Testimoniale

Testimoniale

Am un salariu de 3-4 ori mai mult decat venitul mediu pe economie

M-am apucat de videochat la 17 ani, atunci cand am hotarat sa fiu pe cont propriu. Aveam cateva prietene care lucrau in acest domeniu si care m-au incurajat sa merg la cateva studiouri care faceau angajari videochat. La unul dintre ele, am cunoscut-o pe Andreea, de la Studio 20, care mi-a spus ca trebuie sa fiu majora pentru a ma putea angaja. Mi-a recomandat sa mai astept 2 luni pana implinesc 18 ani si pot face videochat legal.

Desi eu am insistat sa ma apuc atunci si am rugat-o sa incalce regulile si sa ma puna pe contul altcuiva, Andreea nu a fost de acord. A fost ferma si amabila si acest lucru mi-a dat de gandit. Mi-am dat seama ca celelalte 2 studiouri de videochat, la care mai fusesem la interviu si care erau dispuse sa incalce legea, puteau foarte bine sa ma insele si pe mine la un moment dat. Atunci am hotarat sa urmez sfatul Andreei si sa mai astept pana implinesc 18 ani. A fost o decizie foarte buna.

Lucrez la Studio 20 de un an si jumatate si sunt foarte fericita ca am acest job. Inca nu castig foarte multi bani din videochat deoarece sunt de multe ori sunt cu capul in nori si nu acord acestei meserii suficienta atentie, dar castig de 3-4 ori mai mult decat o persoana cu salariu mediu pe economie.

Sunt inca tanara, imi place sa ma bucur de viata si sunt increzatoare ca pe viitor va fi si mai bine.

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info