Studio 20 te face influencer

Fii urmatoarea
vedeta din online!

Visezi la o viata de celebritate?

La Studio 20 o poti avea! Aici vei deveni urmatorul influencer din online. Castiguri fabuloase si o cariera de vedeta te asteapta!

Aplica ACUM

25.000 $si o cariera de influencer

Vrei sa-i faci concurenta lui Kim Kardashian cu celebritatea ta? Vino la Studio 20 si vei deveni urmatorul mainstream influencer din online! Fanii te vor admira si iti vor aduce incasari lunare de ordinul miilor de dolari. Stii cat de mult conteaza imaginea astazi. Ai exemplul vedetelor de peste Ocean care castiga sume colosale numai din brand si reclama. Asadar, nu mai sta pe ganduri si profita de cea mai noua oferta marca Studio 20! Tot ce trebuie sa faci este sa vii la interviu si sa accepti viata de lux care ti se pune la picioare. Restul te invatam noi! Inca din prima zi de activitate, vei primi bonusuri pentru haine, make-up si hairstyle, astfel incat sa arati exact ca idolii tai. Cu ambitie si perseverenta, te vei bucura de notorietate in scurt timp.

Noua ta imagine va deveni o sursa de inspiratie pentru milioane de fani si comunitati din intreaga lume. Banii pe care ii vei castiga ca mainstream influencer te vor ajuta sa obtii si mai mult succes in aceasta cariera. Esti pregatita sa iti construiesti propriul brand ca model si sa faci lumea sa se invarta in jurul tau? La Studio 20 ai sansa sa cladesti un imperiu al celebritatii! Suntem singurul studio care iti ofera aceasta oportunitate unica!

Viata de star e mai aproape decat crezi!

Viata de star e mai aproape decat crezi!

Hai la Studio 20 si descopera cu ochii tai ce inseamna sa fii un mainstream influencer indragit de milioane de fani din toate colturile lumii!