Angajari videochat: iata cum ti se poate schimba viata in bine cu ajutorul nostru

28.02.2019
Angajari videochat: iata cum ti se poate schimba viata in bine cu ajutorul nostru
Majoritatea tinerelor care se angajeaza la noi fac acest lucru din considerente financiare. Multe dintre acestea provin fie din familii cu posibilitati materiale scazute, fie din medii fara perspective de cariera. Spre exemplu, fetele care locuiesc in micile orase din provincie nu reusesc sa-si gaseasca un job platit cel putin decent in zona, asa ca aleg sa se mute in Capitala si sa devina modele la Studio-20. Cu alte cuvinte, o oferta adecvata de angajari in videochat reprezinta biletul acestor tinere catre o viata mai buna!

Iar o viata mai buna, in urma angajarii in videochat la Studio-20, nu se reduce doar la un salariu bun. De fapt, cele mai ambitioase tinere care se angajeaza la noi devin modele de top, ducand o viata demna de invidiat, comparabila cu viata vedetelor pe care le vedem la televizor si in reviste. Astfel, nu putine sunt acele fete care reusesc ca, in cativa ani de activitate la Studio-20, sa-si cumpere o masina de fite sau o casa de lux. Mai mult decat atat, in cel mai scurt timp acestea reusesc sa castige suficienti bani incat sa-si permita o garderoba noua (formata numai din branduri renumite) sau o trusa de machiaj profesionala, sa apeleze la operatii estetice (silicoane, marirea buzelor sau a posteriorului) si sa calatoreasca anual in destinatii exotice.

Cu alte cuvinte, o oferta de angajari videochat la Studio-20 vine la pachet atat cu avantaje profesionale, cat si personale. Datorita conditiilor de lucru ireprosabile, a castigurilor fabuloase si a perspectivelor de cariera cu adevarat unice, modelele noastre capata mai multa incredere in ele, ca femei independente, si incep sa investeasca in propria imagine si in imbunatatirea stilului de viata. Totul, cu ajutorul nostru!

In primele 3 luni de activitate, iti vom garanta un venit minim lunar in valoare de 1.000 de dolari, indiferent de performantele tale online din aceasta perioada. Acest lucru inseamna un venit cel putin dublu fata de salariul mediu din Romania. In plus, daca esti incepatoare, iti putem oferi un imprumut pentru a-ti achizitiona propria garderoba si trusa de machiaj. Daca iti onorezi contractul de angajari in videochat pe termen lung, nu va mai trebui sa ne inapoiezi banii.

Pentru a te ajuta sa-ti suplimentezi veniturile si sa-ti atingi toate obiectivele financiare, iti oferim, pe langa comisionul standard de 50%, diverse bonusuri:
- 2% bonus daca activezi online peste 90 de ore intr-o anumita perioada;
- 5% bonus daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada (primele doua bonusuri nu se cumuleaza);
- 5% bonus daca venitul tau depaseste 10.000 de dolari in perioada respectiva;
- 5% bonus de fidelitate, dupa un an de la data angajarii in videochat.

Nu in ultimul rand, deoarece dorim sa te ajutam pe cat de mult posibil ca sa-ti schimbi viata in bine, dupa minimum 6 luni de activitate la Studio-20, poti accesa credite fara dobanda direct de la noi! Astfel, prin cea mai buna oferta de angajari in videochat vom contribui la indeplinirea visului tau suprem: sa-ti cumperi o casa noua sau masina mult dorita. 

angajari videochat

Articole recente

Top 5 motive sa lucrezi ca model de videochat la Studio 20

Top 5 motive sa lucrezi ca model de videochat la Studio 20

Actualizat 2024   In prezent, gasirea unui loc de munca bine platit, care nu necesita experienta…

​Cu ce prejudecati se confrunta modelele de videochat

​Cu ce prejudecati se confrunta modelele de videochat

Meseria de model de videochat este din ce in ce mai intalnita astfel ca exista mari sanse ca multi dintre…

Cum sa-i spui iubitului ca lucrezi intr-un studio de videochat?

Cum sa-i spui iubitului ca lucrezi intr-un studio de videochat?

Actualizat 2024   Ai decis ca vrei sa fii model de videochat, ai fost la interviu si ai obtinut…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info