Legalitate

Legalitate

Videochat legal

Activitatea de videochat este reglementata legal. Vei beneficia de un contract ferm, care respecta legislatia in vigoare.

Orice model de videochat legal va incheia cu Studio 20 un contract, in care vor fi stipulate foarte clar drepturile si obligatiile fiecarei parti implicate. Pentru a te asigura de corectitudinea si transparenta noastra, vom incheia acest contract inca din prima zi de lucru, iar tu vei primi un exemplar imediat dupa semnare. Aceasta este o practica curenta in cadrul unui studio de videochat legal si prestigios, asa cum este Studio 20. Firmele care amana predarea unui exemplar al contractului catre model, motivand ca acesta trebuie mai intai semnat, depus sau vizat in diverse locuri, nu sunt de incredere. In afara de contractele de inchiriere pentru imobile cu proprietari persoane fizice, in ziua de astazi nu mai exista niciun alt tip de contract care trebuie depus in prealabil la vreo instituitie sau organism abilitat. Daca intalnesti astfel de cazuri, este bine sa eviti orice fel de colaborare, deoarece, mai mult ca sigur, nu este vorba de un studio de videochat legal.

Pe langa contractul intial semnat cu Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume, la fiecare plata se va emite un act aditional, in care vom specifica castigurile obtinute de la fiecare site, pentru acel interval de timp, suma totala in valuta, cursul valutar al zilei, suma in lei, procentul care iti revine, taxele si impozitele datorate statului si, intr-un final, suma neta pe care o vei incasa, in urma activitatii tale ca model de videochat legal. Tu vei semna acest act aditional si vei primi un exemplar. Suma neta specificata in acesta va fi virata in contul tau bancar, de catre societatea comerciala din Romania cu care ai semnat contractul initial. Trebuie sa fii atenta la studiourile de videochat care te platesc cu bani gheata, care vireaza sumele de bani din firme offshore, din afara tarii noastre sau care iti emit diverse carduri (mai ales Payoneer si Paxum). Acestea nu sunt societati comerciale, care activeaza in zona videochatului legal, caci nu platesc impozite si te pun pe tine in situatia de a face evaziune fiscala pentru ele. La final, acestea se aleg cu profitul, iar tu trebuie sa raspunzi in fata legii.

Unele firme care fac angajari in videochat se lauda ca ofera comision 70% si ca iti platesc taxele si impozitele, insa trebuie sa tinem cont de realitate. Un studio de videochat legal are costuri fixe de exploatare de cel putin 10%, cheltuieli cu salariile colectivului de 10-15%, costuri cu echipamente de 10% si plateste 16% impozit pe profit. Cine promite comision de 70% din castiguri apeleaza la tertipuri pentru a nu-ti da seama de sumele la care se aplica acest procent, apoi va retine impozite si taxe pe care nu le va vira niciodata la Bugetul de Stat. Noi te asiguram de la inceput de transparenta si corectitudinea acestui studio de videochat legal, astfel incat sa avem o colaborare cat mai avantajoasa pe termen lung.

Afla alte pareri

Gabriel

16.04.201813:38

Aş dori sa fiu sunat

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio Videochat Bucuresti Men:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Oradea:

​Studio 20 Cali Columbia:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Phoenix:

Despre Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Despre Studio 20 Videochat Iasi:

SOCIAL