Studio 20 Bogota

Esti o tanara ambitioasa si dornica sa-si construiasca o cariera de succes in domeniul videochatului? Vrei sa ai venituri considerabile, stabilitate financiara si sansa de a pleca in vacante exotice? Atunci hai in echipa celui mai nou sediu al celui mai bun studio de videochat international – Studio 20 Bogota.

Meriti un loc de munca unde ti se respecta eforturile depuse, unde iti este apreciata perseverenta si de unde poti obtine venituri substantiale, in cadrul unei companii renumite la nivel international. Tocmai de aceea, Studio 20 Bogota este locul potrivit pentru tine!

Studio 20 este o companie internationala aflata in continua dezvoltare, cu o experienta de peste 17 ani in acest domeniu, care iti poate oferi toate conditiile pentru ca tu sa poti reusi sa ajungi un model de videochat de top.  Noul studio de videochat deschis chiar in capitala Columbiei, Bogota, se ghideaza dupa aceleasi principii dupa care functioneaza si celelalte 16 locatii ale companiei noastre si care au avut deja succes in Columbia la primul studio deschis acolo, Studio 20 Cali: transparenta, legalitate, corectitudine, performanta!

Fara doar si poate, acest nou studio de videochat din capitala Columbiei, Bogota, reprezinta locul potrivit pentru tine! Camerele tematice variate, decorate luxuriant cu mobilier modern sunt dotate cu echipamente audio-video de ultima ora, care te vor ajuta sa le oferi membrilor experiente unice. De asemenea, aici vei gasi spatii de relaxare, unde te vei putea destinde inainte sau dupa o sesiune de chat.

Brandul Studio 20 reprezinta un business cladit cu ajutorul unei echipe dedicate si serioase, al carei profesionalism este recunoscut anual la nivel international, prin premii castigate la cele mai prestigioase festivaluri din aceasta industrie. Prin urmare, odata ce te vei angaja aici, vei semna un contract ferm, in care vor fi mentionate toate aspectele activitatii tale si vei primi propria ta copie pe loc.

Pentru a obtine un loc in echipa acestui studio de videochat, nu ai nevoie de experienta. Trainerii nostri te vor invata cum sa atragi mai multi membri platitori si cum sa le mentii interesul, folosindu-ti farmecul si abilitatile de comunicare. Cu ajutorul nostru, vei putea excela in industria videochatului mondial si vei putea sa castigi foarte multi bani.

Stim cat de important este suportul financiar, mai ales la inceput de drum in acest domeniu. Tocmai din acest motiv, iti vom oferi ajutor material pentru a-ti putea achizitiona o trusa completa de machiaj si o garderoba de lucru.

Daca esti pasionata, muncitoare, serioasa si esti atenta la sfaturile trainerilor nostri, vei castiga usor si rapid experienta si vei deveni o adevarata maestra a seductiei, cu incasari intre 3.000 si 5.000 de dolari sau chiar mai mult. Acest studio de videochat are numeroase modele de succes in echipa, cum ar fi Devious Angel, Emma Wild, Zeya Brunette, Raquelle Diva, Sasha Red, Eva Devine, Ava Mistique sau Saemi Royal, care reusesc sa castige peste 10.000 de dolari pe luna. Daca ti se pare prea frumos sa fie adevarat, poti solicita la interviul de angajare dovada castigurilor fabuloase ale modelelor noastre si vei vedea cu ochii tai ca este adevarat!

Lucrand pentru cel mai mare studio de videochat din Bogota, Columbia, vei avea parte de confidentialitate totala, iar identitatea ta va fi intotdeauna protejata. Numele tau real va aparea doar in actele pe care le vei semna si vei lucra in aceasta industrie folosind un pseudonim pe care tu ti-l vei alege. Confidentialitatea este prioritatea noastra numarul unu, de aceea poti fi sigura ca nimeni din compania noastra nu va face publice datele tale personale.

Nu in ultimul rand, Studio 20 este primul si singurul studio de videochat certificat Jasmin la nivel Gold din lume, ceea ce inseamna conditii preferentiale pentru toate modelele noastre, castiguri mai mari, suport dedicat permanent si numeroase alte beneficii.

Asadar, daca iti doresti o cariera internationala, cu un program flexibil si sansa de a castiga pana la 10.000 de dolari lunar, poti contacta reprezentantii Studio 20 din Bogota, Columbia. Pe langa faptul ca ai la dispozitie cea mai buna pregatire disponibila in industria videochatului, vei avea, de asemenea, cele mai bune conditii din lume, astfel incat sa poti deveni unul dintre modelele de videochat de top si sa iti atingi obiectivele financiare.
 

Calle 70 bis # 68f - 74, Bogota, Columbia

(+57) 322 847 9809

jobs.bogota@studio20.com

Galerie Foto Studio 20 Bogota

Localizare Studio 20 Bogota pe harta

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

ACM by Studio 20 Unirii:

  • Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282
  • 0743 313 313
  • acm@studio20.com

Studio 20 Phoenix:

ACM by Studio 20 Timpuri Noi:

  • Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217
  • 0748 411 411 / 0755 419 419
  • acm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Royal:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL