De ce sa lucrezi ca model de videochat?

De ce sa lucrezi ca model de videochat?

model de videochat

De ce sa lucrezi ca model de videochat?

Pentru ca te vei simti ca o regina. Iti vei cumpara tot ce doresti, vei capata incredere in propria persoana, te vei simti mai sexy si vei putea cuceri orice barbat vei dori. Atunci cand alegi sa lucrezi ca model de videochat, ai ocazia sa-ti indeplinesti toate visele si mai ales sa iti pui bazele unui viitor asa cum ti-l doresti.

Castigurile in acest domeniu sunt foarte mari, pe o perioada mare de timp. Pentru ca tu sa castigi in fiecare luna sume mari de bani nu trebuie decat sa fii ambitioasa si sa te implici. In plus, trebuie sa urmezi sfaturile echipei de la Studio 20, care te va initia in acest nou domeniu. Iti va explica tot ce ai de facut si iti va dezvalui trucurile acestei meserii, astfel incat in aproximativ 2-3 ani sa strangi suficienti bani pentru a pune bazele unui viitor.

De pe urma activitatii de videochat poti economisi sume consistente pentru a-ti cumpara o casa si o masina sau poti calatori prin toata lumea, depinde numai de tine si de ce iti doresti pentru viitorul tau.

 

Vei avea contract de munca legal

Ca orice alta meserie, videochatul presupune un loc de munca, program de opt ore, in intervalul orar pe care ti-l alegi tu, remuneratie conform contractului semnat, drepturi si obligatii. Acest domeniu este reglementat legal, ca oricare alta activitate economica de pe piata, iar modelul va avea un contract care se supune legislatiei in vigoare, cu clauze foarte clare si corecte pentru ambele parti, pe care il va semna chiar din prima zi de munca. In plus, vei primi pe loc un exemplar.

Vei beneficia de program de lucru flexibil

Ca model de videochat, iti poti stabili singura programul de lucru, in functie de prioritatile tale. Pentru a reusi sa castigi sume mari de bani este nevoie sa muncesti la fel de mult ca in oricare alta meserie, adica 8 ore pe zi, timp de 5 zile pe saptamana, insa poti sa-ti adaptezi turele de lucru stilului tau de viata, muncind ziua, seara sau chiar noaptea. Ai nevoie sa mergi si la facultate sau ai alte obligatii in timpul zilei? Nicio problema, in angajari videochat poti sa si muncesti, sa te ocupi si de problemele personale.

Vei munci si te vei distra in acelasi timp

Atunci cand devii model de videochat, comunici cu persoane din alte tari, prin intermediul internetului, a camerei video si a microfonului. Singura diferenta fata de retelele de socializare, cum ar fi Facebook sau Twitter, consta in plata de catre clienti a unei taxe pentru purtarea conversatiilor si vizualizarea modelului. Cei care apeleaza la serviciile de videochat sunt oameni care vor sa se detaseze de rutina de zi cu zi, sa evadeze intr-o lume in care sunt ascultati, intelesi si acceptati asa cum sunt, cu tot cu defectele lor. Acestia cauta un moment de destindere, in compania unei persoane optimiste, vesele, care reuseste sa le ridice moralul. Deoarece subiectele abordate de clientii de videochat pot fi foarte diverse, ti se poate solicita anumite lucruri pe care nu te simti confortabil sa le indeplinesti. In acest caz, nu esti obligata sa faci nimic din ceea ce nu-ti convine, asa ca ii poti refuza oricand pe cei care iti incalca limitele personale.

Munca intr-un studio de videochat poate fi foarte distractiva si te poate ajuta sa te simti o persoana implinita din toate punctele de vedere. Vei fi curtata, flatata si poti invata arta seductiei pentru a putea avea orice barbat la picioarele tale. In plus, vei fi o persoana independenta financiar, capabila sa-si faca toate poftele si sa-si atinga obiectivele in viata.

Afla alte pareri

Mihaela

11.05.202010:34

Buna ziua! De o buna perioada de timp m-a tot încercat acest gand, sa ma angajez la categoria 'non adulti'. Desigur, nu pot spune ca nu ma interesează salariul deloc, pentru ca,de asta as dori sa ma angajez dar ma indruma si curiozitatea.

Narcisa

31.07.201815:54

Sunt interesata

Cristina

06.07.201823:09

Buna . Serviciile de videochat se pot face si de acasa ?

Florentina alina

25.06.201813:32

Buna as fi si eu intereseata ce conditi trebuie indeplinite

Corina

10.06.201819:55

Buna as fi si eu interesata ce conditii trebuie sa fie indeplinite si ce cerinte sunt :) !!!va multumesc

SUFARU LUIZA

05.03.201820:44

AS DORI SA MA PRIMITI SI PEMINE IN ECHIPA,AM FOST CANDVA FOTO MODEL NU ARAT RAU NICI ACUM.AS VREA SA FAC DE ACASA

Alina

23.04.201722:02

Buna!!serviciile de videochat se fac doar la d-vs in studiou sau se pot face si de acasa prin colaborare online ?

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Phoenix:

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL