Studio Videochat Bucuresti - Unirii

Studio 20 este, fara indoiala, cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, dar si din toata lumea, avand drept confirmare numeroasele premii primite la festivalurile internationale de profil, dar si sumele fabuloase castigate de modelele noastre de top, sume care ajung pana la 25.000 de dolari pe luna.

Succesul acestui studio de videochat din Bucuresti a depasit granitele Romaniei si ne-a determinat sa deschidem in 2016 o locatie in Los Angeles, SUA, iar la inceputul lui 2017 o locatie in Cali, Columbia. De asemenea, in toamna lui 2016, am inaugurat o noua locatie in Bucuresti, in zona Pietei Unirii. Al treilea studio de videochat din Bucuresti se afla in cladirea City Business Center si are nu mai putin de 35 de camere, devenind astfel cel mai mare din lume. Spatiul de 1.500 de metri patrati este impartit in dormitoare tematice, unde modelele de videochat isi pot desfasura activitatea in conditii de lux, dar si in zone de relaxare, cafenea, restaurant, masaj si jacuzzi.

12 studiouri de videochat, in Romania si in strainatate

Studio 20 are o experienta de 17 ani in acest domeniu si a reusit sa impuna pe piata standarde foarte inalte de performanta. Datorita unui plan de afaceri foarte bine gandit, a managementului profesionist si a investitiilor  realizate in mod constant, compania noastra detine in prezent 12 studiouri de videochat in Bucuresti (Piata Victoriei, Gara de Nord, Piata Unirii si Grozavesti), Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova, Oradea, Brasov, Ploiesti, Los Angeles si Cali (Columbia).

Modelele de videochat care lucreaza pentru Studio 20 se bucura de cele mai bune conditii de lucru din acest domeniu si au numeroase beneficii, printre care contract de artist-interpret, program flexibil de lucru, in ture de dimineata, dupa-amiaza sau noapte, bonusuri, premii, asigurare medicala privata in reteaia Medlife, contributie la pensie (CAS) si sistemul de asigurari de stat (CASS), decoruri luxoase si diversificate, echipamente moderne, suport tehnic non-stop, sedinte foto si video profesionale, hairstylist, make-up artist, maseur si o echipa de traineri premiata la cele mai mari festivaluri de videochat. Cu tot acest suport fizic, tehnic, dar si emotional, tinerele angajate la acest studio de videochat din Bucuresti ajung sa castige pana la 25.000 de dolari pe luna. Astfel, in numai 2-3 ani de activitate, ele isi pot cumpara o masina, un apartament, pot vizita cele mai exotice destinatii si isi pot implini toate dorintele.

Printre modelele de videochat de la Studio 20, care se bucura de succes international, se numara:

 • - Devious Angel, care a castigat premiile “Best Live Cam Model Personal Site”, la Live Cam Awards 2015 la Barcelona, Spania, apoi „Best Webcam Model” la AVN Awards 2016 de la Los Angeles, SUA si recent „Best Entertainer la AW Awards” la Mamaia 2016, Romania.
 • - Raquelle Diva, premiata cu trofeul „Best Live Cam Model”, in cadrul YNOT Awards 2015 de la Praga, Cehia.
 • - Emma Wild si Zeya Brunette, recompensate cu “Best Fetish Model”, respectiv „Best Video Teaser”, la gala AW Awards 2015, la Mamaia si Tanissha care a castigat in anul urmator „Best Newcomer” la AW Awards 2016;
 • - Cristiana Moore si Mistress Alexya, care au obtinut locul 1 in categoriile „Best Non-Adult Model” si „Best Fetish Model”, la Live Cam Awards 2016, la Barcelona, in Spania;
 • - Taniussha – Best Newcomer Model la AW Awards 2016;
  - Rebecca000 (Studio 20 Victoriei) - Aspiring Live Cam Model la Live Cam Awards 2017;
  - Natasha Chase (Studio 20 Timisoara) - Best Attitude la Live Cam Awards 2017;
  - Lara Dixon (Studio 20 Cluj)- Best Show la Live Cam Awards 2017.
 •  
Suntem siguri ca si tu iti doresti sa faci parte dintr-o echipa de profesionisti si sa pui bazele unei cariere internationale, asa ca te asteptam sa iei legatura cu noi pentru a te programa la un interviu. Pentru a deveni model la acest studio de videochat din Bucuresti nu iti trebuie niciun fel de experienta. Tot ce ne dorim de la tine este seriozitate, implicare, putere de munca, ambitie, cunostinte de baza ale limbii engleze si sa ai un aspect fizic placut. Noi te vom invata tot ceea ce ai nevoie sa stii despre acest domeniu si te vom transforma intr-unul din cele mai bune modele de videchat din lume!

Beneficiile modelelor de videochat de la Studio 20

1. Stabilitate si siguranta: Studio 20 este un studio de videochat din Bucuresti cu traditie, cu sedii in Europa, Statele Unite ale Americii si America de Sud. Acest lucru dovedeste ca el nu va disparea din acest domeniu peste cateva luni, asa cum o fac alte studiouri de videochat.

2. Venit minim garantat de 1.000$. Modelele de sex feminin de la acest studio de videochat beneficiaza de un venit minim de 1.000 de dolari pe luna, in primele trei luni de la angajare, independent de rezultatele lor de pe siteurile pe care lucreaza. Aceasta recompensare financiara este rezultatul dorintei noastre de a angaja si de a pastra modele de calitate, care isi doresc nu doar un job, ci o cariera in domeniu. 

3. Comision cumulativ de pana la 65% din castiguri. Modelele de videochat din toate locatiile Studio 20, inclusiv cele care fac videochat pentru barbati, pot castiga mai mult decat comisionul standard de 50%. Ele pot cumula urmatoarele bonusuri astfel incat sa ajunga la venituri de 65% din sumele realizate pe siteurile de videochat:
- 2% daca au fost on-line peste 90 de ore in acea perioada;
- 5% daca au fost on-line peste 100 de ore in acea perioada;
- 5% daca venitul total este peste 10.000$ in acea perioada;
- 5% daca lucreaza la Studio 20 timp de un an, fara intrerupere.

4. Recunoastere: Studio 20 este compania cu cele mai multe premii obtinute la festivalurile internationale de la Mamaia, Barcelona, Praga, Las Vegas, Los Angeles sau Cartagena. Nu exista nicio competitie la care sa fi participat si sa nu fi urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului, atat datorita performantelor realizate de intreaga echipa a studioului de videochat din Bucuresti, cat si a celor realizate individual, de catre modelele care lucreaza aici. Acestea au fost apreciate de-a lungul timpului drept “Best Model”, Best Non-Adult Model”, “Best Emerging Model”, “Best Fetish Model”, “Best Entertainer”, “Best Smile” si asa mai departe.

5. Dovada veniturilor fabuloase: Desi numeroase alte studiouri de videochat se lauda nefondat ca modelele lor au venituri de 5.000$, 10.000$ sau chiar 25.000$ pe luna, Studio 20 poate oferi oricand probe in acest sens. Oricand doresti, la interviu sau dupa ce iti incepi activitatea ca model la acest studio de videochat din Bucuresti, ii poti cere managerului sa-ti arate incasarile modelelor de succes precum Devious Angell, Raquelle Diva, Eva Sin, Sasha Red etc. si te poti convinge cu ochii tai de veridicitatea lor.

6. Transparenta si legalitate: Atunci cand te vei angaja la Studio, vei semna un contract de artist-interpret, in doua exemplare si vei primi unul pe loc. Regulile de lucru sunt disponibile online la orice ora aici: http://www.studio-20.ro/termeni-si-conditii.html. In plus, le vei primi si in prima zi de training. De asemenea, odata la doua saptamani, atunci cand vei primii banii de la acest studio de videochat din Bucuresti, vei semna un act aditional, in care se mentioneaza suma incasata de la fiecare site, totalul, comisionul tau (50%), taxele si impozitele virate catre bugetul de stat (CAS, CASS, impozit pe venit) si suma finala. Aceasta se vireaza apoi in contul tau, deschis la orice banca din Romania doresti tu. Pentru a te asigura de legalitatea si transparenta companiei noastre, poti consulta oricand istoricul veniturilor si taxelor platite pe site-ul ANAF.

7. Trainer dedicat: In primele 5 zile petrecute in studioul de videochat din Bucuresti, fiecare model are la dispozitie o colega trainer, care o va invata tot ceea ce are nevoie sa stie despre acest domeniu. Aceasta va incepe cu teoria si va continua cu exemple si role-plays, ajutand astfel modelul sa acumuleze suficiente cunostinte pentru a incepe activitatea. Daca simti ca nu esti pregatita dupa aceste 5 zile, nu te grabeste nimeni. Oricand doresti, mai poti solicita cateva zile de ajutor exclusiv.

8. Suport permanent 24/7: Studio 20, cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, asigura pe tura cel putin 2 colegi/colege in echipa de suport, astfel incat sa fie tot timpul cineva disponibil pentru a te ajuta in maxim 35 minute de cand faci solicitarea pe Skype, chiar daca celalalt este ocupat(a) sau se afla in pauza.

9. Marketing si promovare: Acesta este un beneficiu oferit doar celor care isi doresc asta. Modelele promovate de Studio 20, prin vasta retea de contacte pe care am format-o de-a lungul anilor, au parte de mai mult trafic si, automat, de mai multi bani. Veniturile provin atat din chat, cat si din programele de afiliere pe care siteurile de videochat le ofera. Acest studio de videochat din Bucuresti are modele al caror venit provine in proportie de 40% doar din site-ul personal si din afiliere. Acesta este un venit pasiv, pentru care nu depun niciun efort personal.

10. Studio de videochat certificat Jasmin la nivel Gold: Studio 20 este prima companie din lume (si singura in multe orase), care a obtinut certificatul Jasmin la nivel Gold. Poti verifica aceasta informatie aici: https://modelcenter.jasmin.com/en/certified-studios. Aceasta recunoastere a meritelor Studio 20 se traduce in conditii preferentiale pentru modelele de videochat angajate la noi, suport dedicat nonstop si numeroase alte beneficii care maresc veniturile modelelor in fiecare luna.

11. Cursuri gratuite de limba engleza, cultura generala si machiaj. Spre deosebire de alte studiouri de videochat din Bucuresti, care ofera astfel de cursuri doar in grupe cu mai multe modele, noi le oferim individual. Acest lucru inseamna ca beneficiezi de mai multa atentie si informatie personalizata. Daca ai nevoie, poti sta 1-2 saptamani frecventand cursurile gratuite intensive de engleza (2-4 ore pe zi) si dupa ce ajungi la un nivel conversational de baza (adica obtii 30 de puncte din maxim 100) pot incepe sa lucrezi ca model. Cursul gratuit de limba engleza nu este conceput pentru a te ajuta sa sustii conversatii doar pentru chat, astfel ca te poti folosi de el pentru oricare alt loc de munca unde este necesara cunoasterea limbii engleze. Ne dorim ca in curand sa asiguram si un hairstylist dimineata si seara, inaintea logarii pe siteurile de videochat.

12. Ajutor financiar pentru completarea trusei de machiaj si a garderobei, in cazul modelelor care debuteaza la acest studio de videochat din Bucuresti. Dupa ce ne consultam cu tine si cu make-up artist-ul, comandam produsele si apoi le platim. Daca activezi ca model in cadrul Studio 20 cel putin 3 luni, atunci trusa de machiaj si garderoba vor fi cadou din partea noastra! In schimb, daca decizi sa-ti abandonezi activitatea dupa primele 3 luni sau nu respecti programul pentru care ai optat, contravaloarea produselor se va opri din ultima plata.

13. Acces usor la credite financiare: Modelele care implinesc minim 6 luni in echipa acestui studio de videochat din Bucuresti vor beneficia de avantaje financiare. Acestea vor primi credit rapid, oferit direct de companie, pentru cumpararea unui apartament, a unei masini si chiar pentru operatii estetice (rinoplastie, marire sau lifting de sani, lifting facial sau fesier etc). Modelele nu trebuie sa stranga decat 20% din suma respectiva, iar diferenta de 80% va fi suplinita de compania noastra. Suma va fi platita apoi in rate lunare, din banii castigati pe siteurile de videochat, fara ca modelele sa fie nevoite sa achite comisioane sau dobanzi. Bineinteles, acest lucru este valabil atata timp cat timp modelele continua sa lucreze pentru Studio 20 si sa isi plateasca ratele la care s-au angajat.

14. Abordarea Glamour: Studio 20 promoveaza intens conceptul de videochat glamour, care nu include nuditate, ci care se bazeaza pe conversatii placute, prietenie, si farmec personal.​

15. Trafic mare garantat. Echipa de marketing a acestui studio de videochat asigura tuturor modelelor din acest studio de videochat trafic dedicat, prin rotatie. Ele vor avea intotdeauna membrii in camera de chat, pentru a socializa si a castiga cat mai multi bani. Peste 300.000 de utilizatori sunt trimisi zilnic catre modelele din toate locatiile Studio 20, datorita unui buget total de marketing de peste 100.000$ pe luna si a parteneriatului exclusiv cu LiveJasmin, unul dintre cele mai mari siteuri de profil.

City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041

(+4) 0786 070 050

[email protected]

Galerie Foto Studio Videochat Bucuresti - Unirii

Localizare Studio Videochat Bucuresti - Unirii pe harta

Spune-ti parerea!

Duma

Buna ma numesc Andreea si am vazut multe postari de la voi mar interesa si pe mine numai ca nu stiu engleză foarte bine - 25.04.2019

Georgiana

Buna,ma numesc Georgiana am 29 de ani ,daca totul este asa cum spune ti voi as avea mare nevoie de job ul asta, as vrea sa stiu mai exact ce inseamna 'model" trebuie sa te incadrezi intr un anumit tipar? Astept cu mare interes raspunsul vostru. - 12.04.2019

Bognar Izabela Ecaterrina

buna ma numesc Izabela am 29 de ani am vazut multe postari de la studioul vosrtu mi se pare foarte frumos si ma intereseaza si pe mine numai ca nu vorbesc engleza foarte bine ce sanse as avea la voi?astept raspunsul vostru va multumesc - 25.03.2018

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info