Site-uri partenere

Site-uri partenere

Site-uri videochat

Vino in echipa Studio 20 si vei avea parte de castiguri impresionante. Ne dorim sa recrutam modele de videochat care isi doresc sa faca performanta in acest domeniu, asa ca le oferim conditii excelente de munca si posibilitati uimitoare de castig. Modelele noastre castiga mii de dolari pe luna, iar de aceste venituri te vei putea bucura si tu daca vei alege sa faci parte din echipa noastra.

Datorita unui buget de marketing de peste 100.000$ pe luna, modelele din toate studiourile de videochat Studio 20 primesc trafic dedicat, prin rotatie. Astfel, mai mult de 300.000 de vizitatori sunt trimisi zilnic catre modelele noastre pentru ca ele sa nu stea niciodata in camera de chat gratuit, fara sa aiba cu cine lucra.

Colaboram cu cele mai bune site-uri de videochat si iti vom oferi mai multe detalii despre ele in randurile urmatoare:

Videochat LiveJasmin

Acesta este unul dintre cele mai mari site-uri de videochat din lume. Despre LiveJasmin trebuie sa stii ca a fost creat in 2001 de catre antreprenorul György Gattyán si are in prezent milioane de vizitatori pe luna. Din videochat Jasmin, modelele noastre au obtinut castiguri colosale, dar si premii la renumite evenimente specifice industriei divertismentului online pentru adulti.

Competitia pe videochat Live Jasmin este acerba, insa, cu ajutorul profesionistilor din studioul nostru vei reusi sa faci performanta. Trainerii Studio 20 te vor invata tot ce trebuie sa stii despre aceasta meserie si despre site-ul Live Jasmin. Videochatul este o activitate placuta si plina de satisfactii, daca ai alaturi de tine adevarati specialisti in domeniu!

Studio Flirt4Free

Pe lista site-urilor de videochat cu care colaboram se numara si Flirt4Free. Parerile modelelor sunt foarte bune si in ceea ce priveste aceasta platforma. Are vechime in industria divertismentului online pentru adulti si se pot obtine rezultate excelente prin intermediul ei. Despre Flirt4Free trebuie sa stii ca este indicat modelelor online care isi doresc sa creeze relatii frumoase si de durata cu membrii. Acesta nu se axeaza pe show-urile private, ci pe discutiile online cu admiratorii.

Studio 20 este studio de videochat glamour si se bazeaza pe comunicarea dintre modele si membri, asa ca acest site nu le ridica provocari modelelor noastre. Vino acum la unul dintre sediile noastre si incepe sa vorbesti cu membrii de pe studio Flirt4Free!

Videochat Stripchat

Printre cele mai bune site-uri videochat se numara si Stripchat. Este o platforma care poate fi accesata in mod gratuit de catre oricine (site freemium). Modelele online care fac videochat pe Stripchat obtin incasari prin intermediul tips-urilor pe care le lasa membrii sub forma de tokens. Exista mai multe tipuri de utilizatori, care au beneficii in functie de numarul de tokens pe care il au in contul creat pe site. 

Daca vei alege Studio 20, vei avea ocazia sa obtii incasari uimitoare pe Stripchat. Videochatul este domeniul care iti va asigura viata pe care ti-o doresti!

Chaturbate

Din portofoliul nostru de site-uri videochat nu lipseste Chaturbate, acesta fiind unul dintre cele mai mari site-uri freemium. Are un trafic impresionant si functioneaza pe acelasi principiu precum Stripchat. Modelele online obtin incasari prin intermediul tips-urilor pe care le primesc de la membrii care le vizioneaza show-urile.

Adultwork - videochat
Persoanele care au ales Studio 20 sunt prezente pe multe site-uri de videochat, printre care se numara si Adultwork, o platforma in care membrii platesc diverse servicii prin intermediul creditelor din cont. Astfel, pe Adultwork, modelele obtin incasari din rezervarile pe care le fac membrii pentru a intra in camera lor de chat. Este un site modern, care le ofera modelelor online posibilitatea de a deveni cunoscute in acest domeniu.

Asadar, pe lista de site-uri videochat pe care o vei regasi la Studio 20 se numara LiveJasmin, Flirt4Free,  Stripchat, Chaturbate si Adultwork. Videochatul la Studio 20 iti va aduce numeroase satisfactii financiare, dar si personale!

 

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info