​Studio 20 face angajari la noul studio de videochat din Ploiesti!

17.05.2017
​Studio 20 face angajari la noul studio de videochat din Ploiesti!
Iti doresti o cariera internationala si independenta financiara? Vrei sa lucrezi pentru o companie cu renume care ofera unele dintre cele mai bune locuri de munca din Romania? Atunci te asteptam la noul studio de videochat din Ploiesti pentru a te angaja ca model si a castiga pana la 10.000 de dolari pe luna.

Nu ai nevoie de experienta pentru a lucra la acest studio de videochat din Ploiesti, deoarece vei primi indrumare din partea trainerilor nostri de sex feminin, care au o vasta experienta in domeniu. Acestia te vor invata teoria, apoi iti vor explica prin exemple concrete si role-plays tot ceea ce trebuie sa stii despre activitatea din fata camerei video. Un model de videochat are posibilitatea de a castiga foarte bine, venitul minim fiind in general de aproximativ 1.000 de dolari. Dupa o perioada, acesta poate castiga intre 3.000 si 5.000 de dolari, reusind in numai cativa ani de activitate sa aiba parte de viata pe care si-a dorit-o intotdeauna. La Studio 20, exista modele de top, ale caror venituri ajung chiar si la 25.000 de dolari pe luna, asa ca nu exista limita superioara de castig in acest domeniu. Totul depinde de experienta, de personalitatea, ambitia, seriozitatea si perseverenta fiecarei persoane in parte.

La acest studio de videochat din Ploiesti se promoveaza videochatul glamour, un concept extrem de apreciat de catre toate modelele noastre, care se bazeaza pe prietenie, farmec si comunicare si care nu include nuditate. Acest tip de videochat este foarte util si accesibil pentru toate modelele, inclusiv pentru cele mai timide sau pentru cele care vor sa se obisnuiasca treptat cu aceasta industrie. Prin urmare, poti castiga bani cu hainele pe tine, bazandu-te doar pe inteligenta si farmecul personal. Cu o minte deschisa, o atitudine prietenoasa si multa dorinta de a socializa in mediul online, poti ajunge un model de succes, care isi permite orice: haine de firma, vacante exotice, operatii estetice, chiar si o masina si o casa. Totodata, la noul studio de videochat din Ploiesti nu vei avea program fix. Iti vei stabili singura orarul de lucru, in fiecare saptamana, in functie de prioritatile tale. In felul acesta, te poti ocupa si de familie, de studii, hobby-uri si viata sociala.

Ce face un model la cel mai bun studio de videochat din Ploiesti?

Putini oameni stiu cu adevarat in ce consta activitatea unui model de videochat. Rolul acestuia este de a socializa cu diversi oameni din Marea Britanie si Statele Unite ale Americii, prin intermediul unui calculator conectat la internet si dotat cu o camera video. Modelul trebuie sa-i asculte empatic, sa nu-i critice si sa ii ajute sa se relaxeze si sa se distreze. Acestia cauta interactiunea autentica cu o persoana atragatoare pentru a depasi momente mai dificile din viata sau pentru a se elibera de tensiunea acumulata dupa o zi grea de munca. Modelul are toata libertatea de a-si alege interlocutorii si temele de discutie. Acesta nu este obligat sa faca nimic din ceea ce nu-i place. Este foarte important ca acesta sa se distreze de asemenea. Numai asa poate dispune de resurse bogate de optimism si energie, necesare pentru interactiunea cu membrii siteurilor de videochat.

Ce ofera Studio 20, cel mai bun studio de videochat din Ploiesti?

1. Stabilitate, siguranta si recunoastere: Studio 20 are o experienta de 17 ani in aceasta industrie si are sedii in Europa, America de Nord si America de Sud. Compania noastra a primit cele mai importante premii la festivalurile internationale de videochat, iar modelele noastre au fost desemnate mereu cele mai bune din bransa.

2. Legalitate si transparenta: La inceperea activitatii in acest studio de videochat din Ploiesti, semnezi un contract in doua exemplare, dintre care unul ramane la tine. Apoi, la fiecare plata, se va intocmi un act aditional care specifica toate detaliile activitatii tale, iar suma exacta se vireaza in contul deschis pe numele tau la orice banca doresti. Poti  oricand sa vezi situatia veniturilor si taxelor platite pe siteul ANAF.

3. Suport tehnic nonstop: Intreaga echipa Studio 20 va fi alaturi de tine pentru ca tu sa ai parte de tot necesarul pentru a face performanta. Vei avea mereu cel putin doi colegi pe tura, pentru ca atunci cand unul este ocupat sau in pauza, tu sa ai pe cineva pe care sa-l soliciti in caz de probleme.

4.  Marketing si promovare. Cu cat esti mai cunoscuta ca model la acest studio de videochat din Ploiesti, cu atat mai mult trafic vei avea. In felul acesta, vei castiga mai multi bani si vei reusi sa-ti atingi obiectivele financiare.

5. Cursuri individuale gratuite de limba engleza, teme de conversatie si make-up. In felul acesta, vei putea sa te prezinti impecabil in fata membrilor si sa-i fidelizezi, ceea ce inseamna un venit constant pentru tine.

6. Bonus de fidelitate, acordat dupa 12 luni legate petrecute in echipa noului studio de videochat din Ploiesti. Acesta se calculeaza in functie de incasarile modelului in fiecare trimestru, dupa ce sunt indeplinite si doua conditii de seriozitate: minim 500 de ore online in trimestru si zero RR-uri in ultima zi a trimestrului (exceptie facand situatiile de urgenta, medicale si de deces).

7. Acces usor la credite oferite de compania noastra pentru operatii estetice, cumpararea unei masini sau a unui apartament. Dupa 6 luni in echipa Studio 20, poti veni cu 20% din suma necesara si vei primi diferenta pentru a-ti achizitiona orice doresti. Ratele lunare vor fi platite din castigurile tale pe siteurile de videochat.

Esti gata sa incepi la noul studio de videochat din Ploiesti? Aplica acum la numarul de telefon 0734.412.290 sau pe email, la [email protected]. Alaturi de noi, vei reusi sa ai parte de tot ce ti-ai dorit vreodata!
 

Articole recente

​Modelul de videochat, iubita ideala a secolului 21

​Modelul de videochat, iubita ideala a secolului 21

Dezvoltarea tehnologiei si, implicit, a retelelor sociale, dar si presiunea pusa de societatea moderna…

Care este cea mai mare calitate pe care o poate avea un model de videochat?

Care este cea mai mare calitate pe care o poate avea un model de videochat?

Iti doresti sa fii model de videochat non-adult, dar ti-e teama ca nu te vei descurca? Multe tinere…

Mesaje de impacare pentru el. Cum sa iti salvezi relatia?

Mesaje de impacare pentru el. Cum sa iti salvezi relatia?

Certurile in cuplu pot fi devastatoare, mai ales daca in urma unei dispute se ajunge la despartire.…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info