Pentru ca vei invata arta comunicarii

Pentru ca vei invata arta comunicarii

videochat training arta comunicariiIn momentul in care vei incepe sa lucrezi pentru Studio 20 vei fi initiata in tainele seductiei. Echipa noastra detine o vasta experienta in domeniul videochatului, iar sfaturile pe care le vei primi in perioada de training si acomodare sunt foarte valoroase. Suntem alaturi de tine in orice moment al zilei, gata sa te transformam intr-o femeie independenta financiar, care poate ajunge sa castige chiar si 10.000 de euro pe luna.

Pe langa transformarea fizica, asigurata de departamentul de styling si relaxare, la Studio 20 vei beneficia de un training, cu ajutorul caruia vei pune bazele carierei tale de succes in videochat.  De la trainerii nostri vei asimila cunostinte pretioase: care este atitudinea corecta in aceasta meserie, ce subiecte poti initia cu membrii si felul in care le poti aborda. In plus, vei invata cum sa te adaptezi cat mai bine fiecarui tip de personalitate in parte astfel incat sa-ti atingi potentialul feminin.

Dupa perioada de acomodare, in care vei asimila cat mai multe cunostinte despre arta comunicarii, vei avea ocazia sa pui in practica tot ce ai invatat si sa-ti desavarsesti tehnicile de seductie a barbatilor. Zilnic, in cadrul jobului de videochat, vei putea explora psihologia masculina astfel incat niciun reprezentant al sexului opus sa nu mai constituie un mister pentru tine. O femeie, care lucreaza zilnic in universul barbatilor si isi exerseaza abilitatile de cucerire, va putea avea la picioarele ei pe oricine isi doreste.

Spune-ti parerea!

catalin40

cum as putea sa fac si si eu asta - 21.07.2019

alexxx

Imi place as vrea sa pot face si eu asta - 03.07.2018

Gheregenes-Alina

Cum pot sa fac - 26.03.2017

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info