Pentru ca vei invata arta comunicarii

Pentru ca vei invata arta comunicarii

In momentul in care vei incepe sa lucrezi pentru Studio 20 vei fi initiata in tainele seductiei. Echipa noastra detine o vasta experienta in domeniul videochatului, iar sfaturile pe care le vei primi in perioada de training si acomodare sunt foarte valoroase. Suntem alaturi de tine in orice moment al zilei, gata sa te transformam intr-o femeie fatala, care poate ajunge sa castige chiar si 10.000 de euro pe luna.

Pe langa transformarea fizica, asigurata de departamentul de styling si relaxare, la Studio 20 vei beneficia de un training, cu ajutorul caruia vei pune bazele carierei tale de succes in videochat. Cel putin patru persoane calificate, care se afla in fiecare locatie de videochat si care au lucrat anterior in acest domeniu, iti vor impartasi experienta lor si te vor invata cum sa invarti barbatii pe degete. Informatiile utile pe care ti le vei insusi te vor ajuta sa cunosti psihologia masculina si sa-ti explorezi feminitatea la maxim. De la trainerii nostri vei asimila cunostinte pretioase: care este atitudinea corecta in aceasta meserie, ce subiecte poti initia cu membrii videochatului si felul in care le poti aborda. In plus, vei invata cum sa te adaptezi cat mai bine fiecarui site in parte astfel incat sa-ti atingi potentialul feminin.

Dupa perioada de acomodare, in care vei asimila cat mai multe cunostinte despre arta comunicarii, vei avea ocazia sa pui in practica tot ce ai invatat si sa-ti desavarsesti tehnicile de seductie a barbatilor. Zilnic, in cadrul jobului de videochat, vei putea explora psihologia masculina astfel incat niciun reprezentant al sexului opus sa nu mai constituie un mister pentru tine. O femeie, care lucreaza zilnic in universul barbatilor si isi exerseaza abilitatile de cucerire, va putea avea la picioarele ei pe oricine isi doreste.

Afla alte pareri

alexxx

03.07.201822:29

Imi place as vrea sa pot face si eu asta

Gheregenes-Alina

26.03.201712:04

Cum pot sa fac

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa încercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poți contacta telefonic sau ne poți scrie aici, în formularul de contact. Noi te vom contacta în cel mai scurt timp și te vom programa pentru un interviu.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0769 659 000
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Bucuresti Victoriei:

​Studio 20 Videochat Barbati:

  • Strada Atelierului, Nr 20: Sector 1, Bucuresti, Romania, Cod Postal: 010848
  • (+4) 0721 201 564
  • bucharestm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Double D Grozavesti:

Studio Cluj Napoca:

​Studio 20 Timisoara :

Studio 20 Craiova:

Studio 20 Oradea:

​Studio 20 Cali Columbia:

​Studio 20 Ploiesti:

Studio 20 Brasov:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 Pitesti:

Studio 20 Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Galati:

SOCIAL

Localizare pe harta