesului. 

Ne mandrim cu faptul ca desfasuram o activitate legala si, in acest fel, le putem oferi aspirantelor cariera si castigurile la care doar visau. De asemenea, dispunem de un personal dedicat, profesionist si pentru care deviza “Excelam impreuna!” reprezinta motivatia de zi cu zi.

Iata avantajele de care vei beneficia ca model in cadrul acestui studio de videochat:

1. Siguranta si legalitate
Avand in vedere ca acest domeniu este reglementat din punct de vedere legislativ, Studio 20 Ungaria - Budapesta iti ofera un contract de artist-interpret, perfect legal, chiar in prima ta zi in echipa studioului de videochat. Vei semna direct cu producatorul international, prin care ne desfasuram activitatea exclusiva in toata lumea.

2. Trainer personal si suport tehnic permanent
Dupa semnarea contractului, orice model din cadrul Studio 20 Ungaria va beneficia de un trainer dedicat, care il va invata toate trucurile acestei meserii. Vei urma cursuri individuale gratuite de limba engleza, cultura generala si make-up, care te vor ajuta sa devii o adevarata maestra a seductiei. 

Pe langa traineri experimentati, la Studio20 vei avea parte de suport tehnic constant, hairstylisti, make-up artisti, fotografi si editori video, care te vor ajuta sa fii in cea mai buna forma si sa iti maresti castigurile de la luna la luna.

Asadar, daca iti doresti sa faci primii pasi in acest domeniu, expertii nostrii vor fi mereu langa tine pentru a-ti asigura tot suportul necesar, ceea ce te va ajuta sa faci performanta si sa iti atingi obiectivele propuse.

3. Venit minim garantat
Chiar daca nu ai experienta in acest domeniu, alaturi de noi poti face performanta daca esti serioasa, comunicativa, perseverenta si dedicata muncii tale. In cadrul Studio 20 Ungaria, vei avea un venit minim garantat de 1.000 de dolari in primele tale 3 luni. In cazul in care vei castiga mai mult de 1.000$, vei fi remunerata corespunzator si nu se va mai tine cont de acest criteriu. 

4. Transparenta si stabilitate
Studio 20 este o companie cu o experienta de peste 17 ani in acest domeniu, care ofera stabilitate si siguranta financiara oricarui model care este dornic sa lucreze pentru acest studio de videochat si sa aiba o cariera de succes. Aici poti castiga 3000, 5000 si uneori pana la 25.000 de dolari pe luna! Daca ti se pare prea frumos sa fie adevarat, poti solicita la interviul de angajare dovada castigurilor fabuloase ale modelelor noastre si vei vedea cu ochii tai ca este adevarat!

5. Conditii excelente si suport financiar
Ne dorim ca tu sa ai parte de tot ce este mai bun pentru a-ti putea indeplini obiectivele propuse, de aceea iti punem la dispozitie camere tematice moderne si diversificate, decorate luxos cu mult stil, aparatura moderna si spatii pentru relaxare. Mai mult, vei primi ajutor financiar pentru completarea trusei de make-up si a garderobei de lucru.

6. Promovare, marketing si trafic mare garantat
In cazul in care iti doresti sa devii un adevarat star al acestei industrii, echipa noastra de marketing te poate transforma intr-un model recunoscut la nivel mondial, care are castiguri fabuloase nu doar din chat, dar si din programe de afiliere si din site-ul personal. Datorita unui buget de peste 100.000$ pe luna, toate modelele care lucreaza in cadrul Studio 20 Ungaria primesc trafic dedicat, prin rotatie. Astfel, mai mult de 300.000 de vizitatori sunt redirectionati zilnic de noi catre modelele Studio 20.

7. Certificare LiveJasmin la nivel Gold
Studio20 este primul si singurul studio de videochat certificat Jasmin la nivel Gold din lume, ceea ce inseamna conditii preferentiale pentru toate modelele noastre, castiguri mai mari, suport dedicat permanent si numeroase alte beneficii.

8. Recunoastere si recompensare a meritelor
Iti rasplatim fidelitatea si iti apreciem eforturile depuse si munca pe care o desfasori, de aceea iti vom oferi constant bonusuri. Modelele de videochat de ambele sexe din cadrul studiourilor de videochat din reteaua Studio 20 vor fi eligibile pentru bonusuri cumulative, care se adauga comisionului standard brut de 50%, astfel:
- 2% daca activeaza on-line peste 90 de ore in acea perioada;
- 5% daca lucreaza peste 100 de ore in acea perioada;
- 5% daca venitul depaseste 10.000$ in acea perioada;
- 5% daca se afla in echipa de modele ale acestui studio de videochat timp de 12 luni complete (la implinirea a 12 luni de activitate continua in cadrul acestui studio din Budapesta, modelele devin eligibile pentru un bonus de fidelitate, care se adauga comisionului).
Bonusurile acestea se pot cumula (cu exceptia primelor doua), astfel incat orice model poate ajunge sa incaseze un comision de pana la 65%!

9. Abordare glamour
Studio 20 este un promotor activ al videochatului de tip glamour. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa te dezbraci in fata camerei web, ci poti castiga multi bani doar folosindu-te de inteligenta nativa si de farmecul personal.

10. Credite rapide fara dobanda direct de la Studio 20
Dupa 6 luni in echipa acestui studio de videochat, vei putea lua credite rapide fara dobanda direct de la noi. Tu va trebui sa aduci minimum 20% din suma, iar noi venim cu restul. Banii datorati ii vei inapoia din castigurile realizate pe site-urile de videochat.

Daca pornesti pe acest drum, stabileste-ti obiective clare si doreste-ti intotdeauna sa reusesti. Fii ambitioasa si noi te vom ajuta sa iti atingi adevaratul potential! Asa ca nu mai sta pe ganduri si vino in echipa celui mai mare studio de videochat din lume, Studio 20! Stabileste un interviu cu unul din reprezentantii nostri si vei vedea cu ochii tai cum este sa fii un model de top. Te asteptam cu bratele deschise! 

Strada Váci út, nr 178, in cladirea Duna Pláza, Cod Postal 1138, Budapesta

(+36) 709 440 025

jobs.budapest@studio20.com

Galerie Foto Studio 20 Ungaria

Localizare Studio 20 Ungaria pe harta

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

ACM by Studio 20 Unirii:

  • Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282
  • 0743 313 313
  • acm@studio20.com

Studio 20 Phoenix:

ACM by Studio 20 Timpuri Noi:

  • Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217
  • 0748 411 411 / 0755 419 419
  • acm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Royal:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL