Cum sa le spui parintilor tai ca lucrezi la cel mai bun studio de videochat

16.05.2019
Cum sa le spui parintilor tai ca lucrezi la cel mai bun studio de videochat
Viata de model vine si cu cateva sacrificii si perioade incarcate, insa pe parcursul celor cateva luni de acomodare cu activitatea, atunci cand trebuie sa inveti o multime de lucruri noi si sa te dezvolti atat personal, cat si profesional, familia ta trebuie sa fie aproape si sa te sustina la fiecare pas pe care il faci. Cu ajutorul lor, vei reusi sa progresezi zilnic si sa ajungi la nivelul si performantele pe care le doresti. 

Daca esti la inceput de drum si nu ti-ai gasit inca curajul de a dezvalui parintilor tai ca lucrezi la cel mai bun studio de videchat din lume, poate ar trebui sa astepti momentul potrivit in care sa abordezi acest subiect delicat. In cazul in care parintii tai au o mentalitate usor invechita, probabil ca vor exista si cateva prejudecati si nelamuriri legate de activitatea de model online. Tocmai de aceea, va trebui sa explici fiecare detaliu al acestei activitati intr-o maniera pe care ei o vor putea intelege, tocmai pentru a evidentia faptul ca acest job nu este atat de diferit fata de oricare alt loc de munca. In plus, faptul ca lucrezi pentru cel mai bun studio de videochat din lume, Studio 20, vine cu numeroase beneficii importante. 

Incepe cu adevarul 
Indiferent de cat de mult vrei sa tii “sub cheie” detaliile despre activitatea ta zilnica, eventual va trebui sa renunti la acest secret si sa spui parintilor tai adevarul in legatura cu locul tau de munca. Cel mai bine este sa gasesti cateva argumente si detalii pe care ei le pot intelege, altfel risti sa creezi o confuzie si mai mare. 

Gaseste momentul potrivit cand sunteti impreuna si spune-le ca te-ai angajat recent la cel mai bun studio de videochat din lume. Aceasta informatie i-ar putea lua prin surprindere, in special daca au un mod conservtor de a vedea lucrurile, insa vremurile s-au schimbat si vor reusi sa se obisnuiasca cu ideea daca tin cu adevarat la tine. Le poti explica, cu rabdare, care au fost motivele ce te-au determinat sa alegi acest traseu profesional si le poti vorbi despre beneficiile pe care ti le aduce activitatea de model de videochat. 

Vorbeste despre beneficii 
Chiar daca parintii tai sunt foarte reticenti la primirea acestei vesti, este indicat sa le vorbesti despre beneficiile de care te bucuri la cel mai bun studio de videochat din lume. Ai putea incepe prin a le spune despre limbile straine pe care le vei invata si despre informatiile de cultura generala pe care le vei acumula prin intermediul cursurilor gratuite oferite de angajator. In plus, vei avea nenumarate ocazii de a participa la cele mai exclusiviste evenimente internationale din domeniu, vei calatori peste tot in lume si te vei bucura de respect, apreciere si faima. De asemenea, ai putea sa mentionezi si faptul ca ai un program flexibil de lucru, astfel incat vei putea sa mergi in paralel si la facultate. Oricat de nemultumiti vor fi parintii tai, expunerea tuturor beneficiilor de care te bucuri la locul de munca i-ar putea “imbuna”. 

Asteapta aprobare din partea lor 
In cazul in care parintii tai se vor arata dezamagiti de faptul ca tu lucrezi pentru cel mai bun studio de videochat din lume, asta nu inseamna ca nu le pasa de tine. Nu trage concluzii pripite si nu le rani sentimentele doar pentru ca nu inteleg momentan situatia asa cum te-ai fi asteptat. Incearca sa fii rabdatoare. Arata-le ca poti intelege punctul lor de vedere si adu-le mai multe argumente care sa justifice decizia pe care ai luat-o. Demonstreaza-le ca poti fi independenta din punct de vedere financiar si ca-ti poti permite orice iti doresti. In plus, ii poti asigura ca ii vei ajuta cu orice au nevoie pentru a duce un trai decent. In final, nu numai ca veti duce o viata buna impreuna, dar te vei putea bucura de toate beneficiile pe care le ofera cel mai bun studio de videochat din lume.

Dupa cum poti observa, adevarul este intotdeauna cea mai buna alegere atunci cand te confrunti cu teama de a dezvalui parintilor ca lucrezi pentru un studio de videochat premium. Viata ta se va schimba in bine, iar familia ta probabil ca va fi mai mult decat incantata sa vada ca ai reusit in plan profesional si ca esti fericita si implinita.

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio Videochat Bucuresti Men:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Oradea:

​Studio 20 Cali Columbia:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Phoenix:

Despre Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Despre Studio 20 Videochat Iasi:

SOCIAL