Testimoniale

Testimoniale

Munca de model de videochat la Studio 20 ma face sa ma simt cu 10 ani mai tanara

Atunci cand se indragostesc lulea, majoritatea femeilor uita ca dragostea trece prin stomac. M-am numarat si eu printre ele si la 30 de ani m-am trezit cu un sot somer si un copil de crescut. In acel moment, am avut nevoie rapid de o suma de bani mai mare, caci atunci cand ai un copil cheltuielile sunt foarte mari. Din pacate, nu reuseam sa ma angajez nicaieri, din cauza lipsei de experienta. Cat am fost studenta am vrut sa ma distrez, iar ulterior m-am casatorit si am adus pe lume un copil, asa ca nu am avut cand sa prind experienta intr-un domeniu.

Atunci cand m-am gandit sa apelez la angajari videochat, ma simteam ca o femeie de 40 de ani. Credeam ca este o meserie pentru tinere de 20 de ani, asa ca m-am indoit de capacitatea mea de a face fata. De nenumarate ori imi programam cate un interviu cu cate o firma care facea angajari videochat, iar la pranz ezitam si il anulam. Insa, la un moment dat, mi-am facut curaj si am ajuns la Studio 20. Aici, am intalnit niste oameni extraordinari, care m-au primit cu multa caldura si intelegere. Eu nu aveam prea multa incredere in fortele proprii, dar colegii m-au facut sa-mi constientizez calitatile si mi-au dat sfaturi foarte valoroase pentru a deveni un model de videochat de top. Sustinerea lor in zilele proaste si faptul ca am un program imi reamintesc care este scopul meu in viata si ma determina sa lupt pentru el.

Nu pot descrie in cuvinte satisfactia pe care o simt atunci cand reusesc sa-mi ating telul. Datorita acestui studio de videochat nu ma mai simt de 40 de ani, ci de 20 de ani. Sunt foarte recunoscatoare oamenilor de la Studio 20 si sper sa colaboram cat mai mult timp. Atunci cand nu voi mai putea lucra ca model de videochat sunt hotarata sa raman la acest loc de munca si sa ofer din experienta mea modelelor aflate la inceput de drum, ca trainer sau poate ca manager de studio.

Afla alte pareri

Duma

25.04.201916:00

Buna ma numesc Andreea si am vazut multe postari de la voi mar interesa si pe mine numai ca nu stiu engleză foarte bine

Georgiana

12.04.201923:09

Buna,ma numesc Georgiana am 29 de ani ,daca totul este asa cum spune ti voi as avea mare nevoie de job ul asta, as vrea sa stiu mai exact ce inseamna 'model" trebuie sa te incadrezi intr un anumit tipar? Astept cu mare interes raspunsul vostru.

Bognar Izabela Ecaterrina

25.03.201813:11

buna ma numesc Izabela am 29 de ani am vazut multe postari de la studioul vosrtu mi se pare foarte frumos si ma intereseaza si pe mine numai ca nu vorbesc engleza foarte bine ce sanse as avea la voi?astept raspunsul vostru va multumesc

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Phoenix:

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Ungaria:

  • Strada Váci út, nr 178, in cladirea Duna Pláza, Cod Postal 1138, Budapesta
  • (+36) 709 440 025
  • jobs.budapest@studio20.com

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL