Studio 20 Videochat Royal

Te intampinam cu bratele deschise in cea mai noua locatie Studio 20 din Bucuresti, Studio 20 Royal! Acest studio de videochat este situat in Piata Victoriei, in apropiere de cele mai importante linii de transport in comun, si se face remarcat printr-un design modern si rafinat. 
 
Pentru ca ne dorim sa lucrezi intr-un mediu excelent, o intreaga echipa de specialisti in design interior si-a pus in aplicare creativitatea pentru a amenaja un spatiu de lucru perfect pentru orice tanara care vrea sa aiba succes in acest domeniu! 
 
Acest studio de videochat din Bucuresti este compartimentat pe doua tronsoane si este format din 29 de camere tematice care satisfac chiar si cele mai pretentioase gusturi. Iti punem la dispozitie spatii de lucru mari si luminoase, dotate cu aparatura de ultima generatie. 
 
Studio 20 Royal este al 24-lea sediu al acestei francize si este creat special pentru ca orice tanara care ne trece pragul sa se regaseasca aici si sa-si doreasca sa faca parte din echipa noastra. In plus, acest studio de videochat are cate doua bucatarii bine echipate per etaj, dusuri si zona de relaxare in care modelele online pot socializa si se pot simti ca acasa.
 
Avem o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu, am castigat numeroase premii la concursurile internationale si ne dorim sa excelam alaturi de tine! La Studio 20 Royal, ai sansa sa devii un model online de succes, cu incasari mai mari decat te-ai fi asteptat vreodata. In cadrul acestui studio de videochat, ai sansa sa iti indeplinesti toate obiectivele si sa evoluezi alaturi de noi.
 
Modelele Studio 20 Royal se bucura de o multime de beneficii, printre care se numara si cazarea in studio, trainingul profesional, cursurile gratuite de limba engleza, programul flexibil, sedintele gratuite de machiaj si hairstyling si acces la credite fara dobanda, pentru ca toate visurile tale sa poata fi indeplinite in cel mai scurt timp.
 
Studio 20 Royal face tot posibilul pentru ca tu sa evoluezi si sa ajungi sa ai incasari de ordinul miilor de dolari pe luna. In plus, echipa noastra de marketing este bine pregatita si se va ocupa de promovarea ta pentru o cariera de invidiat in acest domeniu. 
 
Spre deosebire de alte studiouri de videochat care apar si dispar in fiecare zi, Studio 20 are locatii pe 3 continente (Europa, America de Sud si America de Nord) si este o companie cu prestigiu care iti ofera siguranta in munca. Am castigat numeroase premii in cadrul celor mai importante concursuri din domeniu, asa ca alaturi de noi poti avea o cariera de lunga durata, acompaniata de incasari fabuloase.
 
Pentru ca ne dorim sa uiti de grija banilor, inca de la debutul tau la acest studio de videochat din Bucuresti, iti oferim un comision de 80% din incasari in prima luna de activitate sau un venit minim garantat de 5.000 de lei in primele 3 luni de activitate. Astfel, vei avea suficient timp pentru a te acomoda, fara sa iti faci griji in privinta banilor obtinuti din sesiunile online. Bineinteles, in cazul in care castigurile tale vor depasi venitul minim, vei primi suma de bani pe care ai castigat-o. 
 
Totodata, la Studio 20 Royal, vei avea sansa de a obtine un comision care poate ajunge pana la 65% din incasari! La comisionul standard de 50%, se pot adauga diverse bonusuri cumulative, precum:
- 5% in cazul in care vei lucra peste 100 de ore in acea perioada de timp;
- 5% daca castigurile tale vor depasi 10.000 de dolari in acel interval;
- 5% atunci cand vei implini 12 luni complete de activitate in cadrul acestui studio de videochat din Bucuresti.
 
La Studio 20 Royal, ai posibilitatea de a castiga pana la 25.000 de dolari pe luna, fapt datorat si traficului masiv pe care ti-l asiguram. Avem un parteneriat exclusiv cu LiveJasmin, asa ca peste 300.000 de vizitatori unici sunt redirectionati in fiecare zi catre modelele noastre. 
 
In plus, ca model online la Studio 20 Royal, vei semna un contract 100% legal inca din prima zi de activitate si vei avea intotdeauna evidenta incasarilor si a taxelor catre stat. 
 
Suntem convinsi ca la Studio 20 Royal vei gasi mediul potrivit pentru a avea succes in acest domeniu. Cu siguranta vei adora locatia din Piata Victoriei si iti vei dori sa duci mai departe, alaturi de noi, reputatia de cel mai bun studio din Bucuresti!
 
Hai sa excelam impreuna!

Calea Victoriei, nr. 155b, bloc D1, tronson 5, etaj 4, sector 1, Bucuresti

0765 56 56 56

angajari.royal@studio20.com

Galerie Foto Studio 20 Videochat Royal

Localizare Studio 20 Videochat Royal pe harta

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info