ACM by Studio 20 Timpuri Noi

Studio 20, studioul de videochat renumit in toata lumea, a mai deschis un sediu, de data aceasta in zona Timpuri Noi. Te asteptam intr-un studio modern, echipat cu aparatura de ultima generatie si toate conditiile necesare pentru ca tu sa faci performanta in acest domeniu. 

La ACM by Studio 20 Timpuri Noi vei lucra intr-un mediu placut, inconjurata de oameni tineri si ambitiosi care te vor indruma catre o cariera de succes la cel mai bun studio de videochat din lume. O intreaga echipa de profesionisti s-a ocupat de decorul camerelor pentru ca tu sa te bucuri de confort maxim si mobilier de lux.

In plus, ti-am pregatit si o zona de relaxare in care te poti destinde alaturi de colegele tale si te poti consulta cu ele cu privire la cele mai eficiente tehnici de seductie. Vei avea acces la o bucatarie complet utilata si vei avea la dispozitia ta toate mijloacele necesare pentru a deveni un model de succes. 

Vino la ACM by Studio 20 Timpuri Noi si schimba-ti viata alaturi de noi! Iti oferim in primele 3 luni de activitate un venit minim garantat de 5000 de Lei, indiferent de care vor fi performantele tale in aceasta perioada de timp. In cazul in care incasarile tale din videochat vor depasi venitul oferit de noi, vei primi suma castigata de tine. 

Ne dorim sa incepi cu dreptul in acest domeniu, asa ca vrem sa ne asiguram ca nu vei duce grija banilor, chiar daca esti la inceput de drum. Totodata, daca vei avea nevoie, te vom ajuta sa-ti completezi trusa de machiaj si garderoba pentru a avea o aparitie de nota 10 in fata camerei web.

Training si cursuri gratuite

Chiar daca majoritatea angajatorilor cer experienta, la ACM by Studio 20 nu vei avea nevoie de ea, ci doar de ambitie si determinare. Daca vei fi implicata si te vei concentra pe obiectivele tale, vei avea toate sansele sa te numeri printre modelele de videochat cu cele mai mari incasari.

Trainerii studioului nostru te vor invata ce sa faci si cum sa te comporti in fata camerei web pentru a avea o lista cat mai mare de admiratori. Sfaturile lor completate de ambitia ta cu siguranta vor duce la rezultate excelente!

In plus, iti oferim oportunitatea de a urma cursuri gratuite de limba engleza, cultura generala si machiaj. La ACM by Studio 20 din Timpuri Noi, vei face parte dintr-o adevarata familie dispusa sa te ajute cu orice ai nevoie!

Incasari pana la 25.000 de dolari pe luna

Modelele noastre de succes castiga anual premii la concursurile internationale si se bucura de o viata de poveste. Castigurile lor ajung pana la 25.000 de dolari pe luna, asa ca duc un trai demn de invidiat, exact cum vei putea avea si tu daca vei fi perseverenta. La ACM by Studio 20 din Timpuri Noi ai sansa sa evoluezi si sa ajungi cunoscuta de membrii din toata lumea. 

Echipa noastra de marketing se va ocupa de promovarea ta, iar noi ne vom asigura ca tu ai motive sa vii cu drag in fiecare zi la studio!

Iti oferim un program flexibil, asigurare medicala si stomatologica privata, un comision care poate ajunge pana la 65% din incasari cu ajutorul bonusurilor cumulative si credite fara dobanda la care poti aplica dupa 6 luni de activitate. Profita de sansa unei vieti mai bune si vino la cel mai bun studio de videochat din lume!

Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217

0748 411 411 / 0755 419 419

acm@studio20.com

Galerie Foto ACM by Studio 20 Timpuri Noi

Localizare ACM by Studio 20 Timpuri Noi pe harta

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Phoenix:

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL