Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara

NOUL Studio 20 Penthouse Timisoara ofera numeroase oportunitati pentru o cariera de succes in domeniul videochatului. Locatia din Piata 700 ofera accesibilitate, acest studio de videochat fiind atent amenajat pentru ca modelele sa aiba parte de confort si siguranta. In plus, studioul de videochat este dotat cu o terasa spectaculoasa de 400 mp deasupra orasului, jacuzzi, sauna, outdoor lounge, teren de minigolf, semineu si multe altele. Aceste beneficii le vor ajuta pe modele sa se relaxeze si sa se acomodeze cu mediul de lucru.

Echipa care se ocupa de suportul tehnic, marketing și training va avea mereu grija ca modelele de videochat sa primeasca sustinerea de care au nevoie. Fiecare model va fi ajutat, avand ocazia sa evolueze pe diferite planuri. Atat mediul prietenos de lucru, cat si locatia luxurianta a acestui studio de videochat vor ajuta modelele sa se autodepaseasca si sa obtina cele mai bune rezultate.

Punem pret pe dorintele tale, motiv pentru care vei avea parte de un program flexibil. Te vei bucura de posibilitatea de a lucra în cursul zilei sau noaptea, in functie de preferintele tale. Modelele de videochat vor activa intr-un cadru legal, ceea ce inseamna ca vor semna un contract de artist - interpret. Mai mult decat atat, modelele care vor lucra la acest studio videochat vor avea parte de asigurare medicala la o clinica privata.

Experienta nu este necesara deoarece vei avea parte de tot sprijinul de care ai nevoie. Astfel, vei putea ajunge la venituri de pana la 25.000 de euro pe luna. Munca si dedicarea sunt cheia succesului. Noi intelegem asta si suntem aici sa te ajutam!

La Studio 20 Penthouse Timisoara vei avea parte de confidentialitate si protectia datelor personale, motiv pentru care vei lucra sub un pseudonim, iar numele tau nu va aparea pe niciun site de videochat.

Aici vei beneficia de siguranta si stabilitate, Studio 20 fiind cel mai bun studio de videochat din lume, cu o experienta de peste 20 ani in domeniu! Suntem o companie cu traditie, avem locatii pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud) si mai mult ca sigur nu vom disparea peste noapte, la fel cum se întampla cu multe alte studiouri de videochat din Romania.

In ceea ce priveste veniturile tale, Studio 20 Penthouse Timisoara iti garanteaza un venit minim de 1.000$ in primele 3 luni de activitate. Modelele de sex feminin din cadrul acestui studio de videochat vor beneficia de acest venit indiferent de performantele lor online din aceasta perioada. Totodata, poti beneficia de un comision cumulativ de pana la 65% din castiguri! Comisionul standard este 50%, la care se pot adauga numeroase bonusuri în functie de performantele în cadrul acestui studio de videochat, astfel:

– 2% daca activezi online peste 90 de ore in acea perioada;
– 5% daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada;
– 5% daca venitul tau depaseste 10.000$ în acea perioada;
– 5% daca ramai in echipa de modele ale acestui studio de videochat timp de 12 luni complete.

Primele doua bonusuri nu se cumuleaza.

Un alt aspect care iti garanteaza venituri mari, in functie de implicarea ta in cadrul acestui studio de videochat, este faptul ca vei avea parte de un trafic foarte mare al site-urilor partenere. Studio 20 le asigura modelelor sale de videochat peste 300.000 de vizitatori pe zi datorita parteneriatului exclusiv cu Live Jasmin si a unui buget de marketing de peste 100.000$ pe luna. Modelele acestui studio de videochat nu vor sta niciodata ore intregi pe chatul free, fara sa aiba cu cine discuta.

Daca ai nevoie, vei beneficia de ajutorul financiar al studioului de videochat pentru a-ti completa garderoba sau trusa de make-up. După 3 luni in cadrul acestui studio de videochat, acestea o sa iti fie oferite cadou si nu mai este nevoie sa le achiti. Vom pune mereu nevoile tale pe primul loc si vei avea parte de tot sprijinul necesar pentru a-ti atinge obiectivele.

In cadrul acestui studio de videochat poti castiga pana la 10.000 de euro pe luna, precum alte modele de top Studio 20: Devious Angel, Emma Wild, Arika Silk, Zeya Brunette, Raquelle Diva, Sasha Red, Cristiana Moore, Mistress Alexya, Emma Wild sau Tanissha. Prin munca si dedicare, vei putea face parte din lista modelelor de succes de la Studio 20. Fiecare dintre ele se bucura de o cariera fabuloasa, fiind femei independente si de succes.

Suntem convinsi ca te vei acomoda perfect si o sa indragesti atat locatia studioului de videochat, cat si echipa cu care vei lucra. Planurile noastre de viitor sunt marete si ne dorim sa faci parte din ele. Sa facem o recapitulare: mediu de lucru prietenos, echipa tanara cu care vei lucra, locatie accesibila, camere atent amenajate intr-un stil luxuriant, teren de minigolf, sauna, outdoor lounge, semineu si terasa spectaculoasa de 400 mp deasupra orasului. Ce parere ai despre un astfel de mediu de lucru? Ne place sa credem ca vom forma o familie, pentru ca te vom primi cu bratele deschise si suntem pregatiti sa te ajutam sa te dezvolti. Pe langa beneficiile materiale de care vei dispune la acest studio de videochat, te vei dezvolta si personal, deoarece vei invata multe lucruri importante!

Convinge-te singura de avantajele pe care ti le ofera cel mai bun studio de videochat! Aplica pentru acest job si fii model la Studio 20 Penthouse Timisoara! Contacteaza-ne acum la numarul de telefon 0786 299 288 sau la adresa de e-mail angajari.penthouse@studio20.com. Alege inteligent!


 


 

Str. Gheorghe Lazar, nr. 9, corp H, et. 4, Timisoara, Jud. Timis, Romania

+40 786 56 00 58

angajari.penthouse@studio20.com

Galerie Foto Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara

Localizare Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara pe harta

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

 • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
 • (+4) 0786 070 050
 • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

ACM by Studio 20 Unirii:

 • Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282
 • 0743 313 313
 • acm@studio20.com

Studio 20 Phoenix:

ACM by Studio 20 Timpuri Noi:

 • Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217
 • 0748 411 411 / 0755 419 419
 • acm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Royal:

Studio 20 Ungaria:

 • Strada Váci út, nr 178, in cladirea Duna Pláza, Cod Postal 1138, Budapesta
 • (+36) 709 440 025
 • jobs.budapest@studio20.com

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL