Testimoniale

Testimoniale

Natalia, 26 de ani

M-am nascut si am crescut intr-un sat din apropierea Bucurestiului. Familia mea a avut mereu o situatie modesta, asa ca dorinta mea cea mai este sa am propria casa. Nu visez la o vila imensa, ci la un apartament cat se poate de simplu, cu o camera si un living ale mele, un loc in care prietenii mei pot veni oricand. Stiam ca imi pot realiza acest vis, insa intotdeauna am crezut ca va mai dura.

Cand m-am apucat de videochat mi-a fost greu. Desi castigam mai mult de 500 de dolari pe luna, mi-am dat seama ca pentru o casa ai nevoie de un salariu mai mare. Am cerut ajutorul colegilor de la Studio 20, le-am povestit visul meu, iar ei m-au ajutat sa creionez calea catre succes. Din cand in cand, am parte de momente in care ma indoiesc de mine, dar oamenii care lucreaza cu mine la acest videochat ma sustin mereu. Datorita lor imi reamintesc mereu de faptul ca am reusit foarte multe pana acum, ca am depasit jumatatea drumului, ca m-am descurcat foarte bine si cand un anumit membru m-a parasit, ca am fidelizat alt membru si multe altele.

Este foarte important suportul colegilor si sunt extrem de incantata cand vad ca ei se bucura pentru fiecare model de videochat care isi atinge scopul in viata. La alte studiouri care fac angajari videochat am simtit mereu invidia celor cu care am lucrat, asa ca va sunt recunoscatoare tuturor de la Studio 20!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info