​10 avantaje ale angajarii intr-un studio videochat

08.01.2016
​10 avantaje ale angajarii intr-un studio videochat
Meseria de model intr-un studio videochat este printre cele mai benefice de pe piata fortei de munca. Pe langa faptul ca acest domeniu este legal si castigurile sunt foarte mari, lucru care iti permite sa-ti atingi independenta financiara in scurt timp, conditiile de lucru sunt foarte bune.
 
 1. Poti sa-ti stabilesti singura programul. La Studio 20, iti poti alege saptamanal intervalul de lucru preferat. Poti lucra dimineata, dupa-amiaza sau chiar noaptea si astfel ai suficient timp la dispozitie sa te ocupi si de alte probleme personale, de studii sau de familie. Exista 3 ture de lucru (6.00-14.00; 14.00-22.00 si 22.00-06.00), 5 zile pe saptamana. Recomandarea noastra este sa muncesti constant pe aceeasi tura, timp de 5 zile pe saptamana, pentru a-ti putea fideliza membrii.
   
 2. Poti sa iesi cand vrei de pe site-urile de videochat. Nu este un job unde esti obligata sa-ti indeplinesti indatoririle la anumite ore sau un anumit interval de timp. Intr-un studio videochat, poti sta logata 10 minute sau 24 de ore incontinuu, nu conteaza decat ca, atunci cand o faci, sa fii vesela, sociabila si sa ii distrezi pe cei care cauta compania ta.
   
 3. Daca cineva te supara, il poti ignora sau chiar bloca. La alte locuri de munca nu iti permiti asa ceva, pur si simplu trebuie sa stai sa induri colegi, sefi sau clienti enervanti. De asemenea, daca cineva te roaga sa faci ceva care nu iti convine, ii poti spune ca nu te pretezi la asa ceva si ii poti sugera o alternativa mai acceptabila.
   
 4. Ca model videochat, iti stabilesti propriile reguli si esti propriul sef. E ca si cum ai avea propria afacere.
   
 5. Primesti mereu complimente. Practic, nu sunt oameni cu care sa interactionezi si care sa nu-ti spuna cat de speciala esti. Pentru acestia, esti extrem de sexy, altfel nu te-ar aborda si nu ar vrea sa petreaca timp in compania ta.
   
 6. Esti in siguranta. Nu te intalnesti niciodata fata in fata cu cei cu care comunici, asa ca nu trebuie sa le dai socoteala pentru comportamentul tau.
   
 7. Poti bloca membrii din anumite tari. Daca ai rude sau prieteni in anumite tari sau orase si nu vrei ca acestia sa stie ca lucrezi intr-un studio videochat, poti bloca accesul oamenilor din acea zona pe site-ul pe care iti desfasori activitatea.
   
 8. Da, este posibil sa faci bani frumosi din videochat, fara sa folosesti nuditatea. La Studio 20 se promoveaza videochatul glamour, un concept extrem de apreciat de catre toate modelele noastre, care se bazeaza pe prietenie, farmec si comunicare si care nu include nuditate. Acest tip de videochat este foarte util si accesibil pentru toate modelele, inclusiv pentru cele mai timide sau pentru cele care vor sa se obisnuiasca treptat cu aceasta industrie.
   
 9. Ai parte de confidentialitate. In acest domeniu, iti alegi un pseudonim si nimeni nu iti cunoaste numele real, asa ca daca vrei sa te reprofilezi o poti face foarte usor, fara ca trecutul tau de model videochat sa te afecteze.
   
 10.  Intalnesti oameni interesanti. Dupe ce te hotarasti sa te angajezi la un studio videochat, vei observa ca cercul tau social se va imbogati considerabil cu adevarate personalitati, care mai de care mai interesante. Membrii acestor site-uri, pe care vei lucra, cauta sa socializeze, sa se imprieteneasca, sa comunice, mai mult decat orice.

  Mai multe informatii regasesti in articolul Totul despre videochat!
 

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

 • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
 • (+4) 0786 070 050
 • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

ACM by Studio 20 Unirii:

 • Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282
 • 0743 313 313
 • acm@studio20.com

Studio 20 Phoenix:

ACM by Studio 20 Timpuri Noi:

 • Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217
 • 0748 411 411 / 0755 419 419
 • acm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Royal:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL