De ce Studio 20?

De ce Studio 20?

Experienta

Studio 20 este o companie internationala cu 14 locatii deshise pe trei continente: Europa, America de Nord si America de Sud. Mai exact, avem studiouri de videochat certificate Jasmin la nivel Gold in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Craiova, Brasov, Ploiesti, Pitesti, Los Angeles, Cali (Columbia), Curacao si sute de modele care se bucura de venituri in medie peste 5.000$ pe luna, asigurare medicala privata, cursuri individuale gratuite, bonusuri de fidelitate, credite fara dobanda si multe alte beneficii.

Echipa noastra are o experienta de peste 17 ani in video chat si detine cunostintele si abilitatile necesare pentru a transforma orice model de videochat intr-o vedeta internationala. Rolul acesteia este de a te sustine la fiecare pas pentru a obtine castiguri cat mai mari, care te vor ajuta sa-ti indeplinesti visele. Experienta pe care am acumulat-o in domeniul videochatului o vom pune in slujba ta, pentru a putea face performanta si pentru a-ti atinge obiectivele financiare intr-un timp cat mai scurt. Studio 20, cel mai mare studio de videochat din lume, iti pune la dispozitie o echipa administrativa profesionista, un spatiu de lucru curat si frumos decorat si tehnologie performanta, astfel incat sa beneficiezi de cele mai bune conditii de lucru. Provocarile intalnite din 2000 si pana astazi ne-au ajutat sa ne imbunatatim constant si sa oferim modelelor de videochat suportul de calitate necesar pentru a obtine castiguri cat mai mari. Suntem alaturi de tine la fiecare provocare, pentru a te sustine si a te transforma in viitorul model de videochat glamour, care poate ajunge la castiguri de pana la 40.000 de dolari pe luna si care poate dobandi premii internationale de prestigiu.

Legalitate

Activitatea de videochat este reglementata legal. Orice model de videochat va incheia cu Studio 20 un contract de artist-interpret, in care vor fi stipulate foarte clar drepturile si obligatiile fiecarei parti implicate. Pentru a te asigura de corectitudinea si transparenta noastra, vom incheia acest contract inca din prima zi de lucru, iar tu vei primi un exemplar imediat dupa semnare. Aceasta este o practica curenta in cadrul unui studio de videochat serios, care respecta legislatia. Firmele care amana predarea unui exemplar al contractului catre model, motivand ca acesta trebuie mai intai semnat, depus sau vizat in diverse locuri, ar trebui evitate. In afara de contractele de inchiriere pentru imobile cu proprietari persoane fizice, in ziua de astazi nu mai exista niciun tip de contract care trebuie depus in prealabil la vreo institutie sau organism abilitat. Daca ai de-a face cu astfel de cazuri, este bine sa eviti sa lucrezi acolo deoarece o astfel companie nu este serioasa si, mai mult ca sigur, va incerca sa te pacaleasca inclusiv in ceea ce priveste castigurile tale pe siteurile de videochat.

videochat studio-20.ro
(Cu Studio 20, vei avea o viata asa cum ti-ai dorit dintotdeauna!)

Pe langa contractul initial semnat cu Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume, la fiecare plata iti vom emite un act aditional, in care vom specifica castigurile obtinute de la fiecare site, pentru acel interval de timp, suma totala in valuta, cursul valutar al zilei, suma in lei, procentul care iti revine, taxele si impozitele datorate statului si, intr-un final, suma neta pe care o vei incasa, in urma activitatii tale. Tu vei semna acest act aditional si vei primi un exemplar. Suma neta specificata in document va fi virata in contul tau bancar, de catre societatea comerciala din Romania cu care ai semnat contractul initial. Trebuie sa fii atenta la studiourile de videochat care te platesc cu bani gheata, care vireaza sumele de bani din firme offshore, din afara tarii noastre sau iti emit diverse carduri emise de institutii si banci din afara tarii. Acestea nu sunt societati comerciale de incredere, pentru ca nu platesc impozite si te pun pe tine in situatia de a face evaziune fiscala pentru ele. La final, acestea se aleg cu profitul, iar tu trebuie sa raspunzi in fata legii.

Unele afaceri in domeniu se lauda ca ofera comision 70% si ca iti platesc taxele si impozitele, insa trebuie sa tinem cont de realitate. Un studio de videochat are costuri fixe de exploatare de cel putin 10%, cheltuieli cu salariile colectivului de 15-20% si marketing intre 10 si 20%. Cine promite comision de 70% din castiguri apeleaza la tertipuri pentru a nu-ti da seama de sumele la care se aplica acest procent, apoi va retine impozite si taxe pe care nu le va vira niciodata la bugetul de stat. Noi te asiguram de la inceput de transparenta si corectitudine, astfel incat sa avem o colaborare avantajoasa pe termen lung.

Colectiv

Suntem o echipa tanara, serioasa si unita. Suntem la dispozitia ta 24/24, 7 zile pe saptamana, pentru a-ti asigura sprijin si intelegere, oricand ai nevoie.

Avand in vedere ca o persoana isi petrece o mare parte din timp la locul de munca, poate mai mult decat cu familia si prietenii, este foarte important ca ea sa fie inconjurata de oameni optimisti, increzatori si uniti. La acest studio de videochat vei intalni un colectiv tanar, disponibil non-stop pentru a-ti asigura suportul necesar pentru videochat si pentru a-ti furniza informatiile de care ai nevoie. La locul de munca vei beneficia de relatii armonioase, de ajutor si intelegere, acestea asigurand cadrul necesar pentru ca tu sa ai parte de o activitate fructuoasa. Este necesar sa tratezi locul de munca cu seriozitate si respect, pentru a ajunge un model de videochat de succes.

modele studio videochat studio-20
(Echipa de modele de videochat de top, la gala AW Awards 2017)

15-20 de colegi din echipa de suport in fiecare sediu Studio 20 se straduiesc zilnic ca tu sa ai parte de conditiile optime pentru exercitarea profesiei. Echipa noastra este impartita in 8 departamente:

1.    Departamanetul de management
In componenta acestuia intra un CEO si managerii fiecarui studio de videochat, precum si managerii departamentelor de support, care se asigura ca intreaga echipa isi indeplineste sarcinile si lucreaza in folosul modelelor.

2.    Departamentul de training si suport
Acesta are cel mai important job, deoarece ajuta modelele sa acumuleze cat mai multe informatii folositoare in domeniul videochatului. La Studio 20 lucreaza cel putin 4 traineri de sex feminin in fiecare sediu, care au practicat aceasta meserie cu succes pe parcursul unei perioade mai indelungate si care isi impartasesc experienta cu noile modele. Acestia iti vor explica timp de 5 zile ce ai de facut in studioul de videochat, ce poti vorbi cu membrii care platesc pentru sesiunile private, ce limbaj sa adopti si cum sa te acomodezi cat mai bine cu fiecare site in parte, pentru a face performanta si a castiga multi bani. Trainerul tau personal iti va explica mai intai teoria, apoi iti va oferi numeroase exemple si iti va da ocazia sa pui in scena ceea ce ai invatat. Daca simti ca ai nevoie de mai mult timp pentru a asimila noile informatii, perioada de training se poate extinde.

3.    Departamentul de suport tehnic
Cei patru membri ai acestui departament se asigura de calitatea si buna functionare a aparaturii folosite in intermedierea intalnirilor dintre modelele de videochat si membri. Ei au grija ca fetele care lucreaza pentru Studio 20 sa aiba cele mai bune ratinguri, video si audio, pe toate siteurile pe care lucram. De asemenea, asigura suport tehnic nonstop. Tot timpul vei avea minim 2 colegi/colege pe tura, astfel incat acestia/acestea sa intervina in maxim 3/5 minute de cand le ceri ajutorul.

4.    Departamentul de Resurse Umane
Este primul departament cu care vei avea contact la Studio 20. Colegele noastre iti vor prezenta studioul de videochat, iti vor clarifica atributiile acestui job si te vor lamuri in legatura cu rolul fiecarei persoane din echipa administrativa. Le poti chestiona cu privire la orice aspect te intereseaza, ele sunt alaturi de tine pentru a te ghida cat mai bine ca tu sa intelegi exact ce presupune aceasta meserie.

5.    Departamentul financiar/administrativ
Acest departament asigura transparenta si corectitudinea muncii la Studio 20. Din prima zi de lucru vei semna un contract de artist-interpret, care respecta legislatia in vigoare, in care sunt specificate drepturile si obligatiile ambelor parti, banii castigati, procentele, comisioanele si datele de plata. Departamentul financiar iti va inmana un exemplar imediat dupa semnarea contractului. In plus, el va intocmi cate un act aditional la fiecare plata (care se va face de doua ori pe luna).

6.    Departamentul artistic
Studioul nostru iti asigura fotografi si editori video profesionisti, de sex feminin, pentru a fi cat mai relaxata in momentul colaborarii. Cu ajutorul lor, profilul tau de pe site-urile de videochat va arata ireprosabil, astfel incat sa poti impresiona membrii respectivi cu galeria ta foto si video.

7.    Departamentul de styling si relaxare
Pentru ca tu sa arati minunat in fiecare zi de lucru in studioul de videochat, un make-up artist si un hairtylist se vor ocupa de imaginea ta. Indiferent de stilul pe care vrei sa-l adopti (natural, sofisticat sau elegant), vei avea un aspect fizic mereu ingrijit, care iti va da incredere in propria persoana. Daca tu te simti feminina si frumoasa, la fel te vor percepe si cei din jur. In plus, vei beneficia de echipamente de fitness si de serviciile unui maseur, pentru un moment de destindere si rasfat. Zilnic, poti avea parte de un masaj de relaxare si intretinere sau anticelulitic.

8.    Departamentul de curatenie si mentenanta
Atunci cand ai parte de un birou intretinut corespunzator, vii cu drag la serviciu. Curatenia, ordinea si prospetimea te fac sa-ti iubesti locul de munca si astfel te poti concentra pe sarcini pentru a putea ajunge la rezultatele dorite. Doamnele din departamentul de curatenie au grija zilnic ca totul sa fie impecabil si tu sa te bucuri de un mediu de lucru excelent. Si nu, la noi becurile nu “se strica”, la noi se strica si se inlocuiesc imediat.


studio videochat
(Implineste-ti visele alaturi de Studio 20!)

Ce alte beneficiile au modelele din cadrul Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume:

Venit minim garantat de 1.000$.

Numai la Studio 20 ai conditii de plata extraordinare. Incepand cu 1 septembrie 2017, toate modelele de sex feminin vor primi 1.000$, in primele 3 luni de activitate intr-unul dintre studiourile de videochat din reteaua noastra, indiferent de performantele lor in aceasta perioada. Pentru a incasa acesti bani ele au nevoie de o atitudine pozitiva, o motivatie puternica, un aspect fizic placut, cunostinte minime de limba engleza si trebuie sa vorbeasca corect limba romana. In plus, modelele trebuie sa se achite de urmatoarele sarcini: sa parcurga tot programul de training, sa asculte sfaturile echipei de suport, sa asiste la cursurile de limba engleza si sa respecte programul de lucru stabilit. 

Comision de pana la 65% din castiguri.

La Studio 20, modelele de videochat feminin si masculin vor putea sa ajunga la castiguri de 65% prin cumularea comisionului standard brut de 50% cu bonusurile urmatoare:
- 2% daca lucreaza peste 90 de ore in acea perioada;
- 5% daca activeaza on-line peste 100 de ore in acea perioada;
- 5% daca venitul depaseste 10.000$ in acea perioada;
- 5% daca muncesc de 12 luni complete in aceasta echipa de modele de videochat.

Siguranta si stabilitate.

Avand in vedere experienta vasta si renumele pe plan international, modelele care lucreaza la Studio 20 se pot baza ca vor avea un loc de munca legal, sigur si transparent. Compania noastra are planuri constante de dezvoltare, asa ca nu va disparea prea curand de pe piata, cum se intampla cu alte firme din domeniu.

Certificat Jasmin Gold.

Studio 20 este primul si singurul studio de videochat certificat Jasmin la nivel Gold - cel mai inalt nivel posibil. Acest titlu constituie o recompensare oficiala a eforturilor depuse de compania noastra si de modelele de videochat de aici, dar si recunoasterea unui parteneriat special intre cele doua branduri care impart nisa videochatului glamour, parteneriat care rezulta in conditii preferentiale pentru modelele Studio 20. Dincolo de certificat, mai important este ca cel putin 15-20% din modelele care urca, luna de luna, in top 100 Jasmin (topul dupa incasari), sunt modele Studio 20. Si nu doar top 100, dar in majoritatea lunilor colegele noastre ocupa locuri in Top 3 si chiar locul 1 de multe ori.
Transparenta si corectitudine. Modelele pot cere registrele contabile ale acestui studio de videochat, atat la interviu, cat si dupa angajare, pentru a se asigura de corectitudinea si transparenta noastra. De asemenea, ele isi pot verifica taxele si impozitele platite pe siteul ANAF.

Videochat Glamour.

Conceptul de videochat glamour presupune faptul ca modelul nu se foloseste de nuditate pentru a atrage si a fideliza cat mai multi membrii platitori, ci de inteligenta sa. Interactiunea online se va baza pe conversatii si legarea de relatii de prietenie, nu pe show-uri erotice, astfel ca videochatul glamour constituie o modalitate perfecta pentru modelele mai timide sau aflate la inceput de drum de a lucra in acest domeniu.

Confidentialitate sau promovare.

Studio 20 este un studio de videochat care respecta dreptul la confidentialitate al modelelor sale si nu divulga nimanui informatiile personale ale acestora. In plus, siteurile cu care noi colaboram nu permit membrilor din Romania sa aiba acces la modelele din aceasta tara. Practica generala obliga modelele sa-si aleaga un pseudonim la debutul in aceasta bransa si sa lucreze folosindu-se de acesta, nu de numele adevarat, protejandu-si astfel identitatea. Daca acestea nu au nicio problema in a divulga public natura meseriei lor, Studio 20 le ajuta sa aiba parte de cat mai multa promovare pentru a atrage cat mai mult trafic si a castiga cat mai multi bani, atat din chat, cat si din programe de afiliere si din siteul personal.

Cursuri individuale gratuite si ajutor financiar.

Ne dorim ca modelele din cadrul acestui studio de videochat sa stapaneasca cat mai bine arta conversatiei si sa-si dezvolte latura estetica, asa ca le asiguram cursuri individuale de limba engleza, machiaj si cultura generala, in mod gratuit. Mai mult, le oferim modelelor noi ocazia sa isi completeze garderoba si trusa de machiaj fara niciun cost, atata timp cat petrec minim 3 luni in cadrul acestui studio de videochat.

Credite fara dobanda si bonusuri de fidelitate. Studio 20 le ofera modelelor noi oportunitati de a-si mari veniturile si de a-si indeplini visul de a avea propria casa si masina. Dupa 6 luni in echipa noastra, acestea pot solicita credite fara dobanda sau alte comisioane direct de la angajator, iar dupa 12 luni complete, ele intra in categoria celor care primesc bonusuri de fidelitate.

Trafic semnificativ garantat.

Studio 20 aloca in fiecare luna un buget de marketing de peste 100.000$ pentru ca modelele din toate studiourile de videochat din aceasta retea sa aiba parte de trafic dedicat, prin rotatie. Zilnic, ele primesc vizitele online a peste 300.000 de vizitatori si astfel au mereu cu cine sa lucreze. O sursa importanta de trafic este si partenerul nostru exclusiv, LiveJasmin.

Recunoastere

Studio 20 a primit, in ultimii ani, cele mai ravnite distinctii internationale la festivalurile de profil, desfasurate in America de Nord, de Sud si in Europa, inclusiv in Romania. De fiecare data, echipa noastra a urcat pe scena pentru a ridica marele trofeu pentru cel mai bun studio de videochat, dovada a recunoasterii supreme a performantelor acestui brand.

Cel mai bun studio videochat Studio-20
("Cel mai bun studio de videochat", AW Awards 2017)

Lista premiilor castigate de Studio 20:

 1. Live Cam Studio of the Year (GFY Awards, 2015 si 2016);
 2. Best Emerging Studio si Best Live Cam Studio (AW Awards, 2015, 2016 si 2017);
 3. Best Emerging Studio si Best Cam Studio (YNOT Awards, 2015 si 2016);
 4. Best Global Live Cam Studio (LalExpo 2016);
 5. 11 trofee pentru Studio 20 (Live Cam Awards, 2016 si 2017) ;
 6. Cam Studio of the Year (Xbiz, 2017).

Ne mandrim cu premiile castigate si cu succesul pe plan international, care se datoreaza unui management profesional, investitiilor constante in deschiderea de noi studiouri de videochat atat in Romania, cat si in strainatate (la Los Angeles, SUA si Cali, Columbia) si, nu in ultimul rand, modelelor ambitioase, muncitoare si talentate, care lucreaza pentru Studio 20. Si ele au fost recompensate cu numeroase trofee la galele de videochat organizate la Praga (Cehia), Barcelona (Spania), Los Angeles si Las Vegas (SUA), Cartagena (Columbia) sau chiar Mamaia (Romania), dovedind ca Studio 20 are cunostintele, motivatia si resursele necesare de a recruta si de a transforma modelele de videochat in femei de sucess, care castiga pana la 40.000 de dolari pe luna.

Principalele premii castigate de modelele Studio 20:

 1. Devious Angel – Best CamModel la Live Cam Awards 2015, AW Awards 2016, LalExpo 2016 si Xbiz 2017 si primul model din tara noastra, care a castigat cel mai important premiu din SUA, AVN Fanvote Model, in 2016;
 2. Raquelle Diva – Best Cam Model la YNOT 2015 si Best Romanian Model la LalExpo 2016;
 3. Sasha Red – Best Personal Site la AW Awards 2015, Best Cam Model, in 2016 la YNOT Praga si Best European Cam Model, la XBIZ 2017;
 4. Taniussha – Best Newcomer Model la AW Awards 2016;
 5. Rebecca000 (Studio 20 Victoriei) - Aspiring Live Cam Model la Live Cam Awards 2017;
 6. Natasha Chase (Studio 20 Timisoara) - Best Attitude la Live Cam Awards 2017;
 7. Lara Dixon (Studio 20 Cluj) - Best Show la Live Cam Awards 2017;
 8.  Best Solo Website: Eva Devine la AW Awards 2017;
 9. Best Fetish Model: Glamy Anya la AW Awards 2017;
 10. Aubrey Novaa - Best New Model la YNOT Awards 2017.

Iata si interviul oferit de colega noastra, Devious Angel, la scurt timp dupa ridicarea trofeului „Best Live Cam Model Personal Site”, in cadrul galei Live Cam Awards 2015:
 

 

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

 • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
 • (+4) 0786 070 050
 • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio Videochat Bucuresti Men:

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Oradea:

​Studio 20 Cali Columbia:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Phoenix:

SOCIAL