Legalitate

Legalitate

Videochat legal

Activitatea de videochat este reglementata legal. Vei beneficia de un contract ferm, care respecta legislatia in vigoare.

Orice model de videochat legal va incheia cu Studio 20 un contract, in care vor fi stipulate foarte clar drepturile si obligatiile fiecarei parti implicate. Pentru a te asigura de corectitudinea si transparenta noastra, vom incheia acest contract inca din prima zi de lucru, iar tu vei primi un exemplar imediat dupa semnare. Aceasta este o practica curenta in cadrul unui studio de videochat legal si prestigios, asa cum este Studio 20. Firmele care amana predarea unui exemplar al contractului catre model, motivand ca acesta trebuie mai intai semnat, depus sau vizat in diverse locuri, nu sunt de incredere. In afara de contractele de inchiriere pentru imobile cu proprietari persoane fizice, in ziua de astazi nu mai exista niciun alt tip de contract care trebuie depus in prealabil la vreo instituitie sau organism abilitat. Daca intalnesti astfel de cazuri, este bine sa eviti orice fel de colaborare, deoarece, mai mult ca sigur, nu este vorba de un studio de videochat legal.

Pe langa contractul intial semnat cu Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume, la fiecare plata se va emite un act aditional, in care vom specifica castigurile obtinute de la fiecare site, pentru acel interval de timp, suma totala in valuta, cursul valutar al zilei, suma in lei, procentul care iti revine, taxele si impozitele datorate statului si, intr-un final, suma neta pe care o vei incasa, in urma activitatii tale ca model de videochat legal. Tu vei semna acest act aditional si vei primi un exemplar. Suma neta specificata in acesta va fi virata in contul tau bancar, de catre societatea comerciala din Romania cu care ai semnat contractul initial.

 

Spune-ti parerea!

Gabriel

Aş dori sa fiu sunat - 16.04.2018

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info