10 avantaje ale angajarii intr-un studio videochat

08.01.2016
10 avantaje ale angajarii intr-un studio videochat
* actualizat in 2024
 
Meseria de model intr-un studio videochat este printre cele mai benefice de pe piata muncii. Pe langa faptul ca acest domeniu este legal si castigurile sunt foarte mari, lucru care iti permite sa-ti atingi independenta financiara in scurt timp, conditiile de lucru sunt foarte bune si legale 100%.
 
Iata principalele 10 avantaje ale activitatii de model de videochat Studio 20:

 
 1. Poti sa-ti stabilesti singura programul. La Studio 20, iti poti alege saptamanal intervalul de lucru preferat, astfel incat sa ai flexibilitatea de a te dedica si proiectelor personale sau studiului. In consecinta, poti lucra dimineata, dupa-amiaza sau chiar noaptea si astfel ai suficient timp la dispozitie sa te ocupi si de alte probleme personale, de studii sau de familie. Exista 3 ture de lucru (6.00 - 14.00; 14.00 - 22.00 si 22.00 - 06.00), 5 zile pe saptamana. Recomandarea noastra este sa muncesti constant pe aceeasi tura, timp de 5 zile pe saptamana, pentru a-ti putea fideliza membrii si a-ti creste comunitatea de admiratori.
   
 2. Poti sa iti alegi singura durata sesiunilor online si momentul in care iti doresti sa le inchei.  Activitatea de model online presupune flexibilitate si nu trebuie sa te conformezi unui program rigid. Nu este un job unde esti obligata sa-ti indeplinesti indatoririle la anumite ore sau intr-un anumit interval de timp. Ca model de videochat, poti sta logata 10 minute sau 24 de ore incontinuu, nu conteaza decat ca, atunci cand o faci, sa fii vesela, sociabila si sa ii distrezi pe cei care cauta compania ta. Cu toate acestea, trebuie sa fii constienta ca timpul pe care il aloci acestei activitati iti influenteaza in mod direct castigurile. In consecinta, daca doresti sa te bucuri de castiguri impresionante, va trebui sa te implici si sa te dedici cu seriozitate dezvoltarii unei relatii de fidelizare a comunitatii tale de membri.
   
 3. Daca cineva te supara, il poti ignora sau chiar bloca. La alte locuri de munca nu iti permiti asa ceva, pur si simplu trebuie sa stai sa induri colegi, sefi sau clienti nervosi. De asemenea, daca cineva te roaga sa faci ceva care nu iti convine, ii poti spune ca nu te pretezi la asa ceva si ii poti sugera o alternativa care sa satisfaca si dorinta admiratorului, dar care sa se incadreze si in filosofia ta de viata. In consecinta, activitatea de model online nu presupune sa faci compormisuri morale, care sa iti afecteze starea psihica sau emotionala. Fiecare model este liber sa isi dea frau imaginatiei si sa ofere membrilor sai atat cat isi doreste.
   
 4. Ca model videochat, iti stabilesti propriile reguli si esti propriul sef. E ca si cum ai avea propria afacere. Insa nu este niciun mister ca pentru ca un business sa fie prosper, trebuie sa ii dedici timp, atentie si sa te implici activ in dezvoltarea lui. Astfel ca seriozitatea si atentia pe care le oferi membrilor comunitatii tale sunt vitale pentru a reusi sa iti asiguri trafic constant si castiguri impresionante.
   
 5. Primesti mereu complimente. Practic, nu sunt oameni cu care sa interactionezi si care sa nu-ti spuna cat de speciala esti. Pentru acestia, esti extrem de sexy, altfel nu te-ar aborda si nu ar vrea sa petreaca timp in compania ta. Energia ta pozitiva ii va face sa zambeasca, iar faptul ca ai un impact benefic asupra persoanelor cu care interactionezi iti va oferi si tie o stare de bine si de implinire, dincolo de castigurile banesti.
   
 6. Esti in siguranta. Nu te intalnesti niciodata fata in fata cu cei cu care comunici, asa ca nu trebuie sa le dai socoteala pentru comportamentul tau. Cu toate acestea, un model de videochat veritabil este mereu atent la modul in care reactioneaza si relationeaza. Relatia cu membri comunitatii sale online este extrem de importanta si se reflecta in sumele castigate.
   
 7. Poti bloca membrii din anumite tari. Daca ai rude sau prieteni in anumite tari sau orase si nu vrei ca acestia sa stie ca lucrezi intr-un studio videochat, poti bloca accesul oamenilor din acea zona pe site-ul pe care iti desfasori activitatea. Modelele de videochat Studio 20 au asigurata confidentialitatea 100%.
   
 8. Da, este posibil sa faci bani frumosi din videochat, fara sa folosesti nuditatea. La Studio 20 se promoveaza videochatul glamour, un concept extrem de apreciat de catre toate modelele online. Acest concept se bazeaza pe prietenie, farmec si comunicare si nu include nuditate. Acest tip de videochat este foarte util si accesibil pentru toate modelele online, inclusiv pentru cele mai timide sau pentru cele care vor sa se obisnuiasca treptat cu aceasta industrie.
   
 9. Ai parte de confidentialitate. In acest domeniu, iti alegi un pseudonim si nimeni nu iti cunoaste numele real, asa ca daca vrei sa te reprofilezi o poti face foarte usor, fara ca trecutul tau de model videochat sa te afecteze.
   
 10. Intalnesti oameni interesanti. Dupa ce te hotarasti sa te angajezi la Studio 20, vei observa ca cercul tau social se va imbogati considerabil. Vei avea oportunitatea de a interactiona cu adevarate personalitati, care mai de care mai interesante. Membrii acestor site-uri pe care  vei lucra cauta sa socializeze, sa se imprieteneasca, sa comunice mai mult decat orice.

  Mai multe informatii regasesti in articolul Totul despre videochat!
 
 

Articole recente

Vrei sa faci videochat in Bucuresti? Iata ce detalii trebuie sa cunosti!

Vrei sa faci videochat in Bucuresti? Iata ce detalii trebuie sa cunosti!

Tot mai multe tinere doresc sa fie independente din punct de vedere financiar si sa aiba un nivel de…

10 avantaje ale angajarii intr-un studio videochat

10 avantaje ale angajarii intr-un studio videochat

* actualizat in 2024   Meseria de model intr-un studio videochat este printre cele mai benefice…

Sfaturi pentru a castiga sume impresionante intr-un studio de videochat

Sfaturi pentru a castiga sume impresionante intr-un studio de videochat

Actualizat 2024   Un model de videochat trebuie sa constientizeze ca, inainte de toate, este un…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info