​Ce inseamna videochat? Afla de la Studio 20

22.12.2016
​Ce inseamna videochat? Afla de la Studio 20
Videochatul a fost asociat, de-a lungul timpului, cu numeroase lucruri, de cele mai multe ori gresite, asa ca ne-am gandit sa iti explicam exact ce inseamna videochat si de ce este el atat de popular la nivel mondial.

In general, acest domeniu are parte de reactii ostile din partea publicului, in primul rand datorita dezinformarii din media si, in al doilea rand, din cauza mentalitatii invechite a societatii noastre. Putini oameni din Romania stiu cu adevarat ce inseamna videochat. Cu toate acestea, toti isi dau cu parerea, propagand informatii false si daunatoare. Este important sa te documentezi si sa discuti cu oameni care lucreaza in acest domeniu, pentru a-ti forma o parere obiectiva si a decide daca ti se potriveste meseria de model de videochat.

In primul rand, trebuie sa stii ca sunt doua categorii distincte de videochat: non adult si adult si fiecare are caracteristicile sale specifice. Ambele au la baza purtarea de conversatii cu persoane din alte tari, prin intermediul unui calculator dotat cu o camera video si conectat la Internet. Singura diferenta consta in faptul ca videochatul non adult interzice total nuditatea, modelele folosindu-se doar de inteligenta si farmecul personal pentru a seduce. Studio 20 a fuzionat cele doua concepte si a inventat videochatul glamor, o modalitate de a practica aceasta meserie cu hainele pe tine si de a castiga la fel de bine ca in videochatul adult.

De ce platesc barbatii pentru a sta de vorba cu modelele?

Daca vrei sa stii ce inseamna videochat-ul, trebuie sa intelegi psihologia celor care apeleaza la aceste servicii. Acestia sunt oameni care resimt singuratatea in mod deosebit sau sunt prea timizi pentru a discuta despre ceea ce ii framanta cu oamenii din viata lor. Ei vor sa fie ascultati si intelesi de catre o persoana optimista, care sa fie capabila sa-i molipseasca cu veselia ei si sa-i scoata din starea proasta in care se gasesc. Acesti membri ai site-urilor de videochat apeleaza la modele nu pentru sex si nuditate, asa cum crede toata lumea, ci pentru a lega relatii autentice cu o persoana care ii accepta asa cum sunt ei. Acestia nu cauta o amanta in mod deosebit, ci o prietena de suflet sau un psiholog. Bineinteles, ei platesc pentru fiecare minut de interactiune. Si cum societatea din ziua de astazi alieneaza oamenii in viata reala, multi dintre ei se refugiaza in viata virtuala.

Cererea pentru astfel de servicii este din ce in ce mai mare, asa ca meseria de model este din ce in ce mai populara. Probabil si tu ai fost tentata sa o incerci la un moment dat, dar nu stiai ce inseamna videochat cu adevarat, asa ca ai fost reticenta in a merge la un interviu.

Trebuie sa stii ca studiourile de videochat, cum este Studio 20, au inteles ca trebuie sa trateze aceasta activitate cat mai profesionist posibil. Au creat conditii excelente de lucru, cu decoruri moderne si luxoase, curatenie impecabila, echipamente performante, lumini profesionale, suport tehnic nonstop, traineri cu experienta, profesoare de limba engleza si de cultura generala, fotografi si editori video, make-up artist, hairstylist, maseur si chiar psiholog.

Ce mai inseamna videochat in afara lux si diversitate?

In ziua de astazi, videochatul reprezinta o meserie ca oricare alta. La Studio 20, ai parte de contract de artist-interpret, asigurari sociale, asigurare medicala privata si posibilitatea de a-ti face singura programul, pentru a putea sa te ocupi linistita si de scoala, familie, viata sociala sau hobby-uri. Stim ca numai un om implinit pe toate planurile poate face performanta in viata profesionala, asa ca vom fi alaturi de tine nu numai pentru a te invata ce inseamna videochat, ci si pentru a-ti oferi sustinere neconditionata de fiecare data cand vei avea nevoie.

Daca esti o persoana ambitioasa, ingrijita, serioasa si vrei sa castigi in medie intre 3.000 si 5.000 de dolari pe luna, contacteaza-ne! Iti vom explica ce inseamna videochat si cum poti sa-ti construiesti un viitor fara griji financiare in doar 2-3 ani de activitate.
 

Afla alte pareri

Anghel ionela

26.07.201913:42

Buna, numele meu este Ionela si as vrea sa aflu mai multe detalii..

Sasha

05.10.201810:56

Salut ma intereseaza oferta pentru non-adult .

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

ACM by Studio 20 Unirii:

  • Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282
  • 0743 313 313
  • acm@studio20.com

Studio 20 Phoenix:

ACM by Studio 20 Timpuri Noi:

  • Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217
  • 0748 411 411 / 0755 419 419
  • acm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Royal:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL