Cel mai bun studio de videochat

Cel mai bun studio de videochat

Studio 20 este cel mai bun studio de videochat din lume, castigand in fiecare an numeroase premii la festivalurile internationale de entertainment online. Efortul nostru permanent de a crea cele mai bune conditii pentru modelele online si abordarea profesionala, corecta si transparenta au fost recunoscute de fiecare data de catre expertii din domeniu, dar si de catre fani.

                                            cel mai bun studio de videochat

Munca, profesionalismul si rezultatele noastre exceptionale au fost recompensate, de-a lungul timpului, cu urmatoarele premii la galele de videochat:

1.  Studio of The Year (GFY Awards – 2015, 2016 si 2018, 2020, 2021)

Studio 20 s-a facut remarcat pe scena internationala de live cam odata cu trofeul castigat in ianuarie 2015, la Las Vegas, in cadrul Premiilor GFY. Compania noastra si-a adjudecat titlul de „Best Live Cam Studio of the Year” in detrimentul celorlalte zece studiouri de videochat din toata lumea alaturi de care a intrat in marea finala.

2.  Best Emerging Studio (AW Awards - 2015) si Best Live Cam Studio (AW Awards - 2015, 2016, 2017 si 2018, 2019), Best Romanian cam Studio (AW-Awards 2020)

Romania este o tara cu o puternica prezenta in domeniul videochatului, avand aproximativ 4.000 de studiouri de videochat si peste 100.000 de modele active pe site-urile internationale de profil. Studio20 este cel mai mare si cel mai puternic studio de videochat la nivel mondial, asa ca nu a venit ca nicio surpriza pentru nimeni faptul ca din 2015 pana in prezent Studio20 a ocupat podiumul AW Awards.

3.  Best Emerging Live Studio (YNOT Cam Awards - 2015) si Best Cam Studio (YNOT Cam Awards - 2015, 2016, 2018)

Studio 20 a fost desemnat cel mai bun studio de videochat si la Premiile YNOT, desfasurate in Septembrie la Praga, in Cehia, unde companiei noastre i-au fost atribuite titlurile „Best Emerging Live Studio„ si “Best Cam Studio”, de catre profesionistii din domeniul live cam din intreaga lume. 

4.  Unsprezece trofee pentru Studio 20 (Live Cam Awards - 2016 si 2017)

Studio 20 a reusit sa devanseze din nou nume grele din industria de videochat si a castigat sapte noi trofee la gala Live Cam Awards, care s-a desfasurat pe 1 martie 2016, la Barcelona. Standardele de performanta, eforturile depuse de intreaga echipa si profesionalismul au fost recunoscute inca o data la nivel mondial prin urmatoarele premii:

– Best Non-Adult Model
– Best Fetish Model 
– Best Support Team 
– Best Selling Model 

Acest eveniment a fost prezentat de catre unul dintre cele mai bune modele de videochat, Devious Angell. Ea a fost primul model de videochat din Romania care a castigat vreodata cel mai important trofeu din lume, AVN Fan Award 2016. In plus, ea a fost descemnata cel mai bun model de videochat la Live Cam Awards 2015, AW Awards 2016, LalExpo 2016 si Xbiz 2017, dovedind ca romancele pot face performanta la nivel international si pot castiga peste 10.000 de dolari lunar.
In 2017, Studio 20 a fost recompensat pentru performantele sale cu patru noi trofee in cadrul evenimentului Live Cam Awards, la categoria Most Innovative Live Cam Studio, demonstrand ca acest studio de videochat este printre cele mai vizibile la nivel international.

5.  Best Cam Studio (Lalexpo Awards - 2016) si Best International Cam Studio (2020)

La cel mai mare si cel mai important eveniment pentru aceasta industrie din America Latina, Studio 20 a reusit sa urce pe cea mai inalta treapta a podiumului, castigand trofeul „Best Cam Studio”, la prima editie a acestei gale. In plus, in cadrul festivalului, care a reunit, intre 11 si 13 iulie, peste 900 de modele si studiouri de videochat, Raquelle Diva a castigat titlul “Social Media Star” si Devious Angell a primit premiul cel mare: „Best Female Webcam Model”.

6.  Cam Studio of the Year (XBIZ- 2017, 2018 si 2019) si Marketing Executive of the Year - Andra Chirnogeanu (XBIZ 2018)

La inceputul 2018, Studio 20 a fost din nou desemnat cel mai bun studio de videochat din lume, in cadrul unuia dintre cele mai prestigioase evenimente din industria videochatului: Xbiz, care s-a desfasurat la Los Angeles, in Statele Unite ale Americii, pe 12 ianuarie. In cadrul acestei gale, studioul nostru de videochat a primit marele trofeu: „Cam Studio of the Year”.  Tot la Xbiz 2018, reprezentantul Studio20, Andra Chirnogeanu a castigat unul dintre cele mai dorite trofee in cadrul galei Executive Awards, acela de Marketing Executive of the Year. 

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info