Testimoniale

Testimoniale

Simona, 22 de ani

Orice student stie ca la varsta aceasta viata este foarte frumoasa. Esti mereu in compania oamenilor tineri, care se gandesc mereu la distractie, insa pentru a-ti satisface placerile ai nevoie de bani. Am incercat sa ma angajez, insa am gasit numai firme cu program fix de la 9 dimineata la 18.00, iar majoritatea aveau pretentia sa stau peste program, eventual pana la 22.00.

In acest conditii nu as mai fi putut sa ma ocup de facultate si as fi fost nevoita sa renunt la ea. Mie imi place ceea ce invat si nu vreau sa ajung la scoala doar in sesiune. Consider ca studiile sunt foarte folositoare in viata, asa ca varianta programului flexibil oferit de Studio 20 a fost solutia ideala pentru a merge la facultate si de a castiga bani. Ca model de videochat pot sa-mi stabilesc singura programul, in fiecare saptamana.

Un alt avantaj este faptul ca am capatat experienta in discutiile cu barbatii. Acest lucru m-a ajutat sa  fiu mai selectiva si sa nu mai cred orice spune un individ care vrea sa ma curteze. Pe vremuri, eram foarte naiva si inca credeam in printul calare pe un cal alb, insa acum sunt constienta ca asa ceva exista doar in povesti.

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info