​Vrei sa devii model de videochat la Studio 20? Uite beneficiile de care te vei bucura!

21.04.2017
​Vrei sa devii model de videochat la Studio 20? Uite beneficiile de care te vei bucura!
Ti-ai dorit mereu o slujba stabila, cu program flexibil si posibilitatea de a castiga pe masura efortului depus de tine? Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume, te asteapta in echipa. Aici ai parte de un cadru legal si profesional de munca si ai ocazia sa devii un star international.

Ce iti ofera Studio 20?

1.   Stabilitate, siguranta si recunoastere
Suntem o companie cu o experienta de 17 ani si cu locatii pe 3 continente: Europa, America de Nord si America de Sud. Castigam cele mai importante premii la festivalurile de profil din intreaga lume si am trainuit cele mai bune modele de videochat recompensate la Mamaia, Praga, Barcelona, Los Angeles, Las Vegas sau Cartagena cu titluri cum ar fi “Best Model”, “Best Emerging Model”, "Best Non-Adult Model”, “Best Fetish Model”, “Best Smile”, “Best Entertainer” etc. Deasemenea, Studio 20 este primul studio de videochat din lume certificat Jasmin la nivel Silver. Acest lucru inseamna ca modelele de videochat angajate la noi beneficiaza de conditii preferentiale, suport dedicat permanent si alte avantaje, care le ajuta sa castige sume mai mari de bani in fiecare luna.

2.    Dovada clara a castigurilor
Pentru a te convinge ca sumele de bani castigate de modelele de videochat de la Studio 20 sunt cat se poate de reale, la interviu sau dupa ce iti incepi activitatea, poti cere managerului sa-ti arate incasarile modelelor de top precum Eva Sin, Devious Angell, Sasha Red sau Raquelle Diva. Asa te vei convinge ca veniturile de 5.000$, 10.000$ sau chiar 25.000$ pe luna sunt o realitate la acest studio de videochat. Poti castiga acesti bani fara sa te dezbraci, deoarece Studio 20 promoveaza intens abordarea glamour, in care modelele se folosesc doar de personalitatea si de farmecul lor nativ pentru a-i cuceri pe barbati.​

3.    Legalitate
La Studio 20, activitatea modelelor este reglementata de un cadru legal cu ajutorul unui contract de artist-interpret, pe care acestea il semneaza inca din prima zi de lucru si primesc un exemplar. Apoi, o data la doua saptamani, atunci cand se face plata, se va intocmi un act aditional, care va contine toate detaliile muncii lor din perioada anterioara. Ulterior, banii sunt virati intr-un cont bancar din Romania, de catre societatea comerciala cu care modelele de videochat au semnat contractul. Acestea pot vizualiza situatia la zi a veniturilor si taxelor platite pe site-ul ANAF.

4.    Training dedicat si suport tehnic nonstop
Indiferent ca ai experienta ca model de videochat sau esti la inceput, in primele 5 zile petrecute la Studio 20 vei avea la dispozitie o colega trainer dedicata, care te va ajuta sa inveti sa-ti faci cat mai bine meseria. De asemenea, fiecare tura va beneficia de cel putin 2 colegi/colege in echipa de suport pentru ca tu sa ai tot timpul pe cineva la dispozitie in cazul in care ai nevoie de ajutor.

5.     Marketing si promovare
Daca iti doresti recunoastere internationala, avem cunostintele si capacitatea de a te transforma intr-un model de videochat cunoscut. Astfel, vei obtine mai mult trafic si mai multi bani din chat si din programele de afiliere pe care siteurile le ofera.

6.    Cursuri si ajutor financiar la debut
La Studio 20, ai parte de cursuri individuale gratuite de limba engleza, cultura generala, make-up si ajutor pentru completarea trusei de machiaj si a rochitelor de lucru. Noi le platim, iar daca vei lucra la noi minim 3 luni, atunci acestea sunt oferite cadou din partea noastra.

7.   Bonusuri de fidelitate si accesul usor la credite rapide
Dupa 6 luni in echipa Studio 20, modelul de videochat poate solicita credite de la companie, fara dobanda si fara comision, pentru cumpararea unui autoturism sau a unui apartament, dar si pentru realizarea operatiilor estetice dorite. Modelul trebuie sa stranga minim 20% din suma necesara, iar restul de 80% va fi asigurat de Studio 20 (ratele lunare vor fi oprite din castigurile tale). De asemenea, dupa 12 luni fara intreruperi, fiecare model se califica pentru bonusuri de fidelitate, care se acorda in functie de incasarile acestuia in fiecare trimestru si poate ajunge pana la 30% peste comisionul de baza!

Vino si tu in echipa noastra de succes si transforma-ti visele in realitate. Excelam impreuna!
 
 
 

Articole recente

Cum sa te imbraci la prima intalnire? Invata din tehnicile folosite de catre modelele online!

Cum sa te imbraci la prima intalnire? Invata din tehnicile folosite de catre modelele online!

Actualizat 2024   Prima intalnire reprezinta un motiv de entuziasm, dar si unul de stres. Iti doresti…

Studio20 Academy editia 2 – un pas important in videochat

Studio20 Academy editia 2 – un pas important in videochat

A doua editie de Studio20 Academy – Un pas important in viitor pentru liderul de piata in industria…

Cum sa NU te ingrasi de sarbatori, daca esti model de videochat?

Cum sa NU te ingrasi de sarbatori, daca esti model de videochat?

  In calitate de modele de videochat, ne dorim sa ne mentinem in cea mai buna forma, iar cateva…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info