Testimoniale

Testimoniale

Munca de model de videochat la Studio 20 ma face sa ma simt cu 10 ani mai tanara

Atunci cand se indragostesc lulea, majoritatea femeilor uita ca dragostea trece prin stomac. M-am numarat si eu printre ele si la 30 de ani m-am trezit cu un sot somer si un copil de crescut. In acel moment, am avut nevoie rapid de o suma de bani mai mare, caci atunci cand ai un copil cheltuielile sunt foarte mari. Din pacate, nu reuseam sa ma angajez nicaieri, din cauza lipsei de experienta. Cat am fost studenta am vrut sa ma distrez, iar ulterior m-am casatorit si am adus pe lume un copil, asa ca nu am avut cand sa prind experienta intr-un domeniu.

Atunci cand m-am gandit sa apelez la angajari videochat, ma simteam ca o femeie de 40 de ani. Credeam ca este o meserie pentru tinere de 20 de ani, asa ca m-am indoit de capacitatea mea de a face fata. De nenumarate ori imi programam cate un interviu cu cate o firma care facea angajari videochat, iar la pranz ezitam si il anulam. Insa, la un moment dat, mi-am facut curaj si am ajuns la Studio 20. Aici, am intalnit niste oameni extraordinari, care m-au primit cu multa caldura si intelegere. Eu nu aveam prea multa incredere in fortele proprii, dar colegii m-au facut sa-mi constientizez calitatile si mi-au dat sfaturi foarte valoroase pentru a deveni un model de videochat de top. Sustinerea lor in zilele proaste si faptul ca am un program imi reamintesc care este scopul meu in viata si ma determina sa lupt pentru el.

Nu pot descrie in cuvinte satisfactia pe care o simt atunci cand reusesc sa-mi ating telul. Datorita acestui studio de videochat nu ma mai simt de 40 de ani, ci de 20 de ani. Sunt foarte recunoscatoare oamenilor de la Studio 20 si sper sa colaboram cat mai mult timp. Atunci cand nu voi mai putea lucra ca model de videochat sunt hotarata sa raman la acest loc de munca si sa ofer din experienta mea modelelor aflate la inceput de drum, ca trainer sau poate ca manager de studio.

Afla alte pareri

Bognar Izabela Ecaterrina

25.03.201813:11

buna ma numesc Izabela am 29 de ani am vazut multe postari de la studioul vosrtu mi se pare foarte frumos si ma intereseaza si pe mine numai ca nu vorbesc engleza foarte bine ce sanse as avea la voi?astept raspunsul vostru va multumesc

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa încercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poți contacta telefonic sau ne poți scrie aici, în formularul de contact. Noi te vom contacta în cel mai scurt timp și te vom programa pentru un interviu.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0769 659 000
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Bucuresti Victoriei:

​Studio 20 Videochat Barbati:

  • Strada Atelierului, Nr 20: Sector 1, Bucuresti, Romania, Cod Postal: 010848
  • (+4) 0721 201 564
  • bucharestm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Double D Grozavesti:

Studio Cluj Napoca:

​Studio 20 Timisoara :

Studio 20 Craiova:

Studio 20 Oradea:

​Studio 20 Cali Columbia:

​Studio 20 Ploiesti:

Studio 20 Brasov:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 Pitesti:

Studio 20 Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Galati:

SOCIAL

Localizare pe harta