Pentru ca-ti asiguram confidentialitatea

Pentru ca-ti asiguram confidentialitatea

videochat identitate protejataIti vom asigura confidentialitatea din prima clipa in care incepi sa lucrezi cu noi.
Fiecare model  care lucreaza cu Studio20 va primi un nickname pe care il va folosi pe site-ul pe care va face streaming. 

Toate site-urile pot fi blocate pentru traficul din Romania, astfel incat sa nu apari in rezultatee cautarilor. 
Ia totusi in considerare faptul ca, oricat iti asiguram confidentialitatea, aceasta nu poate fi garantata 100% daca discuti despre jobul tau sau dezvalui nickname-ul grupului tau de prieteni. 

Pentru a putea avea parte de liniste, Studio20 recomanda asumarea job-ului; in felul asta nu poti fii niciodata "santajata". 

Daca totusi iti doresti sa ramai anonima, iti intelegem alegerea si o respectam, ba mai mult, te asiguram ca vom avea grija sa nu apara nicaieri materiale cu tine. 

In momentul in care ai inceput sa lucrezi cu Studio20, devii una dintre #girlsfromstudio20, iar asta inseamna ca vom avea grija de tine. 
 

Spune-ti parerea!

Andrei H Ro

Interesant, am sa adun mai multe informatii si am sa decid ce fac! - 14.04.2018

Claudiu

Videochat suna bine.....hmmm o sa încerc și eu - 07.11.2015

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info