3 tehnici de seductie pe care le poate folosi un model de videochat pentru a-si fideliza clientii

23.09.2019
3 tehnici de seductie pe care le poate folosi un model de videochat pentru a-si fideliza clientii

Munca intr-un studio de videochat cu prestigiu iti poate aduce mari satisfactii, daca stii cum sa atragi cat mai multi admiratori. Nu este nevoie sa ai dimensiunile 90-60-90 pentru a fi cautata de barbatii care acceseaza site-urile de videochat, ci trebuie sa ai un aspect fizic placut si sa fii inteligenta.

Un model de videochat care castiga pana la 10.000 de dolari pe luna stapaneste bine tehnicile de seductie. Avand in vedere ca activitatea principala a unui model online este sa poarte conversatii cu membrii site-ului de videochat, este foarte important sa stie cum se se comporte in fata camerei si ce subiecte de discutie sa abordeze. De aceea, am decis sa iti impartasim cateva tehnici de seductie pe care le folosesc modelele de top:

1. Se adreseaza membrilor pe nume

O metoda simpla si eficienta pe care o folosesc tinerele care lucreaza la Studio 20 este sa se adreseze barbatilor pe nume. Acest lucru ii flateaza pe admiratori si ii face sa se simta in largul lor. Oamenilor le place sa isi auda propriul nume, fapt confirmat si de psihologi. In plus, daca te vei angaja in cadrul unui studio de videochat, ai libertatea de a folosi si diverse apelative, in functie de context. Printre cele mai utilizate de modelele online se numara "iubitule" si "dragule", dar poti alege tu modul de alint in functie de preferintele tale. 

2. Adopta cateva dintre gesturile admiratorilor

Barbatilor le place ca o femeie sa le adopte gesturile, atitudinea sau limbajul intr-un mod discret. Aceasta tehnica ii vor face sa se simta relaxati si sa vorbeasca cu modelul online despre absolut orice. Cu cat se vor familiariza mai repede cu tine, cu atat te vor contacta mai des. 

3. Le adreseaza barbatilor o rugaminte

O alta metoda eficienta de a te apropia de membrii site-ului de videochat este sa le adresezi o rugaminte. Daca ii vei ruga sa te ajute intr-o privinta, se va crea o legatura intre tine si admiratorii tai, deoarece barbatilor le place sa se simta utili si importanti in viata unei femei. Daca nu iti dai seama ce favoare ai putea sa le ceri, poti sa ii rogi sa te recomande unui prieten, sa te adauge in lista lor sau sa redistribuie postarea ta de pe o retea de socializare. 

Prin urmare, chiar daca nu ai experienta in domeniu, Studio 20, cel mai bun studio de videochat din Romania, iti pune la dispozitie traineri care te vor invata tot ce trebuie sa stii pentru a avea incasari cat mai mari. Daca vei fi ambitioasa si te vei implica in activitatea de model online, te vei bucura de castiguri colosale si de cele mai bune conditii de lucru. Poti avea viata pe care ti-ai dorit-o mereu, insa totul depinde doar de tine! Iti doresti sa afli mai multe detalii despre munca intr-un studio de videochat? Programeaza un interviu la unul dintre sediile noastre si iti vom da toate informatiile de care ai nevoie!

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio Videochat Bucuresti Men:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Oradea:

​Studio 20 Cali Columbia:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Phoenix:

Despre Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Despre Studio 20 Videochat Iasi:

SOCIAL