Studio Videochat Bucuresti - Victoriei

Compania Studio 20 a deschis cea de-a doua locatie pentru videochat in februarie 2015, in Piata Victoriei, la numai un an de la lansarea primului sediu din Bucuresti, in zona Garii de Nord. Din punct de vedere al suprafetei, Studio 20 Bucuresti Victoriei este unul dintre cele mai mari studiouri de videochat din tara noastra, cu peste 700 de metri patrati, in doua tronsoane ale cladirii de birouri Victoria Business Center. Unul dintre acestea are vedere spre Piata Victoriei, iar celalalt spre Strada Buzesti.

Cele 20 de spatii de lucru din noua locatie de videochat se intind pe o suprafata generoasa, de peste 25 de metri fiecare. Pentru ca punem accent pe diversitatea decorurilor, avem atat dormitoare romantice, cat si biblioteci, bucatarie, birouri sau dus, de unde se pot transmite sesiunile private dintre modele si membrii site-urilor de videochat. Acestea sunt rezultatul muncii unei echipe de constructori si designeri profesionisti, timp de trei luni, ele indeplinind inalte standarde de calitate, atat din punct de vedere vizual, cat si functional. In plus, ele induc o atmosfera de lucru in echipa, aflata in conformitate cu declaratia noastra de intentie „Excelam impreuna”.

La Studio 20 Bucuresti Victoriei lucreaza o intreaga echipa de suport, formata din 20 de colege (traineri, fotografi, suport tehnic, machiaj, editori video si psihologi). Cele aproximativ 100 de modele de videochat beneficiaza de asistenta colectivului Studio 20, pentru a putea face performanta in spiritul de corectitudine, seriozitate si profesionalism, care defineste Studio 20. 

Beneficiile modelelor de videochat de la Studio 201. Recunoastere nationala si internationala. Studio 20 este desemnat cel mai bun studio de videochat la toate evenimentele internationale organizate pentru a-i recompensa pe cei mai merituosi din aceasta industrie. De fiecare data, ne-am intors de la Mamaia, Barcelona, Praga, Las Vegas, Los Angeles sau Cartagena cu marele trofeu, dar si cu alte premii importante pentru modelele de videochat care lucreaza in cadrul Studio 20: “Best Model”, “Best Smile”, Best Non-Adult Model”, “Best Fetish Model”, “Best Emerging Model”, “Best Entertainer” etc.

2. Stabilitate si siguranta. Studio 20 este un studio de videochat cu 17 ani de experienta in acest domeniu si locatii pe trei continente: Europa, Statele Unite ale Americii si America de Sud. Nu vei risca sa ramai fara job pentru ca studioul de videochat se inchide peste noapte, cum se intampla cu altele. Activam in aceasta industrie cu intentia de a ne dezvolta si mai mult si a oferi constant modelelor noastre cele mai bune conditii de pe piata.

3. Dovada veniturilor foarte mari. Nu mai este niciun secret ca in acest domeniu se castiga foarte bine, insa multe studiouri de videochat se lauda nefondat ca ofera modelelor venituri de pana la 25.000$ pe luna. Studio 20 poate proba acest lucru oricand doresti, ori la interviu, ori dupa ce iti incepi activitatea ca model de videochat. Ai posibilitatea de a cere managerului sa-ti arate incasarile celor mai de succes modele de videochat de la noi: Raquelle Diva, Eva Sin, Devious Angell, Sasha Red etc si de a vedea cu ochii tai ca veniturile mari sunt un lucru sigur la Studio 20, nu un artificiu de a atrage modele noi.

 
4. Venit minim garantat de 1.000$. In primele trei luni de activitate la acest studio de videochat, indiferent de performantele tale pe siteurile de profil, vei primi un venit minim de 1.000 de dolari pe luna. Ne dorim sa ne motivam modelele sa faca performanta si sa isi implineasca visele in doar cativa ani de lucru in acest domeniu. 

5. Comision cumulativ de pana la 65% din castiguri. La Studio 20, orice model de videochat poate ajunge la fabulosul comision de 65% prin cumularea celui brut, de 50%, cu urmatoarele bonusuri:
- 2% daca ai lucrat on-line peste 90 de ore in acea perioada;
- 5% daca ai activat on-line peste 100 de ore in acea perioada;
- 5% daca venitul total este peste 10.000$ in acea perioada;
- 5% daca faci parte din echipa acestui studio de videochat timp de un an complet.
 
6. Trafic mare garantat. Modelele din cadrul acestui studio de videochat au mereu parte de trafic dedicat datorita unui buget de peste 100.000$ pe luna si a partenerului nostru exclusiv LiveJasmin. Ele vor putea lucra fara probleme deoarece peste 300.000 de utilizatori sunt trimisi in fiecare zi catre toate locatiile Studio 20.


7. Legalitate si transparenta. Videochatul este un domeniu legal in Romania inca din 2003, asa ca atunci cand te vei angaja la acest studio de videochat, vei semna un contract de artist-interpret, in doua exemplare, urmand ca tu sa primesti unul chiar atunci. Daca doresti sa stii regulile de lucru, pe care le vei primi si in prima zi de training, o poti face aici: http://www.studio-20.ro/termeni-si-conditii.html. Pentru a respecta in totalitate cadrul legal, odata la doua saptamani, cand se face plata banilor, iti vom intocmi un act aditional, in care figureaza suma incasata de la fiecare site pe care ai lucrat in perioada anterioara, totalul, comisionul tau (50%), taxele si impozitele (CAS, CASS, impozit pe venit) si suma finala, care va fi virata in contul tau bancar. Istoricul veniturilor si taxelor tale pot fi verificate oricand pe site-ul ANAF.

8. Trainer personal. Pentru a lucra la cel mai bun studio de videochat din lume nu ai nevoie de experienta, deoarece aici te vom invata totul despre acest domeniu. In primele 5 zile, vei avea la dispozitie o colega trainer dedicata, care iti va explica tot ceea ce ai de facut, atat teoretic, cat si practic, prin exemple si role-plays. Aceasta perioada de training se poate prelungi, daca simti ca nu esti pregatita dupa aceste 5 zile.

9. Suport permanent. La Studio 20, vei beneficia de o echipa de suport de cel putin 2 colegi/colege pe tura, pentru ca tu sa ai parte permanent de ajutor, indiferent ca unul (una) este ocupat(a) sau se afla in pauza.

10. Marketing si promovare. Datorita experientei din domeniu si a performantelor inregistrate de-a lungul anilor, acest studio de videochat si-a format o vasta retea de contacte in industria de profil. Asa ca, daca iti doresti, la Studio 20, vei beneficia de promovare intensa si eficienta, pentru a obtine mai mult trafic si venituri mai mari. Castigurile tale vor proveni atat din chat, cat si din programe de afiliere sau din site-ul personal, deci din surse pentru care tu nu vei depune niciun efort activ.

11. Studio de videochat certificat Jasmin la nivel Gold. Studio 20 este prima companie din lume, care a primit certificatul Jasmin la nivel Gold, aceasta informatie putand fi verificata aici: https://modelcenter.jasmin.com/en/certified-studios. Acest lucru inseamna ca modelele angajate la noi au parte de conditii preferentiale, suport tehnic nonstop si multe alte avantaje, care le ajuta sa castige si mai multi bani.

12. Cursuri gratuite de limba engleza, machiaj si cultura generala. Acestea sunt oferite modelelor in mod individual, nu colectiv, cum fac alte studiouri de videochat. Astfel ai parte de mai multa informatie personalizata si atentie sporita. Dupa 1-2 saptamani de cursuri gratuite intensive de engleza (2-4 ore pe zi), poti ajunge la un nivel conversational de baza (adica obtii 30 de puncte din maxim 100) si poti incepe sa lucrezi. Acestea nu este concepute doar pentru activitatea din acest studio de videochat, ci si pentru oricare alt loc de munca unde limba engleza este necesara.

13. Suport financiar pentru garderoba si trusa de machiaj. Dupa o discutie preliminara cu make-up artist-ul si cu tine, noi cumparam produsele si ti le facem cadou daca activezi ca model in cadrul Studio 20 cel putin 3 luni. Daca pleci dupa aceasta perioada sau nu respecti programul de lucru pe care l-ai ales, iti vom retine contravaloarea produselor din ultima plata.14. Credite financiare. Dupa ce vei implini minim 6 luni in echipa de modele, vei avea parte de si mai multe avantaje financiare. Vei putea primi credit rapid, direct de la Studio 20, in cazul in care doresti sa-ti achizitionezi o masina, un apartament sau sa-ti faci operatii estetice (lifting facial, rinoplastie, marire, lifting de sani sau fesier etc). Tu strangi din activitatea de model 20% din suma respectiva, iar diferenta de 80% o vom asigura noi. Apoi, vei plati rate lunare, fara dobanda sau comisoane, din banii castigati pe siteurile de videochat. Acest beneficiu este disponibil pentru modelele care continua sa lucreze pentru acest studio de videochat si sa isi plateasca ratele aferente.

15. Abordare Glamour. La Studio 20, faci videochat glamour fara sa te dezbraci. Mai exact, videochatul glamour este un concept care se bazeaza doar pe conversatii placute, prietenie, si farmec personal.

 
 
 
 

Victoria Business Center, Calea Victoriei 155, Tronson 7, Etaj 1, București 010073

(+4) 0785 264 958 | 0748 777 757

[email protected]

Galerie Foto Studio Videochat Bucuresti - Victoriei

Localizare Studio Videochat Bucuresti - Victoriei pe harta

Spune-ti parerea!

Istrate Emanuela

Se poate face videochat acasa? - 10.12.2018

Trifan Diana Alexandra

Aș fi interesata sa incerc sa fac videochat dar doar in timpul liber - 23.11.2018

Cristina

Buna seara!As dorii sa fac videochat de acasa.Astept raspuns.Multumesc - 20.10.2017

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info