Colectiv

Colectiv

Colectiv

Suntem o echipa tanara, serioasa si unita. Suntem la dispozitia ta 24 de ore, 7 zile pe saptamana, pentru a-ti asigura sprijin si intelegere, oricand ai nevoie.

Avand in vedere ca o persoana isi petrece o mare parte din timp la locul de munca, poate mai mult decat cu familia si prietenii, este foarte important ca ea sa fie inconjurata de oameni optimisti, increzatori si uniti. La Studio 20 vei intalni un colectiv tanar, disponibil non-stop pentru a-ti asigura suportul necesar pentru videochat si pentru a-ti furniza informatiile de care ai nevoie. La locul de munca vei beneficia de relatii armonioase, de ajutor si intelegere, acestea formand cadrul necesar pentru ca tu sa ai parte de o activitate fructuoasa. Este necesar sa tratezi locul de munca cu seriozitate si respect, pentru a ajunge un model de videochat de succes.

15-20 de oameni din fiecare locatie Studio 20 se straduiesc zilnic ca tu sa ai parte de conditiile optime pentru exercitarea profesiei. Echipa noastra este impartita in 8 departamente:

1.    Departamentul de management
In componenta acestuia intra un CEO si Managerii de studio, care se asigura ca intreaga echipa isi indeplineste sarcinile si lucreaza in folosul modelelor.

2.    Departamentul de training
Acesta are cel mai important job, deoarece ajuta modelele sa acumuleze cat mai multe informatii folositoare in domeniul videochatului. La Studio 20 lucreaza cel putin 4 traineri de sex feminin, in fiecare sediu, care au practicat aceasta meserie cu succes pe parcursul unei perioade mai indelungate si care isi impartasesc experienta cu noile modele. Acestia iti vor explica ce ai de facut, ce poti vorbi cu membrii videochatului care platesc pentru sesiunile private, ce limbaj sa adopti si cum sa te acomodezi cat mai bine cu fiecare site in parte, pentru a face performanta si a castiga multi bani.

3.    Departamentul de suport tehnic
Cei patru membri ai acestui departament se asigura de calitatea si buna functionare a aparaturii folosite in intermedierea intalnirilor dintre modele si clienti. Ei au grija ca fetele ca lucreaza pentru Studio 20 sa aiba cele mai bune ratinguri, video si audio, pe toate site-urile pe care lucram. Cu ajutorul acestor persoane calificate orice problema se remediaza pe loc.

4.    Departamentul de Resurse Umane
Este primul departament cu care vei avea contact la Studio 20. Colegele noastre iti vor prezenta studioul, iti vor clarifica atributiile acestui job si te vor lamuri in legatura cu rolul fiecarei persoane din echipa administrativa. Le poti chestiona cu privire la orice aspect te intereseaza, ele sunt alaturi de tine pentru a te ghida cat mai bine ca tu sa intelegi exact ce presupun angajarile in videochat.

5.    Departamentul financiar/administrativ
Acest departament asigura transparenta si corectitudinea muncii la Studio 20. Din prima zi de lucru la videochat vei semna un contract de munca, care respecta legislatia in vigoare, in care sunt specificate drepturile si obligatiile ambelor parti, banii castigati, procentele, comisioanele si datele de plata. Departamentul financiar iti va inmana un exemplar imediat dupa semnarea contractului. In plus, el va intocmi cate un act aditional la fiecare plata (care se va face de doua ori pe luna), care va preciza foarte clar cati bani ai castigat pe fiecare site cu care colaboram, cursul valutar din ziua respectiva, procentul pe care il vei primi si toate impozitele si taxele retinute, ce anume inseamna fiecare si care este suma finala ce iti revine.

6.    Departamentul artistic
Studioul nostru iti asigura fotografi si editori video profesionisti, de sex feminin, pentru a fi cat mai relaxata in momentul colaborarii. Cu ajutorul lor, profilul tau de pe site-urile de videochat va arata ireprosabil, astfel incat sa poti impresiona membrii respectivi cu galeria ta foto si video.

7.    Departamentul de styling si relaxare
Pentru ca tu sa arati minunat in fiecare zi de lucru, un make-up artist se va ocupa de imaginea ta. Indiferent de stilul pe care vrei sa-l adopti (natural, sofisticat sau elegant), vei avea un aspect fizic mereu ingrijit, care iti va da incredere in propria persoana. Daca tu te simti feminina si frumoasa, la fel te vor percepe si cei din jur. In plus, vei beneficia de echipamente de fitness si de serviciile unui maseur, pentru un moment de destindere si rasfat. Zilnic, poti avea parte de un masaj de relaxare si intretinere sau anticelulitic.

8.    Departamentul de curatenie
Atunci cand ai parte de un birou intretinut corespunzator, vii cu drag la serviciu. Curatenia, ordinea si prospetimea te fac sa-ti iubesti locul de munca si astfel te poti concentra pe sarcini pentru a ajunge la rezultatele dorite. Doamnele din departamentul de curatenie au grija zilnic ca totul sa fie impecabil si tu sa te bucuri de un mediu excelent.

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info