ACM by Studio 20

Atunci cand vrei sa lucrezi in cele mai bune conditii, stii ca poti apela la Studio 20, un studio consacrat atat in Romania, cat si peste hotare. Experienta de peste 20 de ani in domeniu si premiile castigate la concursurile internationale iti ofera garantia ca vei face videochat la un nivel inalt, in care castigurile sunt de ordinul miilor de dolari. 
 
Daca iti doresti sa lucrezi intr-un domeniu bine platit, te asteptam la ACM by Studio 20. Acest studio de videochat situat in centrul Bucurestiului ti-a pregatit camere tematice decorate cu mobilier de lux si echipate cu aparatura performanta, perfecte pentru a excela in acest domeniu.
 
Te asteptam intr-un studio modern, echipat cu aparatura de ultima generatie si toate conditiile necesare pentru ca tu sa faci performanta in acest domeniu. 
 
La ACM by Studio 20 vei lucra intr-un mediu placut, inconjurata de oameni tineri si ambitiosi care te vor indruma catre o cariera de succes la cel mai bun studio de videochat din lume. O intreaga echipa de profesionisti s-a ocupat de decorul camerelor pentru ca tu sa te bucuri de confort maxim si mobilier de lux.
 
In plus, ti-am pregatit si o zona de relaxare in care te poti destinde alaturi de colegele tale si te poti consulta cu ele cu privire la cele mai eficiente tehnici de seductie. Vei avea acces la o bucatarie complet utilata si vei avea la dispozitia ta toate mijloacele necesare pentru a deveni un model de succes. 
 
Incasari pana la 25.000 de dolari pe luna
 
Modelele de succes din cadrul studioului nostru de videochat au incasari lunare care pot ajunge pana la 25.000 de dolari. Aceste castiguri se datoreaza atat ambitiei lor, cat si a profesionalismului echipei noastre.
 
Echipa noastra de marketing se va ocupa de promovarea ta, iar noi ne vom asigura ca tu ai motive sa vii cu drag in fiecare zi la studio!
 
Vino la ACM by Studio 20 si schimba-ti viata alaturi de noi! Iti oferim in primele 3 luni de activitate un venit minim garantat de 5000 de Lei, indiferent de care vor fi performantele tale in aceasta perioada de timp. In cazul in care incasarile tale din videochat vor depasi venitul oferit de noi, vei primi suma castigata de tine. 
 
Iti oferim siguranta in munca si un comision de pana la 65% din castiguri. La comisionul standard de 50% se pot adauga diverse bonusuri, precum:
 
• 2% atunci cand vei petrece online peste 90 de ore intr-o perioada de timp;
• 5% daca ai lucrat peste 100 de ore in acel interval de timp;
• 5% in cazul in care castigurile tale din acea perioada depasesc 10.000 de dolari;
• 5% la implinirea a 12 luni de activitate in cadrul ACM by Studio 20. 
 
In plus, iti oferim un program flexibil, asigurare medicala si stomatologica privata. Profita de sansa unei vieti mai bune si vino la cel mai bun studio de videochat din lume!
 
In cadrul studioului nostru ai sansa sa fii recunoscuta international si sa devii influencer online. Daca te uitai suspinand la tinerele care au sute de mii de urmaritori, profita de ocazia pe care ti-o ofera ACM by Studio 20!
 
Training si cursuri gratuite
 
Chiar daca majoritatea angajatorilor cer experienta, la ACM by Studio 20 nu vei avea nevoie de ea, ci doar de ambitie si determinare. Daca vei fi implicata si te vei concentra pe obiectivele tale, vei avea toate sansele sa te numeri printre modelele de videochat cu cele mai mari incasari.
 
Ne dorim sa incepi cu dreptul in acest domeniu, asa ca vrem sa ne asiguram ca nu vei duce grija banilor, chiar daca esti la inceput de drum. Totodata, daca vei avea nevoie, te vom ajuta sa-ti completezi trusa de machiaj si garderoba pentru a avea o aparitie de nota 10 in fata camerei web.
 
Trainerii studioului nostru te vor invata ce sa faci si cum sa te comporti in fata camerei web pentru a avea o lista cat mai mare de admiratori. Sfaturile lor, completate de ambitia ta, cu siguranta, vor duce la rezultate excelente!
 
In plus, iti oferim oportunitatea de a urma cursuri gratuite de limba engleza, cultura generala si machiaj. La ACM by Studio 20, vei face parte dintr-o adevarata familie dispusa sa te ajute cu orice ai nevoie!
 
ACM by Studio 20 - 100% legal
 
Spre deosebire de studiourile care fac tot posibilul sa pacaleasca legile din Romania, la ACM by Studio 20 ai siguranta ca faci videochat legal. Inca din prima zi de activitate, vei semna un contract de artist-interpret, iar din doua in doua saptamani, vei mai semna un act aditional in care vor fi specificate atat incasarile tale, cat si taxele platite catre stat.
 
Alte beneficii oferite de ACM by Studio 20
 
Modelele din cadrul acestui studio se bucura de multe beneficii, printre care se numara si suportul 24/7, promovare, ajutor financiar pentru completarea trusei de make-up si a garderobei, acces la credite cu dobanda 0, trafic mare garantat si posibilitatea de a face videochat glamour. 
 
ACM by Studio 20 nu promoveaza nuditatea, ci inteligenta. Vei invata cum sa te folosesti de tehnicile de seductie si de abilitatile de comunicare pentru a atrage cat mai multi membri, iar, implicit, pentru a avea castiguri cat mai mari. 
 
Programeaza un interviu la sediul nostru si te vei convinge ca o alegere mai buna nu ai cum sa faci! 

Afla mai multe informatii despre ACM by Studio 20

Strada Laborator 14, Sector 3, Bucuresti

(+4) 0746.315.315

[email protected]

Localizare ACM by Studio 20 pe harta

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info