​4 premii noi pentru Studio 20, la Live Cam Awards 2017

20.03.2017
​4 premii noi pentru Studio 20, la Live Cam Awards 2017
Studio 20 a fost recompensat pentru performantele sale cu patru noi trofee in cadrul evenimentului Live Cam Awards 2017, care a avut loc pe 5 martie, la Barcelona. Gala de premiere a celor mai bune modele, personalitati si studiouri de videochat a avut loc cu ocazia The European Summit, unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei de videochat, desfasurat in perioada 4-7 martie, in capitala Spaniei. Acesta a reunit peste 1.000 de reprezentanti ai site-urilor de videochat, companiilor de publicitate si servicii, modele si studiouri de videochat din peste 50 de tari.
 
La acest festival, Studio 20 a fost desemnat castigator la categoria Most Innovative Live Cam Studio, dovedind inca o data ca viziunea noastra de dezvoltare pe termen lung este vizibila la nivel international. De asemenea, ne mandrim cu unele dintre cele mai bune modele de videochat din lume. In cadrul Live Cam Awards 2017, Rebecca000 de la Studio 20 Victoriei a castigat premiul Aspiring Live Cam Model, Natasha Chase de la Studio 20 Timisoara a primit trofeul Best Attitude, iar Lara Dixon de la Studio 20 Cluj a urcat pe podium pentru a ridica titlul pentru Best Show.


(Foto: Natasha Chase, Best Attitude, Live Cam Awards 2017)
 
Aceasta este pentru a treia oara cand Studio 20 este premiat in cadrul galei Live Cam Awards. In 2016, studioul nostru de videochat s-a intors acasa de la Barcelona cu 7 premii. Acesta si-a adjudecat atunci urmatoarele titluri:

- Best Fetish Model - Mistress Alexya
- Best Non-Adult Model - Cristiana Moore
- Best Support Team - Alexandra Vasile
- Best Selling Model (North) - Taniussha
- Best Selling Model (Victoriei) - Raquelle Diva
- Best Selling Model (Cluj) - Irene Marks
- Best Selling Model (Home) - Rebecca000
 
In cadrul galei au fost admirate celebrele Raquelle Diva si Devious Angell, una dintre cele mai bune modele de videochat din cadrul Studio 20. Ea este si primul model de videochat din Romania, care a primit in 2016 si 2017 cele mai importane trofee din Statele Unite, AVN Fan Award si XBIZ Best CAm Model.





























(Foto: Raquelle Diva si Devious Angel, Live Cam Awards 2017)

Premiile castigate de Studio 20 la acest eveniment, dar si cele de la alte festivaluri de profil sunt o recunoastere deplina  a eforturilor si abilitatilor acestui studio de videochat. Compania noastra promoveaza in mod intens conceptul de videochat glamour, in care modelele se folosesc de inteligenta si de puterea de seductie  nativa, nu de nuditate, pentru a cuceri membrii site-urilor de videochat. La ora actuala, Studio 20 este considerat de catre specialistii in domeniu drept cel mai bun studio de videochat din lume. Drept confirmare stau nenumaratele premii adjudecate la toate evenimentele internationale dedicate industriei de entertainment online:
 
1. Studio of The Year (GFY Awards, Las Vegas, ianuarie, 2015 si 2016)
2. Best Emerging Studio (AW Awards, Mamaia, iunie, 2015) si Best Live Cam Studio (AW Awards, Mamaia, iunie, 2016)
3. Best Emerging Live Studio (YNOT Awards, Praga, septembrie, 2015) si Best Cam Studio (YNOT Awards, Praga, septembrie, 2016)
4. Sapte trofee pentru Studio 20 (Live Cam Awards, Barcelona, martie, 2016).
5. Best Cam Studio (Lalexpo Awards, Columbia, iulie 2016)
6. Cam Studio of the Year (Xbiz, Los Angeles, ianuarie 2017)

Daca iti doresti sa faci parte dintr-o echipa de top si sa devii un model de videochat de succes, suna la 0724.777.757 sau la 0748.777.757, trimite un e-mail la [email protected] sau completeaza formularul de contact din josul acestei pagini, iar un reprezentant Studio 20 te va programa la un interviu. Poti vizita locatiile noastre din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea sau Craiova pentru a vedea cu ochii tai conditiile excelente de lucru si pentru a afla mai multe despre beneficiile pe care le poti avea ca model de videochat Studio 20!


(Foto: Studio 20, Live Cam Awards 2017)

 

Articole recente

Douglas Richter, unul dintre cei mai importanti „veterani” ai industriei de videochat se alatura echipei Studio 20

Douglas Richter, unul dintre cei mai importanti „veterani” ai industriei de videochat se alatura echipei Studio 20

Douglas Richter, una dintre cele mai cunoscute figuri din industria videochatului si presedinte al Bright…

Semne ca sufera dupa tine. Cum iti dai seama ca iti duce dorul?

Semne ca sufera dupa tine. Cum iti dai seama ca iti duce dorul?

ACTUALIZAT 2024. Ai trecut recent printr-o despartire si ai sentimente mixte? Nu esti 100% sigura ca…

De ce barbatii apeleaza la modele videochat din ce in ce mai des

De ce barbatii apeleaza la modele videochat din ce in ce mai des

De multe ori, oamenii ma intreaba de ce anumite modele videochat ca mine castiga atat de multi bani,…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info