Pentru ca-ti asiguram confidentialitatea

Pentru ca-ti asiguram confidentialitatea

videochat identitate protejataIdentitatea ta este protejata 100%. Membrii din tara noastra nu pot vedea modelele de videochat din Romania, asa ca nimeni nu va stii ca practici aceasta meserie. Ne dorim ca tu sa te simti foarte bine in cadrul Studio20,  asa ca dupa ce alegem impreruna nickname-ul pe care ti-l doresti, niciun angajat nu-l va dezvalui. Este alegerea ta daca vrei sa-ti declini identitatea sau sa fii discreta in legatura cu meseria ta. Sugestia noastra este sa nu-ti dezvalui nickname-ul, deoarece nu stii niciodata unde ajunge o informatie.

In domeniul videochatului, pe langa sumele mari de bani castigate, confidentialitatea este unul dintre cele mai importante aspecte. Identitatea si datele tale personale vor fi protejate astfel incat tu sa ai parte de intimitatea si confortul psihic necesare pentru a putea sa-ti faci meseria cat mai bine. Mentalitatea oamenilor din Romania este destul de invechita si este obositor sa explici fiecarei cunostinte in ce consta cu adevarat aceasta meserie.  Sesiunile, in care modelul se afla fata in fata cu membrul care plateste, sunt private. Nici acestea, nici conversatiile nu pot fi accesate de terte persoane.

Este esential ca tu sa te simti in siguranta la locul de munca, de aceea te poti baza pe noi cand vine vorba de confidentialitatea identitatii tale. Numele tau real nu va aparea nicaieri in conexiune cu activitatea de videochat. Iti vom proteja datele personale pentru ca tu sa nu ai nicio neplacere in momentul in care vei dori sa te retragi si sa te reprofilezi intr-un domeniu cu totul diferit.

Spune-ti parerea!

Andrei H Ro

Interesant, am sa adun mai multe informatii si am sa decid ce fac! - 14.04.2018

Claudiu

Videochat suna bine.....hmmm o sa încerc și eu - 07.11.2015

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info