ACM by Studio 20 Unirii

Atunci cand vrei sa lucrezi in cele mai bune conditii, stii ca poti apela la Studio 20, un studio consacrat atat in Romania, cat si peste hotare. Experienta de peste 20 de ani in domeniu si premiile castigate la concursurile internationale iti ofera garantia ca vei face videochat la un nivel inalt, in care castigurile sunt de ordinul miilor de dolari. 
 
Daca iti doresti sa lucrezi intr-un domeniu bine platit, te asteptam la ACM by Studio 20 din Unirii. Acest studio de videochat situat in centrul Bucurestiului ti-a pregatit camere tematice decorate cu mobilier de lux si echipate cu aparatura performanta, perfecte pentru a excela in acest domeniu. 
 
Iti oferim siguranta in munca si un comision de pana la 65% din castiguri. La comisionul standard de 50% se pot adauga diverse bonusuri, precum:
 
• 2% atunci cand vei petrece online peste 90 de ore intr-o perioada de timp;
• 5% daca ai lucrat peste 100 de ore in acel interval de timp;
• 5% in cazul in care castigurile tale din acea perioada depasesc 10.000 de dolari;
• 5% la implinirea a 12 luni de activitate in cadrul ACM by Studio 20 Unirii. 
 
In cadrul studioului nostru ai sansa sa fii recunoscuta international si sa devii influencer online. Daca te uitai suspinand la tinerele care au sute de mii de urmaritori, profita de ocazia pe care ti-o ofera ACM by Studio 20 Unirii!
 
Modelele de succes din cadrul studioului nostru de videochat au incasari lunare care pot ajunge pana la 25.000 de dolari. Aceste castiguri se datoreaza atat ambitiei lor, cat si a profesionalismului echipei noastre.
 
La inceputul activitatii tale, vei beneficia de training oferit de cei mai buni specialisti din domeniu si vei participa la cursuri de limba engleza, cultura generala si make-up. Alaturi de noi, vei avea sansa sa faci performanta in acest domeniu si sa-ti indeplinesti toate obiectivele profesionale si personale.
 
In primele 3 luni de activitate iti oferim 5000 de Lei pe luna, iar dupa ce vei capata experienta vei avea sansa sa ai in cont incasari de mii de dolari. Daca vei fi perseverenta si vei incerca sa te autodepasesti mereu, succesul va fi garantat!
 
ACM by Studio 20 - 100% legal
 
Spre deosebire de studiourile care fac tot posibilul sa pacaleasca legile din Romania, la ACM by Studio 20 Unirii ai siguranta ca faci videochat legal. Inca din prima zi de activitate, vei semna un contract de artist-interpret, iar din doua in doua saptamani, vei mai semna un act aditional in care vor fi specificate atat incasarile tale, cat si taxele platite catre stat.
 
Alte beneficii oferite de ACM by Studio 20 Unirii
 
Modelele din cadrul acestui studio se bucura de multe beneficii, printre care se numara si suportul 24/7, promovare, ajutor financiar pentru completarea trusei de make-up si a garderobei, acces la credite cu dobanda 0, trafic mare garantat si posibilitatea de face videochat glamour. 
 
ACM by Studio 20 nu promoveaza nuditatea, ci inteligenta. Vei invata cum sa te folosesti de tehnicile de seductie si de abilitatile de comunicare pentru a atrage cat mai multi membri, iar, implicit, pentru a avea castiguri cat mai mari. 
 
Programeaza un interviu la noul nostru sediu si te vei convinge ca o alegere mai buna nu ai cum sa faci!

Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282

0743 313 313

acm@studio20.com

Galerie Foto ACM by Studio 20 Unirii

Localizare ACM by Studio 20 Unirii pe harta

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info