Pentru ca-ti asiguram confidentialitatea

Pentru ca-ti asiguram confidentialitatea

Identitatea ta este protejata 100%. Membrii din tara noastra nu pot vedea modelele de videochat din Romania, asa ca nimeni nu va stii ca practici aceasta meserie. Ne dorim ca tu sa te simti foarte bine in cadrul studioului nostru de videochat, asa ca dupa ce fiecare model isi va alege un nickname pentru fiecare site, niciun angajat nu-l va dezvalui. Este alegerea ta daca vrei sa-ti declini identitatea sau sa fii discreta in legatura cu meseria ta. Sugestia noastra este sa nu-ti dezvalui nickname-ul, deoarece nu stii niciodata unde ajunge o informatie.

In domeniul videochatului, pe langa sumele mari de bani castigate, confidentialitatea este unul dintre cele mai importante aspecte. Identitatea si datele tale personale vor fi protejate astfel incat tu sa ai parte de intimitatea si confortul psihic necesare pentru a putea sa-ti faci meseria cat mai bine. Este normal sa ai indoieli si sa te temi ca unii cunoscuti vor intra in posesia unor imagini foto sau video cu tine si vor afla ca ai apelat la angajari videochat. Mentalitatea oamenilor din Romania este destul de invechita si este obositor sa explici fiecarei cunostinte in ce consta cu adevarat aceasta meserie. Insa Studio 20 colaboreaza numai cu site-uri care nu sunt accesibile din Romania. Sesiunile, in care modelul se afla fata in fata cu membrul care plateste, sunt private. Nici acestea, nici conversatiile nu pot fi accesate de terte persoane.

Este esential ca tu sa te simti in siguranta la locul de munca, de aceea te poti baza pe noi cand vine vorba de confidentialitatea identitatii tale. Numele tau real nu va aparea nicaieri in conexiune cu activitatea de videochat. Iti vom proteja datele personale pentru ca tu sa nu ai nicio neplacere in momentul in care vei dori sa te retragi si sa te reprofilezi intr-un domeniu cu totul diferit.

Afla alte pareri

Andrei H Ro

14.04.201808:54

Interesant, am sa adun mai multe informatii si am sa decid ce fac!

Claudiu

07.11.201523:15

Videochat suna bine.....hmmm o sa încerc și eu

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa încercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poți contacta telefonic sau ne poți scrie aici, în formularul de contact. Noi te vom contacta în cel mai scurt timp și te vom programa pentru un interviu.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0769 659 000
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Bucuresti Victoriei:

​Studio 20 Videochat Barbati:

  • Strada Atelierului, Nr 20: Sector 1, Bucuresti, Romania, Cod Postal: 010848
  • (+4) 0721 201 564
  • bucharestm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Double D Grozavesti:

Studio Cluj Napoca:

​Studio 20 Timisoara :

Studio 20 Craiova:

Studio 20 Oradea:

​Studio 20 Cali Columbia:

​Studio 20 Ploiesti:

Studio 20 Brasov:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 Pitesti:

Studio 20 Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Galati:

SOCIAL

Localizare pe harta