Misiune studio videochat

Misiune studio videochat

Profesionalismul Studio 20 este recunoscut pe plan international, compania noastra bucurandu-se de respectul si aprecierea industriei de videochat prin certificatul Jasmin Gold si prin premiile castigate la festivalurile de la Los Angeles, Las Vegas, Barcelona, Praga, Cartagena si Mamaia. Abordarea glamour, inovatia constanta, seriozitatea, conditiile de lucru si mai ales marketingul si promovarea oferite modelelor noastre, care sunt in topul multor situri de live cam din lume, ne recomanda drept cel mai bun studio de videochat din lume.

De-a lungul ultimilor ani, Studio 20 a reusit sa-si adjudece cele mai importante trofee la evenimente faimoase din intreaga lume, care au reunit siteuri si studiouri de videochat, dar si modele si companii de servicii de profil:
- Live Cam Studio of the Year (GFY Awards, 2015 si 2016);
- Best Emerging Studio si Best Live Cam Studio (AW Awards, 2015, 2016, 2017 si 2018);
- Best Emerging Studio si Best Cam Studio (YNOT Awards, 2015 si 2016, 2017);
- Best Global Live Cam Studio (LalExpo 2016);
- 11 trofee pentru Studio 20 (Live Cam Awards, 2016 si 2017) ;
- Cam Studio of the Year (Xbiz, 2017, 2018);
- Best Romanian Cam Studio si Best Marketing Campaign (YNOT 2017, 2018).

Nu numai Studio 20 a primit recunoastere pe plan international, ci si modelele de videochat pe care le-am recrutat, format si promovat intens pentru ca ele sa aiba succes in aceasta industrie. Acestea au parte de castiguri de pana la 25.000 de dolari pe luna, dar si de locuri fruntase la galele internationale:
1. Raquelle Diva – Best Cam Model (YNOT 2015) and Best Romanian Model (LalExpo 2016);
2. Sasha Red – Best Personal Site (AW Awards 2015), Best Cam Model (YNOT 2016), Best European Cam Model (Xbiz 2017);
3. Devious Angel - Best Cam Model (Live Cam Awards 2015, AW Awards 2016, LalExpo 2016 and Xbiz 2017). Also, she is the first webcam model in our country to ever win the most important award in the United States, AVN Fanvote Model, in 2016;
4. Christiana Moore and Mistress Alexya – Best Non-Adult Model and Best Fetish Model (Live Cam Awards 2016);
5. Taniussha – Best Newcomer Model (AW Awards 2016);
6. Rebecca000 (Studio 20 Victoriei) - Aspiring Live Cam Model (Live Cam Awards 2017);
7. Natasha Chase (Studio 20 Timisoara) - Best Attitude (Live Cam Awards 2017);
8. Lara Dixon (Studio 20 Cluj) - Best Show (Live Cam Awards 2017);
9. Aubrey Nova - Best Emerging Live Cam Model of the Year (YNOT 2017).
10.Kory Blue - Best Fetish Cam Star (YNOT 2018)
11. Analise Yoel - Emerging Cam Star North America (YNOT 2018)
12. Devious Angel - Best Model Personal Site (YNOT 2018)
13.Ethan Joy - Live Cam Model of the Year Male (XBIZ 2018)
14.Megan Kroft - Best Cam Model of the Year (XBIZ Europe 2018)
15. Madelene Ray- Award (Jeans Fever Video Contest by Jasmine platform)
16. Madelene Ray, Megan Kroft, Glammy Anya AW Awards (AW Awards 2018)
17. Megan Kroft-Best Social Media Model (YNOT 2019)
18. Lana Fiquet- Best Latin American Model (YNOT 2019)
19. Rubyconne - Most Creative Model (YNOT 2019


Aceste premii ne-au dovedit ca avem cunostintele necesare si capacitatea de a ajuta si de a creste modele de videochat de top. Mai mult, numeroasele aparitii in mass media din Romania ne-au consacrat drept un exemplu de business profesionist, Studio 20 avand o experienta de 20 ani in acest domeniu si locatii pe trei continente: Europa, America de Nord si America de Sud. In prezent, reteaua Studio 20 numara  studiouri de videochat in Romania, Ungaria, Cehia, Columbia si Statele Unite.The 

model de videochat studio-20

In afara de trofeele castigate si locatiile numeroase, Studio 20 se poate lauda cu statutul unui loc de munca extrem de placut si cu o echipa foarte unita si atenta la nevoile modelelor de videochat. Activitatea noastra respecta legislatia in vigoare, tinerele lucrand exclusiv in baza unui contract de artist-interpret si a actelor aditionale bilunare, care specifica toate detaliile activitatii lor pe fiecare site pe care au lucrat si ce sume de bani vor incasa. Studio20 ofera un cadru relaxant si ajutor constant, de la training de specialitate la haine si machiaj, astfel incat modelele de videochat sa-si poata desfasura activitatea cat mai bine si sa castige cat mai multi bani.

La Studio 20, programul este flexibil, modelele de videochat putand sa-si aleaga intervalul orar in care vor sa munceasca, rezervandu-si din timp camera de lucru. Acest lucru este foarte avantajos pentru studente, dar si pentru fetele care au absolvit deja o institutie de invatamant superior si cauta sa se angajeze in videochat.

Studio 20 este o companie serioasa, care creeaza conditii de lucru excelente, atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic. Dorim sa colaboram cu tinere ambitioase, care lucreaza profesionist si isi doresc sa-si indeplineasca obiectivele financiare pe termen mediu si lung. Consideram ca putem obtine rezultate extraordinare doar daca ne implicam impreuna si ne respectam reciproc.

Este important sa castigi multi bani, dar la fel de mult conteaza sa ai o contributie pozitiva in vietile celor din jurul tau. Studio 20 isi doreste sa fie alaturi de modelele de videochat care lucreaza aici, nu doar pentru a se realiza din punct de vedere financiar, ci si pentru a-si gasi fericirea, echilibrul si implinirea. A face bine este de multe ori mai dificil decat a face rau, dar este si infinit mai placut!

angajare videochat studio-20.ro

Care sunt beneficiile modelelor de videochat din cadrul Studio 20?

De la 1 septembrie 2017, oferta Studio 20 pentru #girslfromstudio20 s-a schimbat, iar acestea vor beneficia de conditii de plata extraordinare. Motivul pentru aceasta schimbare este dorinta de a recruta si de a pastra modele de videochat care isi doresc sa aiba cu adevarat succes, iar noi consideram ca factorul financiar este un puternic stimulent.

1. Venit minim garantat de 1.000$. 

Prima modificare importanta in sistemul de recompensare financiara este garantarea unui venit minim lunar de 1000$ pentru toate modelele noi de sex feminin, in primele 3 luni de la angajare.

Pentru a beneficia de acest avantaj, nu ai nevoie de experienta anterioara, ci doar de o motivatie puternica, o atitudine pozitiva, un aspect fizic placut si, bineinteles, sa poti vorbi cursiv in engleza.

2. Comision de pana la 75% din castiguri:

Modelele angajate la toate sediile Studio 20 din lume vor fi eligibile pentru bonusuri cumulative, care se adauga la comisionul standard brut de 50% după cum urmeaza:

50% comision de baza - acesta este comisionul cu care începi din prima zi lucrand cu Studio20, oriunde in lume;

Bonus de 5% pentru 100 de ore pe perioada (inclusiv streaming mobil si apeluri video, deci mai usor de atins) - acest lucru inseamna că timpul tau online este calculat nu numai in funcție de orele pe care le petreci in studio, ci si cu 5% mai mult pe masura ce arati dedicare muncii tale;

Bonus de 5% pentru castiguri de peste 15.000 $ pe perioada - destul de explicativ, cu cat castigi mai mult, cu atat creste valoarea procentului pe care il iei din incasari.

5% bonus pentru o rata de conversie buna (guest-ii care se inscriu din camera ta de chat);

5% pentru un comportament online perfect;

5% pentru parteneriatul pe termen lung - se plateste in Iunie in fiecare an pentru tot anul precedent. De exemplu, in Iunie 2020 s-a platit tuturor modelelor pentru veniturile lor din 1 ianuarie 2019 pana in 31 decembrie 2019 - parteneriatul, prietenia si increderea de lunga durata nu sunt doar sarbatorite, ci sunt monetizate in fiecare an;3. Recunoastere internationala si certificat Jasmin Gold.

Studio 20 este cel mai bun studio de videochat din lume, urcand pe cea mai inalta treapta a podiumului la toate festivalurile de profil din lume si, de asemenea, primul studio din lume certificat Jasmin la nivel Gold - cel mai ridicat nivel posibil. Acest titlu este o recunoastere a eforturilor depuse de noi in ultimii ani de recrutare, training si promovare a modelelor de videochat, compania noastra devenind astfel numarul 1 in ceea ce priveste incasarile lor pe LiveJasmin! Titlul Studio Certificat Jasmin inseamna nu numai o validare a muncii noastre, ci si o colaborare mult mai stransa intre Jasmin si Studio 20, cele doua branduri impartasind aceeasi nisa: videochatul glamour, bazat pe comunicare, prietenie si farmec personal.

4. Legalitate, transparenta si corectitudine.

Studio 20 ofera contracte de artist-interpret tuturor modelelor, inca din prima zi de activitate si acte aditionale, la fiecare plata, in care sunt specificate toate datele muncii lor din respectiva perioada. Banii sunt transferati intotdeauna in conturi deschise pe numele modelelor, la orice banca din Romania vor ele. Oricand, acestea pot solicita registrele contabile pentru a se asigura de corectitudinea si transparenta noastra si isi pot vizualiza istoricul fiscal pe siteul ANAF. 

5. Trainer personal si suport permanent.

Modelele de videochat pot face performanta cu ajutorul Studio 20 chiar daca nu au experienta in domeniu. Acestea beneficiaza de un trainer dedicat, care le va invata totul despre videochat. Tinerele pot prelungi perioada de invatare pana se simt suficient de pregatite sa debuteze in aceasta bransa. Ajutorul nostru nu se opreste aici. Stim ca suportul tehnic trebuie sa existe nonstop pentru a face performanta, asa ca la acest studio de videochat, modelele vor avea tot timpul cel putin 2 colegi/colege pe tura ta, astfel incat sa fie ajutate in maxim 3-5 minute de cand fac solicitarea pe Skype.

6. Abordare Glamour.

La Studio 20, exista posibilitatea de a face videochat fara nuditate. Modelele mai timide sau cele care vor sa se familiarizeze pas cu pas cu domeniul pot opta pentru videochat glamour, un concept in care ele se folosesc de inteligenta si sarm personal.

7. Confidentialitate sau promovare.

Exista modele de videochat care vor sa ramana in umbra si le respectam alegerea, oferindu-le confidentialitate 100%. Nimeni din compania noastra nu le va divulga informatiile personale, iar ele vor lucra folosind un pseudonim. In cazul in care modelele de videochat isi asuma public profesia si au nevoie de promovare, noi le ajutam sa-si construiasca un brand de succes. In acest mod, ele vor castiga bani nu numai din chat, ci si din programe de afiliere si din site-ul personal.

8. Ajutor financiar pentru debutante.

Studio 20 le ajuta pe modelele de videochat aflate la inceput de drum sa-si completeze trusa de machiaj si garderoba. Daca acestea petrec minim 3 luni in cadrul studioului, ele nu mai trebuie sa le plateasca, caci sunt oferite cadou din partea noastra!

9. Credite fara dobanda si bonusuri de fidelitate.

Dupa 3 luni in cadrul Studio 20, modelele de videochat pot accesa credite fara dobanda si fara comision direct de la companie, urmand ca ratele sa fie platite din castigurile lor realizate pe siteurile de videochat. In acest fel, modelele isi pot implini visul de a avea propria casa, masina sau de a-si face operatiile estetice mult dorite. De asemenea, dupa 12 luni intregi ele beneficiaza de bonusuri de fidelitate, calculate in functie de veniturile din chat.

10. Trafic asigurat.

Modelele de videochat Studio 20 nu stau niciodata in free chat fara sa aiba cu cine vorbi, deoarece ele beneficiaza de trafic dedicat, pentru care compania noastra aloca peste 100.000$ pe luna. Acesta este directionat in camera de chat a fiecarui model din cadrul studiourilor noastre de videochat, prin rotatie. De asemenea, modelele Studio 20 primesc foarte mult trafic si din partea partenerului nostru exclusiv, LiveJasmin.

Afla alte pareri

DANIELA

17.07.201917:15

DE O CUNOSCATOARE DE LIMBA SPANIOLA AVETI NEVOIE??? ESTE OBLIGATORIU SA FIU IN BUCURESTI SAU SE POATE SI DIN ALTA PARTE A TARI???

Grig Ionela

13.06.201907:10

Bună! Oana este numele meu,am 35 ani. Am mai lucrat în domeniu vreo 6 luni dar nu am fost mulțumită financiar.

Sabrina

14.04.201912:09

Buna! Daca nu stiu limba engleza, as avea posibilitatea sa lucrez in acest domeniu?

Adina

30.11.201823:36

Bună.Vreau sa lucrez de acasa si as dori sa fac o colaborare cu dumneavoastră.Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac si unde trebuie sa ma prezint.

Alexandru

12.07.201818:45

Pentru baieti se poate ?

Agnes

20.04.201802:17

Hello ;) I am asking for a positive welcome for me to your company ...

larisa

08.02.201814:25

buna care este nivelul de engleza solicitat de voi si daca se poate face si in franceza?

alina

11.08.201700:39

Mda nu prea cred chiar tot dar în fine

Deni

24.01.201701:35

Buna, care este nivelul de engleza solicitat de catre dumneavoastra ?

Nicoleta

24.10.201615:24

Da, bineinteles.

Marian

17.10.201614:16

pentru baieti se poate face videochat ?

Nicoleta

24.09.201621:55

Un pic de rabdare, se deschide curand si primul Studio 20 pentru barbati.

Eduard

24.09.201615:45

Studio 20 este doar pentru fete ?

Nicoleta

23.02.201615:05

Momentan in Brasov nu avem studio, vrei sa te muti in Bucuresti?

Dydu

18.02.201617:47

Buna seara. Sunt interesata sa ma alatur in echipa dumneavoastra . Sunt studenta in anul I la o facultate din Brasov si as vrea sa imi fac proprii mei bani .

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Phoenix:

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL