ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Intrebari frecvente Videochat

Care este cea mai buna oferta de angajari in videochat?

Cea mai buna oferta de angajari in videochat poate fi usor recunoscuta gratie avantajelor pe care le ofera. De exemplu, modelele Studio 20 au un venit minim garantat de 1000$/luna, confidentialitate pe toata durata activitatii, program flexibil si conditii de lux.

Cum sa aplic pentru angajari in videochat?

Aplicatiile pentru angajari in videochat la Studio 20 pot fi facute atat telefonic, la numarul 0748 777 757, cat si prin email, la adresa [email protected], sau prin completarea formularului de inscriere de pe site-ul https://www.studio-20.ro/aplica.

Cine poate aplica pentru angajari in videochat?

Orice tanara care a implinit 18 ani poate aplica pentru angajari in videochat la Studio 20. Cartea de identitate originala si valida este singurul document necesar la inscriere. De la 18 ani in sus nu exista nicio limita de varsta.

Se asigura cazare pentru modelele de videochat?

Studio 20 ajuta persoanele care vor sa se mute din provincie in Bucuresti si cauta angajari in videochat. Acest studio de videochat se ocupa de inchirierea unui apartament in Bucuresti si le ofera modelelor sumele necesare in primele luni, urmand ca acestea sa fie returnate din castiguri.

Se poate face videochat de acasa?

La Studio 20 poti opta pentru videochat de acasa, dar recomandarea noastra pentru cei care cauta angajari in videochat este nu aleaga aceasta varianta. In cadrul unui studio, vei beneficia de training, conditii de lux, echipamente de ultima generatie si incasari mult mai mari decat cele obtinute acasa.

Angajari in videochat la Studio 20

Studio 20 este o companie internationala cu 18 locatii pe trei continente si nenumarate premii la activ. Datorita dezvoltarii continue, suntem mereu in cautare de noi talente care sa se alature echipei de modele de top si sa evolueze impreuna cu noi.

Afla mai multe

Contact

Contact Studio Videochat

Contact info