De ce Studio 20?

De ce Studio 20?

Experienta

Studio 20 este o companie internationala locatii deschise pe trei continente: Europa, America de Nord si America de Sud. Mai exact, avem studiouri de videochat in Romania, Ungaria, Cehia, Columbia si Statele Unite ale Americii si sute de modele care se bucura de venituri in medie peste 5.000$ pe luna,  cursuri de engleza individuale gratuite, bonusuri de fidelitate, credite fara dobanda si multe alte beneficii.

Echipa noastra are o experienta de peste 20 ani in video chat si detine cunostintele si abilitatile necesare pentru a transforma orice model de videochat intr-o vedeta internationala. Rolul nostru este de a te sustine la fiecare pas pentru a obtine castiguri cat mai mari, care te vor ajuta sa-ti indeplinesti visele. Experienta pe care am acumulat-o in domeniul videochatului o vom pune in slujba ta, pentru a putea face performanta si pentru a-ti atinge obiectivele financiare intr-un timp cat mai scurt. Studio 20, cel mai mare studio de videochat din lume, iti pune la dispozitie o echipa administrativa profesionista, un spatiu de lucru curat si frumos decorat si tehnologie performanta, astfel incat sa beneficiezi de cele mai bune conditii de lucru. Provocarile intalnite din 2000 si pana astazi ne-au ajutat sa ne imbunatatim constant si sa oferim modelelor de videochat suportul de calitate necesar pentru a obtine castiguri cat mai mari. Suntem alaturi de tine la fiecare provocare, pentru a te sustine si a te transforma in viitorul model de videochat glamour, care poate ajunge la castiguri de pana la 40.000 de dolari pe luna si care poate dobandi premii internationale de prestigiu.

Legalitate

Activitatea de videochat este reglementata legal. Orice model de videochat va incheia cu Studio 20 un contract de artist-interpret, in care vor fi stipulate foarte clar drepturile si obligatiile fiecarei parti implicate. Pentru a te asigura de corectitudinea si transparenta noastra, vom incheia acest contract inca din prima zi de lucru, iar tu vei primi un exemplar imediat dupa semnare. Aceasta este o practica curenta in cadrul unui studio de videochat serios, care respecta legislatia. Firmele care amana predarea unui exemplar al contractului catre model, motivand ca acesta trebuie mai intai semnat, depus sau vizat in diverse locuri, ar trebui evitate. In afara de contractele de inchiriere pentru imobile cu proprietari persoane fizice, in ziua de astazi nu mai exista niciun tip de contract care trebuie depus in prealabil la vreo institutie sau organism abilitat. Daca ai de-a face cu astfel de cazuri, este bine sa eviti sa lucrezi acolo deoarece o astfel companie nu este serioasa si, mai mult ca sigur, va incerca sa te pacaleasca inclusiv in ceea ce priveste castigurile tale pe siteurile de videochat.

videochat studio-20.ro
(Cu Studio 20, vei avea o viata asa cum ti-ai dorit dintotdeauna!)

Pe langa contractul initial semnat cu Studio 20 la fiecare plata iti vom emite un act aditional, in care vom specifica castigurile obtinute de pe site-ul pe care lurezi pentru acel interval de timp, suma totala in valuta, cursul valutar al zilei, suma in lei, procentul care iti revine, taxele si impozitele datorate statului si, intr-un final, suma neta pe care o vei incasa, in urma activitatii tale. Tu vei semna acest act aditional si vei primi un exemplar. Suma neta specificata in document va fi virata in contul tau bancar, de catre societatea comerciala din Romania cu care ai semnat contractul initial. 

 Noi te asiguram de la inceput de transparenta si corectitudine, astfel incat sa avem o colaborare avantajoasa pe termen lung.

Colectiv

Suntem o echipa tanara, serioasa si unita. Suntem la dispozitia ta 24/24, 7 zile pe saptamana, pentru a-ti asigura sprijin si intelegere, oricand ai nevoie.

Avand in vedere ca o persoana isi petrece o mare parte din timp la locul de munca, poate mai mult decat cu familia si prietenii, este foarte important ca ea sa fie inconjurata de oameni optimisti, increzatori si uniti. La acest studio de videochat vei intalni un colectiv tanar, disponibil non-stop pentru a-ti asigura suportul necesar pentru videochat si pentru a-ti furniza informatiile de care ai nevoie. La locul de munca vei beneficia de relatii armonioase, de ajutor si intelegere, acestea asigurand cadrul necesar pentru ca tu sa ai parte de o activitate fructuoasa. Este necesar sa tratezi locul de munca cu seriozitate si respect, pentru a ajunge un model de videochat de succes.

modele studio videochat studio-20
(Echipa de modele de videochat de top, la gala AW Awards 2017)

 Echipa noastra este impartita in 8 departamente:

1.    Departamanetul de management
In componenta acestuia intra un CEO si managerii fiecarui studio de videochat, precum si managerii departamentelor de support, care se asigura ca intreaga echipa isi indeplineste sarcinile si lucreaza in folosul modelelor.

2.    Departamentul de training si suport
Acesta are cel mai important job, deoarece ajuta modelele sa acumuleze cat mai multe informatii folositoare in domeniul videochatului. La Studio 20 lucreaza cel putin 4 traineri de sex feminin in fiecare sediu, care au practicat aceasta meserie cu succes pe parcursul unei perioade mai indelungate si care isi impartasesc experienta cu noile modele. Acestia iti vor explica timpul trainingului ce ai de facut in studioul de videochat, ce poti vorbi cu membrii care platesc pentru sesiunile private, ce limbaj sa adopti si cum sa te acomodezi cat mai bine cu fiecare personalitate in parte, pentru a face performanta si a castiga multi bani. Trainerul tau personal iti va explica mai intai teoria, apoi iti va oferi numeroase exemple si iti va da ocazia sa pui in scena ceea ce ai invatat. Daca simti ca ai nevoie de mai mult timp pentru a asimila noile informatii, perioada de training se poate extinde.

3.    Departamentul de suport tehnic
Membrii acestui departament se asigura de calitatea si buna functionare a aparaturii folosite in intermedierea intalnirilor dintre modelele de videochat si membri. Ei au grija ca fetele care lucreaza pentru Studio 20 sa aiba cele mai bune ratinguri, video si audio, pe toate siteurile pe care lucram. De asemenea, asigura suport tehnic nonstop. Tot timpul vei avea minim 2 colegi/colege pe tura, astfel incat acestia/acestea sa intervina in maxim 3/5 minute de cand le ceri ajutorul.

4.    Departamentul de Resurse Umane
Este primul departament cu care vei avea contact la Studio 20. Colegele noastre iti vor prezenta studioul de videochat, iti vor clarifica atributiile acestui job si te vor lamuri in legatura cu rolul fiecarei persoane din echipa administrativa. Le poti chestiona cu privire la orice aspect te intereseaza, ele sunt alaturi de tine pentru a te ghida cat mai bine ca tu sa intelegi exact ce presupune aceasta meserie.

5.    Departamentul financiar/administrativ
Acest departament asigura transparenta si corectitudinea muncii la Studio 20. Din prima zi de lucru vei semna un contract de artist-interpret, care respecta legislatia in vigoare, in care sunt specificate drepturile si obligatiile ambelor parti, banii castigati, procentele, comisioanele si datele de plata. Departamentul financiar iti va inmana un exemplar imediat dupa semnarea contractului. In plus, el va intocmi cate un act aditional la fiecare plata (care se va face de doua ori pe luna).

6.    Departamentul artistic
Studioul nostru iti asigura fotografi si editori video profesionisti, pentru a fi cat mai relaxata in momentul colaborarii. Cu ajutorul lor, profilul tau va arata ireprosabil, astfel incat sa poti impresiona membrii cu galeria ta foto si video.

7.    Departamentul de styling si relaxare
Pentru ca tu sa arati minunat in fiecare zi de lucru in studioul de videochat, un make-up artist si un hairtylist se vor ocupa de imaginea ta. Indiferent de stilul pe care vrei sa-l adopti (natural, sofisticat sau elegant), vei avea un aspect fizic mereu ingrijit, care iti va da incredere in propria persoana. Daca tu te simti feminina si frumoasa, la fel te vor percepe si cei din jur. In plus, vei beneficia de echipamente de fitness si de serviciile unui maseur, pentru un moment de destindere si rasfat. Zilnic, poti avea parte de un masaj de relaxare si intretinere sau anticelulitic.

8.    Departamentul de curatenie si mentenanta
Atunci cand ai parte de un birou intretinut corespunzator, vii cu drag la serviciu. Curatenia, ordinea si prospetimea te fac sa-ti iubesti locul de munca si astfel te poti concentra pe sarcini pentru a putea ajunge la rezultatele dorite. Doamnele din departamentul de curatenie au grija zilnic ca totul sa fie impecabil si tu sa te bucuri de un mediu de lucru excelent. Si nu, la noi becurile nu “se strica”, la noi se strica si se inlocuiesc imediat.


studio videochat
(Implineste-ti visele alaturi de Studio 20!)

Ce alte beneficiile au modelele din cadrul Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume:

Venit minim garantat de 2.000 de euro

Numai la Studio 20 ai conditii de plata extraordinare. Incepand cu 1 septembrie 2017, toate modelele de sex feminin vor primi 2000 de euro, in primele 3 luni de activitate intr-unul dintre studiourile de videochat din reteaua noastra, indiferent de performantele lor in aceasta perioada. Pentru a incasa acesti bani ele au nevoie de o atitudine pozitiva, o motivatie puternica, un aspect fizic placut, cunostinte minime de limba engleza si trebuie sa vorbeasca corect limba romana. In plus, modelele trebuie sa se achite de urmatoarele sarcini: sa parcurga tot programul de training, sa asculte sfaturile echipei de suport, sa asiste la cursurile de limba engleza si sa respecte programul de lucru stabilit. 


 Comision de pana la 75% din castiguri:
 

Modelele angajate la toate sediile Studio 20 din lume vor fi eligibile pentru bonusuri cumulative, care se adauga la comisionul standard brut de 50% după cum urmeaza:

50% comision de baza - acesta este comisionul cu care începi din prima zi lucrand cu Studio20, oriunde in lume;

Bonus de 5% pentru 100 de ore pe perioada (inclusiv streaming mobil si apeluri video, deci mai usor de atins) - acest lucru inseamna că timpul tau online este calculat nu numai in funcție de orele pe care le petreci in studio, ci si cu 5% mai mult pe masura ce arati dedicare muncii tale;

Bonus de 5% pentru castiguri de peste 15.000 $ pe perioada - destul de explicativ, cu cat castigi mai mult, cu atat creste valoarea procentului pe care il iei din incasari.

5% bonus pentru o rata de conversie buna (guest-ii care se inscriu din camera ta de chat);

5% pentru un comportament online perfect;

5% pentru parteneriatul pe termen lung - se plateste in Iunie in fiecare an pentru tot anul precedent. De exemplu, in Iunie 2020 s-a platit tuturor modelelor pentru veniturile lor din 1 ianuarie 2019 pana in 31 decembrie 2019 - parteneriatul, prietenia si increderea de lunga durata nu sunt doar sarbatorite, ci sunt monetizate in fiecare an;

Siguranta si stabilitate

Avand in vedere experienta vasta si renumele pe plan international, modelele care lucreaza la Studio 20 se pot baza ca vor avea un loc de munca legal, sigur si transparent. 

 

Confidentialitate sau promovare.

Studio 20 este un studio de videochat care respecta dreptul la confidentialitate al modelelor sale si nu divulga nimanui informatiile personale ale acestora. In plus, siteurile cu care noi colaboram nu permit membrilor din Romania sa aiba acces la modelele din aceasta tara. Practica generala obliga modelele sa-si aleaga un pseudonim la debutul in aceasta bransa si sa lucreze folosindu-se de acesta, nu de numele adevarat, protejandu-si astfel identitatea. Daca acestea nu au nicio problema in a divulga public natura meseriei lor, Studio 20 le ajuta sa aiba parte de cat mai multa promovare pentru a atrage cat mai mult trafic si a castiga cat mai multi bani, atat din chat, cat si din programe de afiliere si din siteul personal.

Cursuri individuale gratuite si ajutor financiar.

Ne dorim ca modelele din cadrul acestui studio de videochat sa stapaneasca cat mai bine arta conversatiei si sa-si dezvolte latura estetica, asa ca le asiguram cursuri individuale de limba engleza, machiaj si cultura generala, in mod gratuit. Mai mult, le oferim modelelor noi ocazia sa isi completeze garderoba si trusa de machiaj fara niciun cost, atata timp cat petrec minim 3 luni in cadrul acestui studio de videochat.

Credite fara dobanda si bonusuri de fidelitate. Studio 20 le ofera modelelor noi oportunitati de a-si mari veniturile si de a-si indeplini visul de a avea propria casa si masina. Dupa 3 luni in echipa noastra, acestea pot solicita credite fara dobanda sau alte comisioane direct de la angajator, iar dupa 12 luni complete, ele intra in categoria celor care primesc bonusuri de fidelitate.

Trafic semnificativ garantat.

Studio 20 aloca in fiecare luna un buget de marketing de peste 100.000$ pentru ca modelele din toate studiourile de videochat din aceasta retea sa aiba parte de trafic dedicat, prin rotatie. Zilnic, ele primesc vizitele online a peste 300.000 de vizitatori si astfel au mereu cu cine sa lucreze. 

Recunoastere

Studio 20 a primit, in ultimii ani, cele mai ravnite distinctii internationale la festivalurile de profil, desfasurate in America de Nord, de Sud si in Europa, inclusiv in Romania. De fiecare data, echipa noastra a urcat pe scena pentru a ridica marele trofeu pentru cel mai bun studio de videochat, dovada a recunoasterii supreme a performantelor acestui brand.

Cel mai bun studio videochat Studio-20
("Cel mai bun studio de videochat", AW Awards 2017)

Lista premiilor castigate de Studio 20:

  1. Live Cam Studio of the Year (GFY Awards, 2015 si 2016, 2020);
  2. Best Emerging Studio si Best Live Cam Studio (AW Awards, 2015, 2016 si 2017,2018, 2019);
  3. Best Emerging Studio si Best Cam Studio (YNOT Awards, 2015 si 2016, 2018);
  4. Best Global Live Cam Studio (LalExpo 2016, 2020);
  5. 11 trofee pentru Studio 20 (Live Cam Awards, 2016 si 2017, 2020) ;
  6. Cam Studio of the Year (Xbiz, 2017, 2018 si 2019).

Ne mandrim cu premiile castigate si cu succesul pe plan international, care se datoreaza unui management profesional, investitiilor constante in deschiderea de noi studiouri de videochat atat in Romania, cat si in strainatate (la Los Angeles, SUA si Cali, Columbia) si, nu in ultimul rand, modelelor ambitioase, muncitoare si talentate, care lucreaza pentru Studio 20. Si ele au fost recompensate cu numeroase trofee la galele de videochat organizate la Praga (Cehia), Barcelona (Spania), Los Angeles si Las Vegas (SUA), Cartagena (Columbia) sau chiar Mamaia (Romania), dovedind ca Studio 20 are cunostintele, motivatia si resursele necesare de a recruta si de a transforma modelele de videochat in femei de sucess, care castiga pana la 40.000 de dolari pe luna.
 

Iata si interviul oferit de colega noastra, Devious Angel, la scurt timp dupa ridicarea trofeului „Best Live Cam Model Personal Site”, in cadrul galei Live Cam Awards 2015:
 

 

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info