Experienta

Experienta

Experienta

Beneficiezi de o echipa administrativa bine pregatita, cu ani de experienta in videochat, aparatura performanta si un spatiu de lucru luxos.

Rolul nostru este sa te sustinem la fiecare pas pentru a obtine castiguri cat mai mari, care te vor ajuta sa-ti indeplinesti visele. Experienta pe care am acumulat-o in domeniul videochatului o vom pune in slujba ta, pentru a putea face performanta si pentru a-ti atinge obiectivele intr-un timp cat mai scurt. Studio 20 iti pune la dispozitie o echipa administrativa profesionista, un spatiu de lucru curat si frumos decorat si tehnologie performanta, astfel incat sa beneficiezi de cele mai bune conditii de lucru. Provocarile intalnite din 2000 si pana astazi ne-au ajutat sa ne imbunatatim constant si sa oferim modelelor noastre suportul de calitate necesar pentru a obtine castiguri cat mai mari. Suntem alaturi de tine la fiecare provocare, pentru a te sustine si a te transforma in viitorul model glamour, care poate ajunge la castiguri de peste 10.000 de dolari pe luna si poate dobandi premii internationale de prestigiu.

Spune-ti parerea!

Tomoiaga

Buna ziua Ma numesc tomoiaga Adrian sunt interesat de oferta dumneavoastra - 05.08.2020

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info