Testimoniale

Testimoniale

Munca de model de videochat la Studio 20 ma face sa ma simt cu 10 ani mai tanara

Atunci cand se indragostesc lulea, majoritatea femeilor uita ca dragostea trece prin stomac. M-am numarat si eu printre ele si la 30 de ani m-am trezit cu un sot somer si un copil de crescut. In acel moment, am avut nevoie rapid de o suma de bani mai mare, caci atunci cand ai un copil cheltuielile sunt foarte mari. Din pacate, nu reuseam sa ma angajez nicaieri, din cauza lipsei de experienta. Cat am fost studenta am vrut sa ma distrez, iar ulterior m-am casatorit si am adus pe lume un copil, asa ca nu am avut cand sa prind experienta intr-un domeniu.

Atunci cand m-am gandit sa apelez la angajari videochat, ma simteam ca o femeie de 40 de ani. Credeam ca este o meserie pentru tinere de 20 de ani, asa ca m-am indoit de capacitatea mea de a face fata. De nenumarate ori imi programam cate un interviu cu cate o firma care facea angajari videochat, iar la pranz ezitam si il anulam. Insa, la un moment dat, mi-am facut curaj si am ajuns la Studio 20. Aici, am intalnit niste oameni extraordinari, care m-au primit cu multa caldura si intelegere. Eu nu aveam prea multa incredere in fortele proprii, dar colegii m-au facut sa-mi constientizez calitatile si mi-au dat sfaturi foarte valoroase pentru a deveni un model de videochat de top. Sustinerea lor in zilele proaste si faptul ca am un program imi reamintesc care este scopul meu in viata si ma determina sa lupt pentru el.

Nu pot descrie in cuvinte satisfactia pe care o simt atunci cand reusesc sa-mi ating telul. Datorita acestui studio de videochat nu ma mai simt de 40 de ani, ci de 20 de ani. Sunt foarte recunoscatoare oamenilor de la Studio 20 si sper sa colaboram cat mai mult timp. Atunci cand nu voi mai putea lucra ca model de videochat sunt hotarata sa raman la acest loc de munca si sa ofer din experienta mea modelelor aflate la inceput de drum, ca trainer sau poate ca manager de studio.

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info