Pentru ca-ti vom implini visele

Pentru ca-ti vom implini visele

Pentru ca-ti vom implini visele

Daca vrei sa devii independenta financiar si sa-ti atingi obiectivele pe termen lung, in maxim 2-3 ani, apeleaza cu incredere la Studio 20 – studio de videochat glamour. Vom fi alaturi de tine in cea mai frumoasa experienta a vietii tale!

Majoritatea oamenilor aleg un job datorita castigurilor din acel domeniu. In industria videochatului sunt vehiculate sume mari, de mii sau chiar de zeci de mii de dolari pe luna. Sunt ele reale? Chiar poate o persoana care cauta sa se angajeze in videochat sa castige o suma atat de mare, intr-un cadru reglementat legal? Sumele acestea fabuloase constituie motivul principal pentru care o persoana accepta sa devina model. Este normal sa-ti doresti o viata fara lipsuri materiale, in care toate dorintele ti se pot indeplini, iar domeniul videochatului este printre putinele care poate face acest lucru posibil.

Si nu vorbim despre iluzii, vorbim despre zeci de modele reale pe care le poti cunoaste daca vizitezi orice studio de videochat din reteaua Studio 20 (Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Craiova, Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca, Los Angeles, Cali), modele care au reusit sa isi atinga obiectivele si care iti pot povesti si tie secretele lor.

.

 

Cati bani poti face din videochat?

In functie de efortul depus si de implicarea ta in aceasta meserie, poti castiga sume intre 1.000$ si 50.000$ pe luna. Studio 20 este un studio de videochat care ofera conditii financiare extraordinare, din dorinta de a atrage si de a forma modele de videochat de calitate, care isi doresc sa faca performanta in acest domeniu. 

1. Venit garantat de 1.000$ pe luna

In primul rand, aici, tinerele nou angajate vor avea in primele 3 luni de activitate un venit minim garantat de 1.000$ pe luna! Pentru a beneficia de acest avantaj, modelele din acest studio de videochat trebuie sa demonstreze in cadrul interviului ca au o personalitate placuta, aspect fizic agreabil, atitudine pozitiva, motivatie puternica de a reusi profesional si sa vorbeasca corect limba romana si limba engleza, la nivel conversational. De asemenea, ele trebuie sa urmeze in mod corespunzator toate procedurile din cadrul trainingului si sfaturile echipei de suport. 

2. Comision de pana la 65% din castiguri

Sistemul de recompensare financiara de la Studio 20 permite modelelor de ambele sexe sa primeasca, pe langa comisionul standard de 50%, urmatoarele bonusuri cumulative:
- 2% daca au activat on-line peste 90 de ore in acea perioada;
- 5% daca au lucrat on-line peste 100 de ore in intervalul respectiv;
- 5% daca banii castigati depasesc 10.000$ in acea perioada;
- 5% daca lucreaza la acest studio de videochat timp de 12 luni complete.
Orice model de videochat poate cumula bonusurile mentionate anterior (in afara de primele doua, din motive evidente) si poate ajunge la un comision de 65%! 

3. Bonus de fidelitate 

Acesta poate fi incasat dupa implinirea unui an complet alaturi de Studio 20. In cazul in care apar intreruperi de activitate mai mari de o luna atunci anul se ia in considerare de la ultima reluare. Bonusul de fidelitate se aplica de la data de 1 a trimestrului care va incepe dupa incheierea anului. De exemplu, un model care a inceput activitatea la acest studio de videochat pe 12 februarie 2017 va implini anul pe 12 februarie 2018, dar va intra in programul de bonus incepand cu 1 aprilie 2018 (trimestrul 2). Bonusul de fidelitate este oferit trimestrial si se acorda in functie de incasarile modelului, dupa cum urmeaza:
- Peste 18.000$ (deci o medie de 3.000$ pe trimestru): 5% (si suma, si procentul se refera la totalul incasat de studioul de videochat de la site);
- Peste 30.000$ (deci o medie de 5.000$ pe trimestru): 10% din totalul incasat;
- Peste 60.000$ (deci o medie de 10.000$ pe trimestru): 15% din totalul incasat.

4.  Sustinere financiara initiala

In afara de venitul minim garantat de 1.000$ pe luna si de bonusurile cumulative, care se adauga comisionului standard de 50%, Studio 20 iti ofera sustinere financiara la debutul tau in acest domeniu pentru completarea trusei de make-up si a garderobei. Noi le platim si ti le oferim cadou daca lucrezi cu noi cel putin 3 luni. Daca decizi sa pleci de la acest studio de videochat dupa primele 3 luni sau nu respecti programul de lucru, contravaloarea produselor se va opri din ultima plata.

5. Cursuri gratuite 

Nu trebuie sa platesti niciun curs de limba engleza, teme de conversatie sau de machiaj. Noi ti le oferim gratuit si, mai ales, individual, ceea ce inseamna ca vei beneficia de maximum de atentie si de informatie personalizata, care sa te ajute sa asimilezi cunostintele teoretice si practice cat mai bine si cat mai rapid. Cursul gratuit de limba engleza este util pentru oricare alt loc de munca care necesita vorbirea ei deoarece nu este realizat doar pe subiecte de conversatie specifice unui model de videochat.

6. Credite rapide, fara dobanda

Nu mai trebuie sa astepti ani de zile pentru a-ti putea permite o masina, un apartament sau diverse operatii estetice. Orice model, care a implinit 6 luni in echipa acestui studio de videochat, poate solicita credite fara dobanda si fara comision direct de la companie. Acesta trebuie sa stranga minim 20% din suma necesara, iar Studio 20 asigura diferenta de 80%. Ratele vor fi platite din veniturile modelului de pe siteurile de videochat pe care acesta lucreaza.

Modelele ambitioase, serioase si doritoare sa invete tainele meseriei de la echipa de profesionisti a acestui studio de videochat au cele mai mari sanse de a face performanta si de a se mandri cu sume mari in cont, la sfarsitul fiecarei luni. Colectivul Studio 20 este alaturi de toate angajatele sale pentru a le ajuta sa-si atinga obiectivele financiare si sa devina profesioniste in acest domeniu.

Cum poti acumula castiguri mari?

Sumele vehiculate drept castiguri in videochat pot parea un mit. Insa, cu ajutorul oferit Studio 20 acestea pot deveni realitate. Te poti convinge oricand la interviu sau dupa angajarea in cadrul acestui studio de videochati de incasarile celor mai bune modele ale noastre. Intr-adevar, exista diferente foarte mari intre sumele castigate de cele care practica videochatul acasa, cu mijloace rudimentare, intr-un decor sobru si cele care beneficiaza de suportul unui colectiv de profesionisti cu experienta de 17 ani, care le pune la dispozitie toate caile posibile pentru a-si atinge obiectivele. In alte domenii, venitul unei persoane creste in cativa ani, dupa ce aceasta acumuleaza vechime si experienta, insa cu un procent de doar 10%, pe cand in videochat castigurile depind doar de tine si de capacitatea ta de munca. In acest sector economic, ai oportunitatea de a fi remunerata intr-o luna cu suma obtinuta de alti oameni intr-un an. Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, insa te poti convinge dupa ce vei citi povestile de succes ale colegelor noastre, care au ajuns sa castige pana la 25.000 de dolari pe luna.

In cat timp poti ajunge la sume fabuloase?

Cei mai importanti pasi catre succes in acest domeniu sunt increderea in propria persoana, ambitia de a-ti atinge potentialul si perseverenta de a ajunge acolo unde ti-ai propus. Atitudinea unui model de videochat in fata camerei cantareste foarte mult in aceasta ecuatie. Daca esti cunoscatoare a limbii engleze, ai o imagine placuta si ingrijita si zambetul pe buze, esti destinsa si optimista, dar si foarte motivata, ai sanse foarte mari de reusita imediat dupa perioada de training si de acomodare, care dureaza intre 2 si 6 saptamani. Chiar daca nu indeplinesti toate criteriile, dar totusi esti atenta la sfaturile valoroase ale echipei din acest studio de videochat, poti ajunge sa-ti indeplinesti obiectivele financiare in 2-3 luni.
Numai tu poti sa-ti indeplinesti visele! Bineinteles, vei beneficia si de ajutorul acestui studio de videochat profesionist. Studio 20 va fi alaturi de tine pentru a te sustine si pentru a reusi in viata. Acest parteneriat pe termen lung te va ajuta sa lupti pentru ceea ce iti doresti si sa-ti transformi visele in realitate. Excelam impreuna!

 

Afla alte pareri

Nicoleta Victoria Marinescu

07.07.201821:45

Am si eu niste intrebari: 1 exista limita de varsta? 2 trebuie ,sa fi corporal ma refer,model sau se primesc si femei mai plinute?

Lorena

25.04.201815:05

Ce trebuie sa faca o fata in video chat?

Andreea

23.04.201815:56

As fi interesată pentru un interviu

Loredana

08.03.201815:56

Studioul dumneavoastră oferă posibilitatea de a lucra de acasă?

Alina

02.02.201813:15

Mai sunt locuri disponibile? Sunt interesata!

Elena

21.09.201709:30

Buna as fii interesata de job.

Madalin

03.09.201601:58

Tentant, angajari pentru persoane de sex masculin?

Andreea

26.05.201522:06

Da, se castiga destul de bine, trebuie doar sa stii ce iti doresti cu adevarat. Te asteptam la un interviu si iti spunem cum te putem ajuta sa iti indeplinesti visele!

Costina

26.05.201518:56

Se castiga atat de mult din videochat? As fi si eu interesata de un astfel de job. Mai aveti locuri libere la studio?

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa încercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poți contacta telefonic sau ne poți scrie aici, în formularul de contact. Noi te vom contacta în cel mai scurt timp și te vom programa pentru un interviu.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0769 659 000
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Bucuresti Victoriei:

​Studio 20 Videochat Barbati:

  • Strada Atelierului, Nr 20: Sector 1, Bucuresti, Romania, Cod Postal: 010848
  • (+4) 0721 201 564
  • bucharestm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Double D Grozavesti:

Studio Cluj Napoca:

​Studio 20 Timisoara :

Studio 20 Craiova:

Studio 20 Oradea:

​Studio 20 Cali Columbia:

​Studio 20 Ploiesti:

Studio 20 Brasov:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 Pitesti:

Studio 20 Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Galati:

SOCIAL

Localizare pe harta