Studio 20 Videochat The Mansion

Cele peste 20 de locatii in 5 tari de pe 3 continente fac din Studio 20 cel mai mare si cel mai cunoscut studio de videochat din lume, iar Studio 20 The Mansion este desavarsirea profesionalismului, a luxului si a performantei din industria mondiala a videochatului. 

Acest domeniu deosebit de profitabil a devenit atat de competitiv, incat intrebarea de pe buzele tuturor nu mai este “de ce videochat?”, ci “de ce model de top?”. Noi ne dorim ca tu sa lupti pentru a avea mai mult! Suntem langa tine pentru a te ridica si pentru a te ajuta sa devii unul dintre cele mai bune modele de top din industrie. Grijile si lipsurile vor disparea din viata ta, iar incasarile exceptionale si cele mai bune comisioane si bonusuri existente in acest domeniu iti vor asigura un trai de lux. 

The Mansion nu este un simplu studio de videochat, ci apogeul acestei industrii! Ce iti oferim in plus: 

- Makeup profesional, zilnic: machiajul facut cu atentie si dedicare va pune intotdeauna in lumina cele mai frumoase trasaturi ale fetei tale, iar povestea pe care o vei imagina in fiecare zi in fata camerei va fi fascinanta si plina de secrete.

- Hair styling: un profesionist se va ocupa in permanenta de acest aspect, astfel ca tu te vei simti mereu frumoasa si atragatoare.

- Solar: vei avea posibilitatea de a-ti pastra nuanta “de ciocolata” a pielii pe tot parcursul anului.

- Unghii: stim ca unghiile sunt cartea de vizita a oricarei femei ingrijite, asadar te vei bucura numai de modele deosebite realizate intr-un cadru profesionist.

- Masaj: performanta necesita si sacrificii, astfel incat orice model de top are si zile in care lucreaza foarte mult. Ori de cate ori te vei simti obosita sau pur si simplu vei dori cateva momente de relaxare, rasfatul unui masaj te va ajuta sa-ti amintesti ca faci parte din echipa celui mai bun studio de videochat din lume!

- Operatii estetice: daca ai vreo nemultumire legata de aspectul fizic sau vrei sa dai o alta forma unei anumite zone pentru a o face cat se poate de apetisanta, noi te vom sustine in acest demers.

- Parteneriat exclusiv LiveJasmin Certified, trafic garantat Studio 20 si incasari de minimum 5000$/ perioada, dupa 60 de zile.

Seriozitatea companiei 
Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti si din lume te va ajuta sa lasi in urma grijile financiare, deoarece pe langa veniturile realizate, vei primi cadouri si bonusuri diverse. Cel mai important, insa, este faptul ca vei semna un contract legal in dublu exemplar inca din prima zi de activitate. Astfel, vei avea garantia veniturilor sigure si legale, precum si a conditiilor de munca promise la momentul angajarii. 

Confidentialitate totala 
Contractul de angajare in cadrul Studio 20 The Mansion iti garanteaza confidentialitate totala. Astfel, la inceputul activitatii iti vei alege un pseudonim pe care il vei folosi pe platformele virtuale, iar numele tau real nu va fi dezvaluit nimanui. Din acest motiv, numai tu vei putea decide cine va afla cu ce te ocupi, iar activitatea ta se va desfasura in siguranta deplina. 

Performantele studioului de videochat 
Cu o experienta de peste 18 ani, Studio 20 este cea mai mare franciza de studiouri de videochat din lume, recunoscuta la nivel mondial pentru profesionalism. In plus, echipa de modele a acestei companii se bucura constant de cele mai importante premii ale festivalurilor internationale din domeniul divertismentului online, astfel incat vei lucra intr-un cadru profesionist si performant. 

Venituri foarte mari 
Spre deosebire de alte domenii de activitate, angajarea la Studio 20 The Mansion nu se va face in functie de experienta anterioara pe care o ai, astfel incat iti vei putea cladi o cariera de succes de la zero. Daca vei respecta sfaturile trainerilor, vei putea seduce pe oricine doar cu ajutorul inteligentei si personalitatii tale. Astfel, te vei folosi de farmecul personal pentru a reusi sa atingi toate obiectivele financiare pe care ti le-ai propus. 

- Vrei sa devii model de top sau consideri ca esti deja? Te asteptam la The Mansion!

- Nu esti multumita de locul in care lucrezi in prezent? Te asteptam la The Mansion!

- Doresti mai mult de la viata si vrei sa iti descoperi adevaratul potential? Te asteptam la cel mai nou proiect din industria de videochat, Studio 20 The Mansion!


Fie ca esti din Bucuresti sau din oricare alt oras al tarii, noi iti vom facilita cazare, transport si te vom sustine cu orice altceva de care ai nevoie! Noi nu promitem, noi realizam si implinim dorintele tale! Tot ce trebuie sa ai este ambitia de a deveni cea mai buna! 

Calea Victoriei, nr 155, tronson 5, etaj 11

(+4) 0786 450 719

angajari.mansion@studio20.com

Galerie Foto Studio 20 Videochat The Mansion

Localizare Studio 20 Videochat The Mansion pe harta

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

 • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
 • (+4) 0786 070 050
 • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

ACM by Studio 20 Unirii:

 • Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282
 • 0743 313 313
 • acm@studio20.com

Studio 20 Phoenix:

ACM by Studio 20 Timpuri Noi:

 • Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217
 • 0748 411 411 / 0755 419 419
 • acm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Royal:

Studio 20 Ungaria:

 • Strada Váci Ăşt, nr 178, in cladirea Duna Pláza, Cod Postal 1138, Budapesta
 • (+36) 709 440 025
 • jobs.budapest@studio20.com

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL