Pentru ca te vei simti ca un star de cinema

Pentru ca te vei simti ca un star de cinema

Model de videochat star de cinema

Pentru ca te vei simti ca un star de cinema

"Femeile au o anumita sexualitate si cred ca trupurile lor sunt frumoase, indiferent de dimensiuni. Nu conteaza cum arata o femeie. Daca are incredere in ea, atunci e sexy" - Angelina Jolie

Vei avea o imagine impecabila

Atunci cand lucrezi ca model de videochat o echipa intreaga de profesionisti se va ocupa de imaginea ta, care trebuie sa fie cat mai placuta, ingrijita si aspectuoasa. Vei beneficia, inca de la prima sedinta, de sfaturi si de ajutor in materie de tinuta vestimentara, machiaj si coafura. Un model care a apelat la angajari videochat trebuie sa tina cont nu numai de fizic, ci si de comportamentul, gesturile, mimica si limbajul folosit in compania membrilor. Colectivul nostru te va ajuta sa-ti pui in valoare toate atuurile si sa radiezi in fata camerei video. Cu ajutorul departamentului de styling, vei arata minunat in fiecare zi de lucru. Vei putea opta pentru un look natural, sofisticat sau elegant, iar make-up artistul nostru te va transforma intr-un star de cinema. Daca tu te vei simti frumoasa si increzatoare, asa te vor percepe si cei din jurul tau.

Vei fi mereu relaxata

Pentru a te ajuta sa obtii rezultate cat mai bune, ai nevoie si de relaxare. Noi iti oferim aceste momente de destindere chiar la locul de munca. Modele de videochat din echipa Studio 20 au la dispozitie o sala de fitness si un maseur, care le asigura un masaj de relaxare si intretinere sau anticelulitic, in fiecare zi. Pe langa tratamentul de regina de care vei beneficia aici, Studio 20 te va ajuta sa-ti indeplinesti visele si in materie de bunuri si servicii scumpe. Pentru a simti beneficiile meseriei de videochat pe pielea ta, vom fi alaturi de tine si-ti vom acorda un credit fara nicio dobanda, fie ca vrei sa-ti achizitionezi o masina si o casa, fie ca vrei sa pleci intr-o vacanta mult visata sau ca apelezi la chirurgia plastica pentru anumite imbunatatiri fizice.

Vei avea sedinte foto si video

Pentru a impresiona si a atrage membrii unui site de videochat, ai nevoie de un portofoliu foto si video perfect. Noi iti punem la dispozitie profesionisti in realizarea si prelucrarea imaginilor. Cu ajutorul fotografilor si a editorilor video cu experienta, profilul tau de pe site-urile de videochat va arata impecabil.

Spune-ti parerea!

Camelia

Buna ziua . Doresc sa devin model . As dori mai multe detalii! - 20.07.2019

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info