Studio 20 a obtinut 7 premii la gala de videochat Live Cam Awards! Afla care sunt recompensele cu care ne mandrim!

01.04.2016
Studio 20 a obtinut 7 premii la gala de videochat Live Cam Awards! Afla care sunt recompensele cu care ne mandrim!
Studioul nostru de videochat, recunoscut la nivel international pentru profesionalismul de care da dovada si pentru revolutia glamour pe care a initiat-o in acest domeniu, a fost recompensat cu 7 noi trofee ale industriei de videochat, in cadrul Live Cam Awards 2016, care a avut loc pe 1 martie, la Barcelona, in Spania.
 
Aceasta recunoastere reprezinta o confirmare a angajamentului nostru pentru excelenta si inovatie in industria videochatului. Trofeele castigate reflecta eforturile noastre constante de a oferi cele mai bune servicii si experiente atat modelelor noastre, cat si membrilor. Suntem mandri sa fim lideri in domeniul de divertisment pentru adulti si sa continuam sa ridicam standardele prin creativitate, profesionalism si pasiune pentru ceea ce facem.
 
Studio 20 a reusit sa-si adjudece locul 1 la urmatoarele categorii ale faimosului eveniment, care a reunit peste 1.000 de reprezentanti ai site-urilor de videochat, companiilor de servicii si publicitate, modele de videochat si studiouri din peste 50 de tari:
 
- Best Fetish Model - Mistress Alexya;
- Best Non-Adult Model - Cristiana Moore;
- Best Support Team - Alexandra Vasile;
- Best Selling Model (North) – Taniussha;
- Best Selling Model (Victoriei) - Raquelle Diva;
- Best Selling Model (Cluj) - Irene Marks;
- Best Selling Model (Home) - Rebecca000;
 
Premiile de la Barcelona au fost prezentate de Devious Angel, primul model de videochat din Romania care a castigat vreodata cel mai important trofeu din lume, AVN Fan Award. La eveniment, modelele si reprezentantii Studio 20 au avut parte de o atmosfera electrica, in care oamenii s-au cunoscut, s-au relaxat si s-au bucurat impreuna de experienta traita. In plus, acestia au participat la training-uri si seminarii pe teme de interes general pentru industria de videochat.
 
Premiile castigate de Studio 20 la aceasta gala constituie o confirmare a excelentei in tot ceea ce facem si o dovada a faptului ca putem face bani si cu hainele pe noi, dovada fiind premiul Best Non-Adult Model, adjudecat de Cristiana Moore, colega noastra. Studio 20 este recunoscut ca fiind un promotor puternic al videochatului non-adult, in care modelul se foloseste de inteligenta si de puterea de seductie inascuta a unei femei, nu de nuditate, pentru a cuceri reprezentantii sexului opus.
 
Reusitele noastre de la cea de-a doua editie Live Cam Awards, organizata in Spania, vin ca o completare la cele de la inceputul acestui an, cand Studio 20 a castigat, pentru a doua oara consecutiv, titlul de „Best Live Cam Studio of the Year”, in cadrul Premiilor GFY, desfasurate la Las Vegas, pe 18 ianuarie 2016. Gala organizata de AVN.com, cea mai renumita publicatie media din industria de entertainment online, a desemnat astfel Studio 20 drept cel mai bun studio de videochat din lume.
 
Studioul nostru de videochat detine in palmares alte doua trofee importante: „Best Live Cam Studio 2015”, de la Ynot Awards, de la Praga si „Best Live Cam Studio 2015”, de la gala AW Awards, de la Mamaia.
 
Studio 20 este faimos si pentru modelele de videochat de top, pe care le-a recrutat si le-a ajutat sa se dezvolte din punct de vedere profesional. Ele dispun de toate instrumentele necesare pentru a-si atinge obiectivele profesionale si pentru a ajunge la varful performantei in acest domeniu competitiv, astfel ca au fost recompensate cu numeroase premii internationale:
 
  • Devious Angel – „Best Live Cam Model Personal Site”, la Live Cam Awards 2015, la Barcelona;
 
  • Emma Wild si Zeya Brunette, „Best Fetish Model”, respectiv „Best Video Teaser”, la AW Awards 2015, la Mamaia;
 
  • Raquelle Diva, „Best Live Cam Model”, in cadrul YNOT Awards 2015, la Praga.
 
Modelele de videochat devin din ce in ce mai populare printre vedetele internationale, odata cu expansiunea industriei de divertisment online pentru adulti. Competitia acerba intre studiourile de videochat din Romania ne-a motivat sa gasim cele mai bune solutii de promovare a angajatelor noastre, pentru ca ele sa atinga performanta.
 
Experienta de peste 15 ani pe piata si dorinta de a deveni cei mai buni ne-au ajutat sa ne depasim obiectivele locale si sa le atingem pe cele internationale, modelele noastre ajungand rapid un reper pentru celelalte aspirante din aceasta bransa. In prezent, lucram la amenajarea primului studio european din Statele Unite, pe care il vom deschide in aceasta vara in inima industriei cinematografice mondiale - Hollywood, Los Angeles, California.

Articole recente

​5 sfaturi pretioase pentru modele videochat

​5 sfaturi pretioase pentru modele videochat

* actualizat in 2024 Te-ai intrebat vreodata ce anume trebuie sa faci pentru a avea o cariera de succes…

Scrisoare pentru cel mai bun prieten – iata cum sa-ti exprimi aprecierea si recunostinta!

Scrisoare pentru cel mai bun prieten – iata cum sa-ti exprimi aprecierea si recunostinta!

Putina lume mai trimite astazi scrisori, dar unele persoane chiar merita sa le surprinzi cu un astfel…

Totul despre masturbarea la femei. Acestea sunt cele mai placute si eficiente metode!

Totul despre masturbarea la femei. Acestea sunt cele mai placute si eficiente metode!

Chiar daca masturbarea este inca un subiect tabu pentru multe persoane, majoritatea oamenilor o practica.…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info