Testimoniale

Testimoniale

Interviul colegei noastre Devious Angel cu reporterii Libertatea

Pe Devious Angel am întâlnit-o chiar în locul unde îsi desfasoara activitatea. Este studenta la Facultatea de Drept, vorbește fluent patru limbi straine si anul acesta vrea sa se înscrie la cursurile Facultății de Psihologie. Un chip inocent cu un suflet maturizat înainte de vreme. “M-am angajat aici în urmă cu un an, când o prietenă mi-a spus cu ce se ocupă și câștigă foarte bine. Am zis că merită să văd despre ce este vorba. Am venit, am văzut și mi-am spus: de ce nu? Acum merg la facultate și muncesc în paralel”, își începe Devious Angel povestea. Nu îi este rușine cu ceea ce face, ci, dimpotrivă, percepe videochatul ca pe o meserie ca oricare alta.

“Dacă o practici cu implicare, poți câștiga foarte mulți bani. Am un program de opt ore pe zi, carte de muncă, plătesc impozite la stat, totul este la vedere. Acum am ajuns să câștig 11.000 de euro pe lună. Evident, la început nu făceam atâția bani, dar acum pot spune că am căpătat experiență” ne-a spus modelul. De ce model? “Noi, fetele care lucrăm aici, suntem «modele», iar cei cu care interacționăm sunt «membri»” (n.r. – nu clienți), ne-a spus videochatista. Devious Angel susține că rareori ajunge să se dezbrace și că nu a fost niciodată nevoită să apeleze la jucării sexuale, în schimb este foarte atentă atunci când își alege ținutele. “Am avut noroc că fetele de aici m-au ajutat, am învățat mult de la ele. La început eram solicitată de membri mai des să mă dezbrac, însă încet, încet am ajuns să-i cunosc și să interacționez cu ei. Acum sunt mai mult confidenta și terapeuta lor”, se laudă ea. Și nu o caută doar bărbații dornici să încerce sexul virtual.

“Am membri bărbați, femei, dar și cupluri. Mulți intră în privat pentru că nu au cu cine vorbi, cu cine comunica. Vor o persoană care să-i înțeleagă și cu care să vorbească despre problemele lor. Sunt oameni cu foarte mulți bani, dar care sunt singuri. Mi s-a întâmplat de multe ori să conving un membru care îmi cerea de la început să mă dezbrac, să-mi facă confidențe și am ajuns să stăm ore în șir la discuții”. Iar terapia ei a dat și roade… “Am dat sfaturi multor bărbați despre cum să-și îmbunătățească relația cu soția, cu copiii, chiar dacă am riscat. Pentru că în momentul în care și-au rezolvat problema de familie, i-am pierdut și nu au mai intrat. Dar am și mulți membri fideli”, ne-a mai dezvăluit bruneta care, recent, și-a îmbunătățit aspectul cu o pereche de silicoane. Devious Angel se mândrește că face parte din primele zece videochatiste din lume, ea fiind votată intens de membrii acestei comunități. Recent, s-a întors din Statele Unite, unde studioul ei a primit premiul pentru “Cel mai bun studio din lume”. “Pentru mine este o mândrie!”, susține bruneta.

Dar cum a ajuns la astfel de performanțe? “Am căpătat încrederea membrilor cu naturalețea mea și cu veselia. Sunt tot timpul binedispusă. Când vin la muncă uit de probleme. De altfel, această meserie mi-a schimbat stilul de viață. Eu dorm opt ore pe zi, nu beau, nu fumez, nu pierd nopțile în club, iar viața socială s-a redus mult. Trebuie să fiu odihnită ca să mă pot concentra a doua zi la muncă și să fac performanță”. Deși trăiește într-o societate plină de inhibiții, familia ei i-a acceptat meseria: “Am noroc că mama și sora mea, care știu cu ce mă ocup, mă susțin foarte mult. Nu mă judecă. Iar iubitul meu știe ce fac, mă încurajează și lui îi povestesc tot ce vorbesc cu membrii atunci când mă întreabă. Am ajuns să cunosc atât de bine psihologia bărbatului, că aș putea scrie o carte. Poate chiar o să o scriu într-o zi. Până atunci voi urma și Facultatea de Psihologie, pentru că acum pot spune că, practic, am ajuns să fiu terapeutul membrilor care intră pe chat în privat”, explică Devious Angel. Videochatista și-a îndrăgit atât de tare activitatea încât a ajuns să stea după program în fața camerei: “Îmi întreb membrii de la început ce fac. Dacă sunt în regulă. Mă arăt interesată de ce vor, de ce își doresc, practic aici este vorba despre interesul pe care îl acorzi unui om. Eu îi fac să se simtă importanți, unici, nu îi judec și îi înțeleg. Așa am ajuns să țin un membru zece ore pe privat, fără întrerupere. Și asta înseamnă mulți bani”.

Citeste mai multe aici: Ce face pentru bărbați, în fața camerei, e greu de crezut! Cum reușește videochatista româncă ”Îngerul Pervers” să câștige 11.000 € pe lună

Afla alte pareri

Istodor Nicu

25.10.201800:49

As dori sa vin la un interviu!!

Razvan

22.02.201800:07

Salut căutați si cupluri gay?

Ghioaca

27.01.201815:18

Bună ziua

Dumitrudobre

15.10.201720:11

Primiti si vgay pasiv

Gepette

06.10.201710:07

Buna am o nelamurire de ce nu castig multi bani in job asta Intr adevar Sunt persoana cu ceva ani de experienta cunosc membrii absolut tot fac si show cat pot mai si tastez .Dar la studioul unde lucrez de 3ani nu am castigat multi bani studioul unde lucrez mia oferit Suma de 8milioane salar cat un job normal. Am o intrebare in videochat Se castiga 1000euro?

Daniel

05.09.201722:33

Vreau si eu sa ma alatur voua !

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa încercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poți contacta telefonic sau ne poți scrie aici, în formularul de contact. Noi te vom contacta în cel mai scurt timp și te vom programa pentru un interviu.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0769 659 000
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Bucuresti Victoriei:

​Studio 20 Videochat Barbati:

  • Strada Atelierului, Nr 20: Sector 1, Bucuresti, Romania, Cod Postal: 010848
  • (+4) 0721 201 564
  • bucharestm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Double D Grozavesti:

Studio Cluj Napoca:

​Studio 20 Timisoara :

Studio 20 Craiova:

Studio 20 Oradea:

​Studio 20 Cali Columbia:

​Studio 20 Ploiesti:

Studio 20 Brasov:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 Pitesti:

Studio 20 Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Galati:

SOCIAL

Localizare pe harta