3 tehnici de seductie pe care le poate folosi un model de videochat pentru a-si fideliza clientii

23.09.2019
3 tehnici de seductie pe care le poate folosi un model de videochat pentru a-si fideliza clientii

Munca intr-un studio de videochat cu prestigiu iti poate aduce mari satisfactii, daca stii cum sa atragi cat mai multi admiratori. Nu este nevoie sa ai dimensiunile 90-60-90 pentru a fi cautata de barbatii care acceseaza site-urile de videochat, ci trebuie sa ai un aspect fizic placut si sa fii inteligenta.

Un model de videochat care castiga pana la 10.000 de dolari pe luna stapaneste bine tehnicile de seductie. Avand in vedere ca activitatea principala a unui model online este sa poarte conversatii cu membrii site-ului de videochat, este foarte important sa stie cum se se comporte in fata camerei si ce subiecte de discutie sa abordeze. De aceea, am decis sa iti impartasim cateva tehnici de seductie pe care le folosesc modelele de top:

1. Se adreseaza membrilor pe nume

O metoda simpla si eficienta pe care o folosesc tinerele care lucreaza la Studio 20 este sa se adreseze barbatilor pe nume. Acest lucru ii flateaza pe admiratori si ii face sa se simta in largul lor. Oamenilor le place sa isi auda propriul nume, fapt confirmat si de psihologi. In plus, daca te vei angaja in cadrul unui studio de videochat, ai libertatea de a folosi si diverse apelative, in functie de context. Printre cele mai utilizate de modelele online se numara "iubitule" si "dragule", dar poti alege tu modul de alint in functie de preferintele tale. 

2. Adopta cateva dintre gesturile admiratorilor

Barbatilor le place ca o femeie sa le adopte gesturile, atitudinea sau limbajul intr-un mod discret. Aceasta tehnica ii vor face sa se simta relaxati si sa vorbeasca cu modelul online despre absolut orice. Cu cat se vor familiariza mai repede cu tine, cu atat te vor contacta mai des. 

3. Le adreseaza barbatilor o rugaminte

O alta metoda eficienta de a te apropia de membrii site-ului de videochat este sa le adresezi o rugaminte. Daca ii vei ruga sa te ajute intr-o privinta, se va crea o legatura intre tine si admiratorii tai, deoarece barbatilor le place sa se simta utili si importanti in viata unei femei. Daca nu iti dai seama ce favoare ai putea sa le ceri, poti sa ii rogi sa te recomande unui prieten, sa te adauge in lista lor sau sa redistribuie postarea ta de pe o retea de socializare. 

Prin urmare, chiar daca nu ai experienta in domeniu, Studio 20, cel mai bun studio de videochat din Romania, iti pune la dispozitie traineri care te vor invata tot ce trebuie sa stii pentru a avea incasari cat mai mari. Daca vei fi ambitioasa si te vei implica in activitatea de model online, te vei bucura de castiguri colosale si de cele mai bune conditii de lucru. Poti avea viata pe care ti-ai dorit-o mereu, insa totul depinde doar de tine! Iti doresti sa afli mai multe detalii despre munca intr-un studio de videochat? Programeaza un interviu la unul dintre sediile noastre si iti vom da toate informatiile de care ai nevoie!

Articole recente

Rolul important pe care il are un model de videochat in timpul pandemiei de coronavirus

Rolul important pe care il are un model de videochat in timpul pandemiei de coronavirus

Pandemia de coronavirus ne afecteaza pe toti intr-o anumita masura. Pentru a reduce riscul de a ne imbolnavi,…

5 adevaruri despre angajari in videochat

5 adevaruri despre angajari in videochat

In Romania, videochatul nu are o reputatie foarte buna din cauza stirilor despre modele de videochat…

Acestea sunt cele mai bune subiecte de discutie cu membrii de pe site-urile de videochat!

Acestea sunt cele mai bune subiecte de discutie cu membrii de pe site-urile de videochat!

Jobul de model online la Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume, iti poate aduce multe…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info