Cel mai bun studio de videochat

Cel mai bun studio de videochat

studio 20 videochat bucurestiStudio 20 este cel mai bun studio de videochat din lume, castigand in fiecare an numeroase premii la festivalurile internationale de entertainment online. Efortul nostru permanent de a crea cele mai bune conditii pentru modelele online si abordarea profesionala, corecta si transparenta a acestui studio de videochat au fost recunoscute de fiecare data de catre expertii din domeniu, dar si de catre fani.
Munca, profesionalismul si rezultatele noastre exceptionale au fost recompensate, de-a lungul timpului, cu urmatoarele premii la galele de videochat:

1.    Studio of The Year (GFY Awards, Las Vegas, ianuarie, 2015 si 2016)

Studio 20 s-a facut remarcat pe scena internationala de live cam odata cu trofeul castigat in ianuarie 2015, la Las Vegas, in cadrul Premiilor GFY, organizate de AVN.com, cea mai faimoasa publicatie media din domeniul divertismentului pentru adulti. Compania noastra si-a adjudecat titlul de „Best Live Cam Studio of the Year” in detrimentul celorlalte zece studiouri de videochat din toata lumea alaturi de care a intrat in marea finala. In momentul in care Studio 20 a primit marele trofeu, am fost foarte surprinsi si bucurosi sa constatam ca efortul constant si abordarea noastra profesionala a videochatului sunt recunoscute peste tot in lume.

2. Best Emerging Studio (AW Awards, Mamaia, iunie, 2015) si Best Live Cam Studio (AW Awards, Mamaia, iunie, 2016)

Romania este o tara cu o puternica prezenta in domeniul videochatului, avand aproximativ 4.000 de studiouri de videochat si peste 100.000 de modele active pe site-urile internationale de profil, asa ca incepand cu iunie 2015 a devenit gazda galei AW Awards, supranumita "Oscarurile industriei de Live Cam". In cadrul acestui eveniment important din bransa, Studio 20 a urcat pe podium pentru a revendica marele trofeu: „Emerging Studio”, impreuna cu doua dintre cele mai bune modele ale sale, Emma Wild si Zeya Brunette, care si-au adjudecat titlurile de „Best Fetish Model”, respectiv „Best Video Teaser”. In 2016, Studio 20, a dovedit maturitate si a devenit cel mai bun studio de videochat de la AW Awards 2016, castigand cel mai important premiu: “Cam Studio of the Year”, dar si “Best Newcomer” pentru Taniussha si “Best Entertainer” pentru Devious Angell. Performantele acestui studio de videochat nu au constituit o surpriza pentru nimeni din industrie, Studio 20 fiind un obisnuit al podiumurilor internationale, care reunesc site-uri de live cam, studiouri, modele si companii care asigura servicii in acest domeniu de activitate.

3. Best Emerging Live Studio (YNOT Awards, Praga, septembrie, 2015) si Best Cam Studio (YNOT Awards, Praga, septembrie, 2016)

Studio 20 a fost desemnat cel mai bun studio de videochat si la Premiile YNOT, desfasurate in septembrie 2015 si 2016, la Praga, in Cehia, unde companiei noastre i-au fost atribuite titlurile „Best Emerging Live Studio„ si “Best Cam Studio”, de catre profesionistii din domeniul live cam din intreaga lume. Tot la acest eveniment, in 2015, Raquelle Diva, unul dintre cele mai bune modele de videochat ale Studio 20, a stralucit pe podium cand si-a ridicat premiul pentru “Best Live Cam Model”. Un an mai tarziu, a fost randul Sasshei Red, descoperita si crescuta de Studio 20, sa fie incununata de lauda, prin castigarea premiului „Best Cam Model”, in cadrul aceleiasi gale internationale.

4. Unsprezece trofee pentru Studio 20 (Live Cam Awards, Barcelona, martie, 2016 si 2017)

Studio 20 a reusit sa devanseze din nou nume grele din industria de videochat si a castigat sapte noi trofee la gala Live Cam Awards, care s-a desfasurat pe 1 martie 2016, la Barcelona. Standardele de performanta, eforturile depuse de intreaga echipa si profesionalismul au fost recunoscute inca o data la nivel mondial prin urmatoarele premii:

– Best Non-Adult Model – Cristiana Moore
– Best Fetish Model – Mistress Alexya
– Best Support Team – Studio 20 Victoriei
– Best Selling Model (Victoriei) – Raquelle Diva
– Best Selling Model (North) – Taniussha
– Best Selling Model (Home) – Rebecca000
– Best Selling Model (Cluj) – Irene Marks

Acest eveniment a fost prezentat de catre unul dintre cele mai bune modele de videochat, Devious Angell. Ea a fost primul model de videochat din Romania care a castigat vreodata cel mai important trofeu din lume, AVN Fan Award 2016. In plus, ea a fost descemnata cel mai bun model de videochat la Live Cam Awards 2015, AW Awards 2016, LalExpo 2016 si Xbiz 2017, dovedind ca romancele pot face performanta la nivel international si pot castiga peste 10.000 de dolari lunar.
In 2017, Studio 20 a fost recompensat pentru performantele sale cu patru noi trofee in cadrul evenimentului Live Cam Awards, la categoria Most Innovative Live Cam Studio, demonstrand ca acest studio de videochat este printre cele mai vizibile la nivel international. De asemenea, Rebecca000 (Studio 20 Victoriei) a primit premiul Aspiring Live Cam Model, Natasha Chase (Studio 20 Timisoara) a castigat trofeul Best Attitude, iar Lara Dixon (Studio 20 Cluj) a fost desemnata cea mai buna la categoria Best Show.

5. Best Cam Studio (Lalexpo Awards, Columbia, iulie 2016)

La cel mai mare si cel mai important eveniment pentru industria de divertisment pentru adulti din America Latina, Studio 20 a reusit sa urce pe cea mai inalta treapta a podiumului, castigand trofeul „Best Cam Studio”, la prima editie a acestei gale. In plus, in cadrul festivalului, care a reunit, intre 11 si 13 iulie, peste 900 de modele si studiouri de videochat, Raquelle Diva a castigat titlul “Social Media Star” si Devious Angel a primit premiul cel mare: „Best Female Webcam Model”.

6. Cam Studio of the Year (Xbiz, Los Angeles, ianuarie 2017)

La inceputul acestui an, Studio 20 a fost din nou desemnat cel mai bun studio de videochat din lume, in cadrul unuia dintre cele mai prestigioase evenimente din industria videochatului: Xbiz 2017, care s-a desfasurat la Los Angeles, in Statele Unite ale Americii, pe 12 ianuarie. In cadrul acestei gale, studioul nostru de videochat a primit marele trofeu: „Cam Studio of the Year”. Tot la Xbiz 2017, Devious Angel, unul dintre cele mai de succes modele ale noastre, a urcat si ea pe scena pentru a ridica premiul pentru „Live Cam Model of the Year”.

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa încercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poți contacta telefonic sau ne poți scrie aici, în formularul de contact. Noi te vom contacta în cel mai scurt timp și te vom programa pentru un interviu.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0769 659 000
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Bucuresti Victoriei:

​Studio 20 Videochat Barbati:

  • Strada Atelierului, Nr 20: Sector 1, Bucuresti, Romania, Cod Postal: 010848
  • (+4) 0721 201 564
  • bucharestm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Double D Grozavesti:

Studio Cluj Napoca:

​Studio 20 Timisoara :

Studio 20 Craiova:

Studio 20 Oradea:

​Studio 20 Cali Columbia:

​Studio 20 Ploiesti:

Studio 20 Brasov:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 Pitesti:

Studio 20 Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Galati:

SOCIAL

Localizare pe harta